Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Να σας ρωτήσω. Τι πιστεύεται για την Apple τώρα που έφυγε ο Steve Jobs? Θα προχωρήσει μπροστά? Θα συνεχίσει ακριβώς το ίδιο όπως και με τον Jobs (τουλάχιστον για τα επόμενα 3-4 χρόνια, πιστεύω). Οι όποιες αλλαγές, θα προκύψουν κυρίως από τον ανταγωνισμό και όχι τόσο από την απώλεια του Jobs η οποία προφανώς και θα παίξει το ρόλο της, ειδικά ως προς αυτό το "κάτι" του Jobs που κυριαρχούσε σε κάθε συσκευή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gunix Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Πιστεύω, όταν μεγαλώσουν τα παιδιά του και πάρουν + χρησιμοποιήσουν την περουσία που τους άφησε ο πατέρας τους και καταλάβουν τον χαρακτήρα του όταν διαβάσουν το βιογραφικό του από το βιβλίο εμείς θα νιώθουμε ότι ο Steve Jobs ζει. Αποψή μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Εντάξει, το έχουμε αντιληφθεί ότι εσύ δεν είσαι ο μέσος άνθρωπος... ο μεσος ανθρωπος ειμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Κυκλοφόρησε σήμερα η επίσημη βιογραφία. Την κατέβασα ήδη στο Kindle αλλά δεν πρόκειται να την ξεκινήσω, αν δεν τελειώσω πρώτα το Song of Fire and Ice Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Κυκλοφόρησε σήμερα η επίσημη βιογραφία. Την κατέβασα ήδη στο Kindle αλλά δεν πρόκειται να την ξεκινήσω, αν δεν τελειώσω πρώτα το Song of Fire and Ice Δεν πειράζει θα αρχίσεις την βιογραφία του στα 40αντα του με τέτοιο όρο που έβαλες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Όχι εντάξει, είμαι τώρα στα μισά του 4ου βιβλίου, πιστεύω σε λίγο καιρό θα έχω ξεμπερδέψει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 και ναι οπως ηταν αναμενομενο η ζωη του Jobs θα γινει ταινια: http://nymag.com/daily/entertainment/2011/10/steve-jobs-movie-aaron-sorkin-walter-isaacson.html?mid=twitter_vulture Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theomalegan Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Αναμενόμενο πραγματικά ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 εγω τον γνωριζω. https://secure.mysociety.org/admin/lists/pipermail/developers-public/2011-October/007647.html Θα σε βοηθήσει να τον γνωρίσεις ακόμη καλύτερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 να σας πω δεν αφηνουν λεω εγω τον ανθρωπο να πεθανει? ε μα πια In February, Steve Jobs will win a posthumous Grammy Award for his contributions to music business. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJTaurus Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Από 6.05 λεπτό Ενας από τους guru της διαφήμισης μιλά για τον S.J. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 http://en.wikipedia.org/wiki/Pixar#Early_history Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJTaurus Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) 16.13 λεπτό. http://www.youtube.com/watch?sns=tw&v=0597HMdcE2k&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3D0597HMdcE2k%26sns%3Dtw&app=desktop Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2014 από DJTaurus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 "Ο Steve Jobs απεβιωσε. Δυο χρονια πριν and counting. Ομως το thread που αναφερεται στο γεγονος δεν θα πεθανει ποτέ, κουφαλα νεκροθαφτη" Ταδε εφη DJTaurus 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJTaurus Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις