TwitterLover Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Αν καποιος θελει να γραψει τα συλυπητηρια του επειδη ο Steve ειναι ενας αλλος διασημος που πεθανε τοτε αν μην το κανει. Αν μεχρι χτες τον εβριζες να τον βριζεις και σημερα. Γιατι ενας ανθρωπος ποτε δεν πεθαινει αλλα ζει μεσα στις καρδιες αυτων που πραγματικα πιστευουν σε αυτον. Αντιο Steve. Τουλαχιστον τωρα δεν θα εχεις τον καρκινο να σε κυνηγα αλλα θα εισαι επιτελους ελευθερος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 κρίμα να χάνονται τόσο συμαντικοί άνθρωποι RIP Βλακεία που δεν είναι αθάνατοι ε; Προσέξτε τι γράφετε ωρέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 RIP Steve... Κριμα... Παλιοαρρωστεια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TwitterLover Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Βλακεία που δεν είναι αθάνατοι ε; Προσέξτε τι γράφετε ωρέ. εισαι πολυ κακος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soiramk Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 3 apples changed the world: Adam and Eve's forbidden apple, Newton's apple and finally, Steve Jobs's Apple. RIP Steve! (via twitter) Stay hungry. Stay foolish. ελληνικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thes1os Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 τον ξερατε και προσωπικα και νιωθετε τοση θλιψη ? -.- Δεν τον ήξερε κανένας. Αλλά πέθανε ένας άνθρωπος με σπουδαίες ικανότητες και σπουδαίο μυαλό. Δεν είναι κακό να συγκριθείς και εσύ προσωπικά μαζί του. Και ο Steve ένας τυπάκος που δεν τον ήξερε η μάνα του ήταν. Κατάφερε πολλά; Κατάφερε. Κάντο και εσύ. Εσύ και εγώ τί έχουμε καταφέρει στη ζωή μας ή τι ΘΑ καταφέρουμε; Εγώ βγάζω το καπέλο και αποχαιρετώ κάθε μεγάλο μυαλό. Άλλοι γεννιούνται και είναι απλά παράσιτα στην κοινωνία, ξέρω 'γω συμμετέχουν απλά στον κύκλο του άνθρακα... Ε, για τον Steve Jobs έχω να πώ ένα αντίο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 εισαι πολυ κακος... Εγώ είμαι κακός, ο άλλος γράφει κρίμα που χάνονται τόσο σημαντικοί άνθρωποι. Δηλαδή τι να κάνανε, να μην πέθαιναν ποτέ; Νόμιζα ότι απ' το θάνατο κανείς δε γλυτώνει, μπορεί να έκανα λάθος. Το σχόλιό μου δεν έχει σχέση με την είδηση, μόνο με το σχόλιο του φίλου πιο πάνω. Απλά μην υπερβάλουμε και γράφουμε ό,τι να 'ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andypolitis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Βλακεία που δεν είναι αθάνατοι ε; Προσέξτε τι γράφετε ωρέ. τόσο νέοι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mimidon Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Τα συλλυπητήρια και από εμένα. (θα γίνω λίγο κακός τώρα..) Άριστος ως επαγγελματίας, αλλά μέχρι εκεί. Να μην ξεχνιόμαστε γενικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Εχετε κανει το thread σαν αναγνωση διαθηκης, τουλαχιστον.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TwitterLover Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Εχετε κανει το thread σαν αναγνωση διαθηκης, τουλαχιστον.. Μα, ειναι μια διαθηκη. Μια διαθηκη απο σκεψεις για εναν ανθρωπο που εχει καταφερει μεγαλα πραγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dswitch Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Καλό ταξίδι Steve. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgemvg Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Αν μεχρι χτες τον εβριζες να τον βριζεις και σημερα. Για ποιον λες οτι τον έβριζε; Αν λες για μένα, κάνεις λάθος. Δεν διάβασες καν τι έγραψα. Εγώ προσπάθώ τόση ώρα να "βρίσω" όλους στους οποίους "άρεσε", like ελληνιστί, ο θάνατος του Jobs. Στις μέρες που διανύουμε λοιπόν, πεθαίνει ένας άνθρωπος και εμείς κανουμε λαικ να δείξουμε τι; Δεν μπορώ να το συλλάβω, συγνώμη. Καλημέρες και υγεία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 και η media markt μονο για σημερα -10% στα προιοντα της apple για να τιμησει τον οραματιστη..σα δε ντρεπονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 R.I.P Steve Καλο ταξιδι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις