Προς το περιεχόμενο

Web Site

newtech

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.

Θελω να φτιαξω μια σελιδα με φωτογραφιες (και οχι μονο) θελω δλδ να εχει μενου φακελους κ thumbs που με click θα μεγαλονουν.

Χωρο εχω αγωρασμενο απλα δεν εχω καποιο προγραμμα.. Μπορει κανεις να με βοηθήσει?

Ευχαριστω

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.

Θελω να φτιαξω μια σελιδα με φωτογραφιες (και οχι μονο) θελω δλδ να εχει μενου φακελους κ thumbs που με click θα μεγαλονουν.

Χωρο εχω αγωρασμενο απλα δεν εχω καποιο προγραμμα.. Μπορει κανεις να με βοηθήσει?

Ευχαριστω

1ον το σωστό φόρουμ είναι το web design/development (έκανα report οπότε θα πάει)

2ον εκτός από χώρο θες όνομα!

3ον όταν λες φωτογραφίες θέλεις να φτιάξεις κάτι σαν το tumblr; (τότε απλά ξέχασέ το)

4ον θες να το ανανεώνεις ή θα μείνει στάσιμο;

5ον θες κάτι επαγγελματικό ή όχι;

6ον ένα πρόγραμμα πολύ καλό είναι το artisteer!

7ον κανονικά αυτό που θες θέλει επαγγελματία γιατί όταν μου λες δεν έχω πρόγραμμα σημαίνει δεν ξέρεις τίπτοα από web design - development και αυτό που θες είναι δύσκολο καθώς το πρόγραμμα είναι για design Και όχι για development (σύστημα thumbs up)

8ον δώσε πληροφορίες διότι μπορώ να φτιάξω λίστα μεχρι το 109!

ΥΓ. Αν θες να βγάλεις λεφτά από το site απλά μην το σκέφτεσαι!

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.

Ευχαριστω

Καλησπέρα,

Θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις κάποιο CMS (π.χ. wordpress ή κάτι αντίστοιχο) για να στήσεις ένα απλό site, το οποίο θα περιέχει και φωτογραφίες. Ο χώρος που λες, τι δυνατότητες έχει; Είναι linux φιλοξενία, υποστηρίζει php, mysql;

Αν δεν έχεις, θα χρειαστείς κάποιο domain. Αν δεν θέλεις να αγοράσεις κάποιο domain, τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις υπηρεσίες τύπου blogger, ή wordpress. Σε αυτές τις υπηρεσίες μπορείς να έχεις δικό σου blog και είναι δωρεάν.

Δημοσ.

1ον το σωστό φόρουμ είναι το web design/development (έκανα report οπότε θα πάει)

2ον εκτός από χώρο θες όνομα!

3ον όταν λες φωτογραφίες θέλεις να φτιάξεις κάτι σαν το tumblr; (τότε απλά ξέχασέ το)

4ον θες να το ανανεώνεις ή θα μείνει στάσιμο;

5ον θες κάτι επαγγελματικό ή όχι;

6ον ένα πρόγραμμα πολύ καλό είναι το artisteer!

7ον κανονικά αυτό που θες θέλει επαγγελματία γιατί όταν μου λες δεν έχω πρόγραμμα σημαίνει δεν ξέρεις τίπτοα από web design - development και αυτό που θες είναι δύσκολο καθώς το πρόγραμμα είναι για design Και όχι για development (σύστημα thumbs up)

8ον δώσε πληροφορίες διότι μπορώ να φτιάξω λίστα μεχρι το 109!

ΥΓ. Αν θες να βγάλεις λεφτά από το site απλά μην το σκέφτεσαι!

1)Thanks

2)Εχω και ονομα φυσικα! και www και hosting!

3)Οχι δεν θελω.. Galleries θελω (αρα δεν το ξεχναω ε?)

4)Θα κανω ανανεωση οπωτε κανω φωτογραφιση (μια στον μηνα πχ)

5)Semi

6)Θα το δω

7)Δεν νομιζω οτι θελω εππαγελματια καθος για μια δουλεια που θελω να ειναι απλη δεν χριαζετε κατι τετοιο. Χριαζομαι ουσιαστικα καποιο patern και πανω σε αυτο να κανω την δουλεια μου. Ξερω απο web design αλλα σιγουρα θα ειναι πολυ πιο ευκολο και η τελικη μορφη ποιο ομορφη αν γινει με πρωργραμα για να μου κανει το design κτλ.

8)Θελω να ανεβασω folders κατι τετοιο http://louella.foceni.org/

Δλδ με λιγα λογια καποια folders τα οποια τα εχω και κατα καιρους να ανεβαζω νεα!

ΥΓ. LOL .. οχι βεβαια τι ειμαι κανα πιτσιρικι που πιστευει θα βγαλει λεφτα?

Δημοσ.

1)Thanks

2)Εχω και ονομα φυσικα! και www και hosting!

3)Οχι δεν θελω.. Galleries θελω (αρα δεν το ξεχναω ε?)

4)Θα κανω ανανεωση οπωτε κανω φωτογραφιση (μια στον μηνα πχ)

5)Semi

6)Θα το δω

7)Δεν νομιζω οτι θελω εππαγελματια καθος για μια δουλεια που θελω να ειναι απλη δεν χριαζετε κατι τετοιο. Χριαζομαι ουσιαστικα καποιο patern και πανω σε αυτο να κανω την δουλεια μου. Ξερω απο web design αλλα σιγουρα θα ειναι πολυ πιο ευκολο και η τελικη μορφη ποιο ομορφη αν γινει με πρωργραμα για να μου κανει το design κτλ.

8)Θελω να ανεβασω folders κατι τετοιο http://louella.foceni.org/

Δλδ με λιγα λογια καποια folders τα οποια τα εχω και κατα καιρους να ανεβαζω νεα!

ΥΓ. LOL .. οχι βεβαια τι ειμαι κανα πιτσιρικι που πιστευει θα βγαλει λεφτα?

Τότε απλά "αγοράζεις" το aristeer το οποίο είναι πάρα πολύ καλό για web design! Και φτιάχνεις template για joomla. Από εκεί και πέρα ρωτάς τους πιο έμπειρους στο Joomla από εμένα να σου πουν πια modules μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να κάνεις αυτό που θες!

Δημοσ.

Τότε απλά "αγοράζεις" το aristeer το οποίο είναι πάρα πολύ καλό για web design! Και φτιάχνεις template για joomla. Από εκεί και πέρα ρωτάς τους πιο έμπειρους στο Joomla από εμένα να σου πουν πια modules μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να κάνεις αυτό που θες!

Δεν είναι καλή ιδέα να "αγοράσει" το aristeer..Η δουλεία που κάνει το aristeer είναι πολλή φθηνή και καθόλου ωραία...

Για gallery μπορείς να κοιτάξεις και Εδώ που υπάρχουν αρκετά scripts για gallery...

Δημοσ.

Θα ξαναπώ για wordpress, μια και αυτό που περιγράφεις γίνεται αρκετά εύκολα. Θα περάσεις μερικά plugins και είσαι έτοιμος.

Και από themes υπάρχουν πάρα πολλά, είτε free είτε να αγοράσεις κάποιο (από 10-15$).

Αν έχεις διάθεση να ψαχτείς με κάποιο έτοιμο CMS και δεν θέλεις να ξοδέψεις λεφτά, το wordpress νομίζω είναι το πιο απλό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...