Neo106 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 R.I.P. Ενδιαφερον θα εχει η περαιτερω εξελιξη της Apple, αφου και μονο η παρουσια του Jobs ανεβαζε το προφιλ και κυρος της εταιρειας στην αγορα.
mindtrapper Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Κρίμα. Άντε καλό ταξίδι Steve. Μακάρι να είναι magical το μέρος που θα πας.
REDODIN7 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 R.I.P. Ενδιαφερον θα εχει η περαιτερω εξελιξη της Apple, αφου και μονο η παρουσια του Jobs ανεβαζε το προφιλ και κυρος της εταιρειας στην αγορα. Αν και δεν κανει να συζηταμε τετοια πραγματα δεδομενου της στιγμης νομιζω οτι θα εχει τεραστια πτωση. Τελικα ο καρκινος ειναι πολυ γ@μημενη αρρωστια, καλο ταξιδι να εχει και καλη δυναμη στους δικους του.
for4 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Κρίμα νέος έφυγες, τελικά όσα λεφτά και αν έχεις αν σε χτυπήσει η κωλοαρρώστια δεν γλιτώνεις. Κρίμα γιατί ήταν από τους λίγους ανθρώπους που μπορούσαν πραγματικά να σε εκπλήξουν με τις ιδέες τους και σίγουρα θα βλέπαμε πολλά στο μέλλον από αυτόν.
Obsidian Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 ανέξαρτητα του τι ψωνίζει,υποστιρίζει,γουστάρει κανείς δεν πιστεύω ότι θα βρεθεί έστω και ένας που να πει ότι ο Jobs δεν ήταν από αυτούς που άλλαξαν τον τρόπο που ζούμε, και δεν αναφέρομαι στο iphone φυσικά αλλά σε όσα έχει προσφέρει αυτά τα χρόνια από τι πέθανε είπανε? Καρκίνο στο πάγκρεας..
UpToDate_ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Παιδες τελευταια μαμαει ο καρκινος ή ειναι ιδεα μου; μεσα σε 2 μηνες εχει φυγει απο αυτο ο Θειος μου και η Θεια μιας πολυ στενης μου φιλης.. εχει και ενας κολλητος του πατερας μου και προσπαθει να το παλεψει..
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Παιδες τελευταια μαμαει ο καρκινος ή ειναι ιδεα μου; Γ@μ@ τα...Ιδια σκεψη εκανα και γω Farewell Steve
Haldol Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Και κάπου εδώ κλείνει ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο της πληροφορικής... ας αναπαυθεί εν ειρήνη ο άνθρωπος. Έφυγε και νέος από την κωλο-αρρώστεια.
REDODIN7 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Παιδες τελευταια μαμαει ο καρκινος ή ειναι ιδεα μου; μεσα σε 2 μηνες εχει φυγει απο αυτο ο Θειος μου και η Θεια μιας πολυ στενης μου φιλης.. εχει και ενας κολλητος του πατερας μου και προσπαθει να το παλεψει.. Δυστηχως ναι Ασχετα αν δεν τον ηξερα το jobs μου γαμηθηκε η ψυχολογια γιατι σκεφτομε τι μανα μου που ειναι πανω κατω στην ιδια ηλικια. Το ειχε και ο πετερας μου αλλα αυτος την γλυτωσε εξαιτιας της μανα μου.
EstellePr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 RIP Steve. Μακάρι να ήταν σε θέση να έβλεπε το "τελευταίο" του event, αλλα πολύ δύσκολο εώς ακατόρθωτο.. Ευχαριστούμε Steve..
jason_rethymno Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Κρίμα...Ολοι οι καλοί φεύγουν νέοι.Rip
Προτεινόμενες αναρτήσεις