Dimitris362 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Μηπως ξερει κανεις να μου πει τι γινετε σε περιπτωση που με πιασουν να κυκλοφορώ με το αυτοκινητο χωρις τις πινακιδες που μου κατάσχεσαν προχθες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TO_PAIDI Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Θα σε γράψουν-->Θα πληρώσεις το πρόστιμο....πόσο δε ξέρω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 επισης θα σε σταματανε συνεχεια για ελεγχο,ειδικα οι περιπολιες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 σου πηρανε και διπλωμα και αδεια μαζι?αν ναι τοτε προστιμο και ποινη ανεβαινουν εκθετικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris362 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 η δημοτικη τις εχει απο παρανομο παρκαρισμα. ξερω οτι θα εχω κυρωσεις. το θεμα ειναι ποιες ειναι αυτες για να ξερω εαν αξιζει το ρισκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δεν αξιζει , πιο φθηνα θα σου βγει να μετακινεισαι με ταξι. Πανε στο γραφειο που ειναι να παρεις τις πινακιδες, πληρωσε το προστιμο και προσπαθησε να τις παρεις πισω. Βρες μια καλη δικαιολογια. πιανει. (Αν παρκαρες σε καμια ραμπα αναπηρων ,διαβαση ή κατι τετοιο, σφιχτα σε βλεπω και δικιο θα 'χουν) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
green gordon Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 ποιο δημο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Μέχρι πριν κάποια χρόνια η βάση δεδομένων της αστυνομίας (της κανονικής) δεν επικοινωνούσε με τις εκάστοτε δημοτικές. Οπότε πήγαινες στην αστυνομία, δήλωνες κλοπή πινακίδων και με ένα παράβολο <50€ είχες καινούριες. Φθηνότερα από το πρόστιμο της δημοτικής. Δε ξέρω αν γίνεται ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Μέχρι πριν κάποια χρόνια η βάση δεδομένων της αστυνομίας (της κανονικής) δεν επικοινωνούσε με τις εκάστοτε δημοτικές. Οπότε πήγαινες στην αστυνομία, δήλωνες κλοπή πινακίδων και με ένα παράβολο <50€ είχες καινούριες. Φθηνότερα από το πρόστιμο της δημοτικής. Δε ξέρω αν γίνεται ακόμα. μαλλον θα ηταν τοτε που τα προστιμα απο τους δημους δεν πηγαιναν στην εφορια. οποτε ακομα κι αν ισχυει αυτο με τις πινακιδες, πιστευω δεν συμφαιρει να πληρωσει το <50 ευρω παραβολο για νεες πινακιδες + τη βεβαιωση του προστιμου και την εισπραξη αυτου απο την εφορια. καλυτερο να πληρωσει απλα το προστιμο ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Κοίτα, το ότι θα το πληρώσει το πρόστιμο, θα το πληρώσει. Ίσως τον συμφέρει όμως αυτή η κομπίνα σε περίπτωση που δε του δώσουν άμεσα τις πινακίδες, ώστε να αποφεύγει τη μετακίνηση με ταξί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Ε ας πάρει απόφαση ότι μάλλον θα ταλαιπωρηθεί και λίγο...αυτό το νόημα έχει η τιμωρία, αλλιώς δεν θα ήταν τιμωρία αλλά επιβράβευση. Μπορει πάντως αντί ταξί να "ταλαιπωρηθεί" με ΜΜΜ...42 ευρώ έχει η μηνιαία κάρτα για όλα τα μέσα. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris362 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 ποια ολα τα μεσα? στη θεσσαλονικη ενα λεωφορείο εχουμε και για τη διαδρομη σπιτι μου-τει που με το αυτοκινητο την κανω σε 15 λεπτα, με το λεωφορείο θέλω 2 ωρες και αν καταφέρω να μπω με τοσο κοσμο που προσπαθει να παει στο τει. Η μλκια ειναι οτι εδωσα στον αδερφο μου το αυτοκίνητο και του τις πηραν/ δεν ειναι καν δικο μου λαθος και τωρα ταλαιπωρούμε εγω, μιας και αυτος μενει διπλα στο πανεπιστήμιο οποτε απλα ηρθε μου το παρατησε και στα παπακια του. Αλλα τελικα τον αριθμο των ευρω του προστιμου δεν την ξερει κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyber_katsarida Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 ούτε εγώ ξέρω πόσο είναι το πρόστιμο, αλλά θα σου έλεγα να μη το σκέφτεσαι καν. ειναι μεγάλο ρίσκο. να ήσουν σε κανενα χωριό οκ. αλλά θα κυκλοφορήσεις μέσα στη θεσσαλονίκη χωρις πινακίδες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 A δεν ηξερα ότι εισαι πάνω...ε θα είναι πολύ φθηνότερα τότε η κάρτα. Αλλά μόνο με λεωφορείο και σαλόνικα παραδέχομαι ότι είναι όντως τιμωρία. Όσο για το ότι δε φταις...δυστυχώς έτσι είναι, εγώ γι αυτό αποφεύγω να δίνω το δικό μου η να παίρνω άλλων (σε αυτό ειδικά είμαι κάθετος) πλην των γονιών. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Εγω παλι θελω να μου πεις τι εκανες στον αδερφο σου υστερα απο αυτο το περιστατικο.... Ελπιζω να του εδειξες τι παει βαρβατίλα ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.