jskoubas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 δεν είναι modem, Access Point λέγεται Μπορεις να μου προτεινεις καποιο σε παρακαλω απο καποιο καταστημα ( E-Shop, Plaisio) να το κοιταξω και να το ξεκινησω το εργο..!!! Σας ευχαριστω.
dspug7 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 (επεξεργασμένο) προβλημα!!! ενω με το κινητο και το ps3 εχω συνδεθει κανονικα στο 2ο μοντεμ το λαπτοπ αρνειται! μου βρισκει κανονικα το ssid και κανει συνδεση, αλλα μου εμφανιζει ΄΄χωρις συνδεση στο ιντερνετ΄΄ και στην καρτελα του δικτυου μου γραφει ΄΄μη αναγνωρισμενο δικτυο΄΄ καμια ιδεα για το τι γινεται; update: ψαχνοντας στο γουγλη βρηκα οτι υπαρχει ενα θεματακι στα windows 7( το οποιο υπαρχει απο τα vista) που εχει να κανει με το module του ασυρματου δεκτη και καποια μοντεμ. μια λυση που βρηκα, η οποια δουλευει αλλα δεν βολευει καθολου, ειναι να αλλαζω το mac address του δεκτη στο λαπτοπ καθε φορα που θελω να μεταφερθω αναμεσα στα δυο μοντεμ... Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2011 από dspug7
nikos903 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Με καρφωτές ip δεν μπαίνει; Δοκίμασες τα ασύρματα δίκτυα που έχεις να είναι τελείως διαφορετικά; Δηλαδή, το ένα με όνομα name1 και το άλλο με name2; Ταυτόχρονα να έχουν διαφορετικούς κωδικούς αμα γίνεται. Άμα είναι περασμένα και τα 2 μετά θα συνδέεται όπου βρει λογικά... Τώρα για το bug που λες κάτι είχε πάρει το μάτι μου παλαιότερα και άμα είναι το ίδιο που λέω κάπως έφτιαχνε απο την registry με κάποια αλλαγή :/
dspug7 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 επανερχομαι στο θεμα γιατι εχει αρχισει και μου την δινει αυτο το bug που εγραψα πιο πανω και οσο κι αν εχω ψαξει δεν εχω βρει λυση. στο λαπτοπ αλλαζω την φυσικη διευθυνση καθε φορα που μεταφερομαι αναμεσα στα ssid αλλα δεν μπορω να κανω το ιδιο με το κινητο. τι να κανω;
biomecanoid Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 με repeaters δεν θα είχες αυτό το πρόβλημα γιαυτο και το πρώτο που είχα πει ήταν repeaters
dspug7 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 με repeaters δεν θα είχες αυτό το πρόβλημα γιαυτο και το πρώτο που είχα πει ήταν repeaters εννοεις αυτο που εχεις γραψει για repeater mode στο 3ο ποστ; edit: δεν βλεπω μεσα στο gui να γραφει κατι για access point και repeater mode... και απο λιγο ψαξιμο που εκανα στο γουγλη δεν πρεπει να εχει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα