Προς το περιεχόμενο

Safari on iphone

~PNS~

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα σε όλους,

Έχω ένα iPhone 3G και άρχισε απο προχθές να μου κάνει μπερδέματα,

Ανοίγω με τον Safari ένα forum (το οποίο έμει mobile style αλλα μου φορτώνει το κανονικό θέμα... (ενώ πριν απο μια εβδομάδα δούλευε κανονικά...) ενώ σε όλα τα αλλά σαητ μου δουλεύει μια χαρα στο συγκεκριμένο πάπαλα... (είναι τσεκαρισμένο αν δουλεύει το στυλ του συγκεκριμένο site... Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να παίζει...?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators

Καλημέρα σε όλους,

Έχω ένα iPhone 3G και άρχισε απο προχθές να μου κάνει μπερδέματα,

Ανοίγω με τον Safari ένα forum (το οποίο έμει mobile style αλλα μου φορτώνει το κανονικό θέμα... (ενώ πριν απο μια εβδομάδα δούλευε κανονικά...) ενώ σε όλα τα αλλά σαητ μου δουλεύει μια χαρα στο συγκεκριμένο πάπαλα... (είναι τσεκαρισμένο αν δουλεύει το στυλ του συγκεκριμένο site... Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να παίζει...?

Μπορεί να έχεις πατήσει κατά λάθος το Desktop Version και να σου δείχνει αυτό αντί του Mobile Version. Πήγαινε στο κάτω-κάτω μέρος της σελίδας του εν λόγω forum και βρες το αντίστοιχο link για το Mobile Version.

Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω screenshot για το αντίστοιχο link στο παρόν forum:

post-40281-0-33097000-1318001909_thumb.png

Το πρόβλημα λύθηκε, έκανα delete όλο το Chace,History,cookies και κομπλέ... κάπου θα είχε βγάλει error (κουμπί για Desktop Version ή mobile δεν υπάρχει στο συγκεκριμένο Forum :)

Ευχαριστώ πάντως...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...