Προς το περιεχόμενο

Πινακίδες

Dimitris362

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μεσω τηλεφωνου οτι μπορουσα. απο κοντα κρύβετε ακομα... να φανταστεις το τσογλανι, περιμενα να μου φερει το αυτοκινητο, κ αυτος μένει αλλού. απλα μπηκε στο σπιτι, αφησε τα κλειδια στο κοντινοτερο τραπεζακι και την εκανε. μετα απο καμια ωρα αφου δεν τον ειχα παρει χαμπαρι, πηγα στη κουζινα κ ειδα τα κλειδια, τα πηρα κ βγηκα με το αυτοκινητο. και οπως το παρκαρα αφου εκανα 5 λεπτα διαδρομη, παω να βαλω κατι στο πορτ παγκαζ και βλεπω λείπει η πινακιδα... περιτο να σου πω οτι μεχρι να κοιμηθώ το βραδυ ειχα πιεση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλά, δεν έχεις τη κλήση που έκοψαν; Αν δεν υπήρξε κλήση θα είναι λες και στις έκλεψαν! Να του ζητήσεις τη κλήση του αδερφού και να ρωτήσεις στο δήμο όπου κόπηκε.

Πήγαινε εγκαίρως στο δήμο και πλήρωσε το πρόστιμο αν είναι να στις δώσουν πίσω, αλλιώς υπομονή. Λογικά αν πας εγκαίρως (10 μέρες, δύο εβδομάδες, δε ξέρω) πληρώνεις το μισό νομίζω (δε ξέρω αν ισχύουν τα ίδια σε όλους τους δήμους, πάντως σίγουρα θα πληρώσεις λιγότερο από το σύνολο του προστίμου).

Να κυκλοφορείς χωρίς πινακίδες δε λέει, διότι όπου σε δει αστυνομικός θα σε σταματήσει ως Νο1 προς έλεγχο.

εκανα ενσταση χθες, εδωσα και 40 ευρω προστιμο (μισο απο 80) και αυριο θα βγει η αποφαση της ενστασης, γιατι το αμαξι το χρειαζομαι για να μετακινουμε στο τει. (λεωφορείο 2 ωρες, αμαξι 15 λεπτα...)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...