Braveheart1980 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Παω να ποσταρω τα του νεου μου pc και ξαφνικα διαπιστώνω το εξής: σε άσχετες χρονικές στιγμές η οθόνη γίνεται μαύρη και επανέρχεται. Σαν να αναβοσβήνει. Μου το έχει πάθει σε browsing, gaming κλπ κλπ Εχω συνδεδεμένο ένα 24 led monitor της samsung με hdmi καλώδιο Το πλήρες σύστημα είναι i7 2600 Palit GTX 560 Ti 8 gb ddr3 gigabyte z68ma d2h mobo 3xhdd Windows 7 64 Bit Εχω επίσης συνδεδεμένη την τηλεόρασή μου με dvi --> hdmi καλώδιο Δοκίμασα τους 280.26 του νέους beta καθώς και τους 275.33, χωρίς επιτυχία Καμμιά ιδέα από το που να αρχίσω να ψάχνω;;;
fixxxer29 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Σου έβγαλε μήπως κάποιο μήνυμα "The driver has stopped responding and has successfully recovered" στο System tray? Αν δεν είδες κάτι τέτοιο μπορείς να κοιτάξεις στο Event viewer για το ίδιο μήνυμα. Event viewer -> Windows logs -> System . Σαν warning θα το βρεις.
Braveheart1980 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Τελικά μετα από πολλές επίπονες και χρονοβόρες δοκιμές, άλλαξα το καλώδιο hdmi και είμαι μια χαρά!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.