gilardino Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 το χεις ρουταρει δηλαδη το κινητο;εγκατεστησες και τον root explorer απλα δε βρισκεις τις εφαρμογες;πρεπει να ειναι μεσα στον φακελο system-app ή data...δες παντως και το xda...
djtaz13 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 το χεις ρουταρει δηλαδη το κινητο;εγκατεστησες και τον root explorer απλα δε βρισκεις τις εφαρμογες;πρεπει να ειναι μεσα στον φακελο system-app ή data...δες παντως και το xda... Σ ευχαριστω για τον χρονο σου και την βοηθεια σου. Θα ενημερωσω οταν το κανω.
nikoskon Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 κατεβαζεις το προγραμμα z4root,το εγκαθιστας στο κινητο και πατας την επιλογη root...κανει restart και εισαι ετοιμος...μετα με το προγραμμα root explorer σβηνεις οποιες εφαρμογες θελεις... gilardino γνωρίζεις ποιά μέθοδο χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο application για να κάνει root ; Είναι ασφαλής μέθοδος για root; Σ ευχαριστω για τον χρονο σου και την βοηθεια σου. Θα ενημερωσω οταν το κανω. Μην κάνεις τπτ πριν διαβάσεις και ενημερωθείς για το τί είναι root και με ποιούς τρόπους μπορεί να γίνει με ασφάλεια στο κινητό σου. Γενικότερα μην ακούς μπακαλίστικους οδηγούς και "συμβουλές".
gilardino Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 εχω κανει root σε 3 κινητα με το z4root χωρις κανενα απολυτως προβλημα...εξαλλου το προγραμμα εχει και επιλογη για προσωρινο root οπως και για unroot...3 δευτερα κραταει η διαδικασια ρουταρισματος με το συγκεκεριμενο προγραμμα...παντως για να εισαι σιγουρος,διαβασε καλυτερα τις οδηγιες απ το xda για το πως να ρουταρεις τη συσκευη σου(super one click) ή και να περασεις αλλη ρομ,αν σ ενδιαφερει...
nikoskon Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 εχω κανει root σε 3 κινητα με το z4root χωρις κανενα απολυτως προβλημα...εξαλλου το προγραμμα εχει και επιλογη για προσωρινο root οπως και για unroot...3 δευτερα κραταει η διαδικασια ρουταρισματος με το συγκεκεριμενο προγραμμα...παντως για να εισαι σιγουρος,διαβασε καλυτερα τις οδηγιες απ το xda για το πως να ρουταρεις τη συσκευη σου(super one click) ή και να περασεις αλλη ρομ,αν σ ενδιαφερει... Δεν απάντησες. Σου υπενθυμίζω: 1. Ποιά μέθοδο χρησιμοποιεί το z4root; 2. Είναι ασφαλές; Ναι ή όχι και γιατί;
gilardino Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 δε γνωριζω φιλε μου ποια μεθοδο χρησιμοποιει...οσο για το αν ειναι ασφαλες πιστευω πως ναι,γιατι σε μενα δε δημιουργησε κανενα προβλημα...τωρα αν με καποιες συσκευες υπαρχει ασυμβατοτητα αυτο δε το γνωριζω...αλλα και παλι δε νομιζω να κανει ζημια στο κινητο...εξαλλου αν δει οτι δε γινεται με το z4root ας χρησιμοποιησει το super one click...εσυ πως εκανες ροοτ στη συσκευη σου;
nikoskon Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 δε γνωριζω φιλε μου ποια μεθοδο χρησιμοποιει...οσο για το αν ειναι ασφαλες πιστευω πως ναι,γιατι σε μενα δε δημιουργησε κανενα προβλημα...τωρα αν με καποιες συσκευες υπαρχει ασυμβατοτητα αυτο δε το γνωριζω...αλλα και παλι δε νομιζω να κανει ζημια στο κινητο...εξαλλου αν δει οτι δε γινεται με το z4root ας χρησιμοποιησει το super one click...εσυ πως εκανες ροοτ στη συσκευη σου; Άρα λοιπόν δεν γνωρίζεις καλά καλά τί είναι το root και με ποιούς τρόπους μπορεί να γίνει. Προσωπικά δεν έκανα root ούτε με z4root, ούτε με superoneclick. Κρατώ τις 2 απαντήσεις σου: 1. Δεν γνωρίζεις ποιά μέθοδο rooting χρησιμοποιεί το z4root. 2. "Πιστεύεις" πως είναι ασφαλές γιατί σε εσένα δεν δημιούργησε πρόβλημα. Τότε λοιπόν, δίνε με φειδώ τις συμβουλές σου.
orlox Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 ρε συ nikoskon τι κακια ειναι αυτη που βγαζεις σε ολο τον κοσμο ολη την ωρα? Αντι να γραψεις κατι επικοδομητικο για το θεμα μπαινεις και κραζεις οποιονδηποτε για οτιδηποτε. Καθε μερα ξυπνας στραβα? Τι περιμενεις να σου εξηγήσει πια exploit βρίσκει το z4root για να παρει root access? Εχει καποιο νοημα να το κανει αυτο? Κοψε το επιθετικο ηφος γιατι δεν ειναι ουτε ομορφο ουτε ευγενικο. Αν θες να εισαι σταβωμενος τουλαχιστον προσφερε και κατι. Οσο για το z4root ειναι απολυτα ασφαλες συμφωνα με τον δημιουργό του και ακομα και αν κατι παει στραβα με το επομενο restart εξαφανίζετε το λάθος. Το μονο του μειονέκτιμα κατα την αποψή μου ειναι οτι δουλευει μονο σε 2.2 και όχι στις τελευταίες εκδοσεις. Προς τον θεματοθετη. Αν κανεις root την συσκευή σου χάνεις την εγγύηση αλλα κερδίζεις αλλου. Ειναι σαν να εισαι administrator σε windows. Ο λόγος που χανεις την εγγύηση ειναι οτι αν πειράξεις κατι που δεν πρέπει μπορει να χαλάσεις την συσκευή σου αν και πλέον τα περισσότερα φτίαχνονται στο σπίτι χωρις να το στείλεις στο service. Ψαξε να δεις τι ακριβώς ειναι το root στο forum στο myphone.gr και στο link που σου εδωσε ο giraldino να τι κερδος μπορεις να έχεις. Ο καλύτερος τροπος για να βγάλεις εφαρμογές ειναι να τις κάνεις freeze απο το titanium back up. Ετσι ακομα και αν κατι παει στραβα κανεις factory reset και διορθώνετε το κακο. Αν τις εχεις αφαιρέσει με root explorer ακομα και με factory reset δεν τις ξαναπέρνεις πισω. Αυτο που εκανα εγω ήταν να freezararw την εφαρμογες που δεν ηθελα και αν μετα απο καμια εβδομαδα χρήσης ολα ήταν καλα τις εσβηνα.
nikoskon Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 orlox, υπάρχουν μέλη που έχουν γράψει ένα σωρό οδηγούς για το τί είναι root, πως γίνεται, αν είναι ασφαλές ή όχι.(και στο insomnia και σε άλλα φόρουμ που πολλάκις έχουμε παραθέσει links). Είναι απαράδεκτο να συμβουλεύουμε μπακαλίστικα πετώντας σκόρπιες πληροφορίες που θέτουν σε κίνδυνο τις συσκευές των μελών. Αν αυτό θεωρείται κακία, τότε ΟΚ, είμαι κακός και στραβός.
djtaz13 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 ρε συ nikoskon τι κακια ειναι αυτη που βγαζεις σε ολο τον κοσμο ολη την ωρα? Αντι να γραψεις κατι επικοδομητικο για το θεμα μπαινεις και κραζεις οποιονδηποτε για οτιδηποτε. Καθε μερα ξυπνας στραβα? Τι περιμενεις να σου εξηγήσει πια exploit βρίσκει το z4root για να παρει root access? Εχει καποιο νοημα να το κανει αυτο? Κοψε το επιθετικο ηφος γιατι δεν ειναι ουτε ομορφο ουτε ευγενικο. Αν θες να εισαι σταβωμενος τουλαχιστον προσφερε και κατι. Οσο για το z4root ειναι απολυτα ασφαλες συμφωνα με τον δημιουργό του και ακομα και αν κατι παει στραβα με το επομενο restart εξαφανίζετε το λάθος. Το μονο του μειονέκτιμα κατα την αποψή μου ειναι οτι δουλευει μονο σε 2.2 και όχι στις τελευταίες εκδοσεις. Προς τον θεματοθετη. Αν κανεις root την συσκευή σου χάνεις την εγγύηση αλλα κερδίζεις αλλου. Ειναι σαν να εισαι administrator σε windows. Ο λόγος που χανεις την εγγύηση ειναι οτι αν πειράξεις κατι που δεν πρέπει μπορει να χαλάσεις την συσκευή σου αν και πλέον τα περισσότερα φτίαχνονται στο σπίτι χωρις να το στείλεις στο service. Ψαξε να δεις τι ακριβώς ειναι το root στο forum στο myphone.gr και στο link που σου εδωσε ο giraldino να τι κερδος μπορεις να έχεις. Ο καλύτερος τροπος για να βγάλεις εφαρμογές ειναι να τις κάνεις freeze απο το titanium back up. Ετσι ακομα και αν κατι παει στραβα κανεις factory reset και διορθώνετε το κακο. Αν τις εχεις αφαιρέσει με root explorer ακομα και με factory reset δεν τις ξαναπέρνεις πισω. Αυτο που εκανα εγω ήταν να freezararw την εφαρμογες που δεν ηθελα και αν μετα απο καμια εβδομαδα χρήσης ολα ήταν καλα τις εσβηνα. Παιζει δηλαδη να εχω κανει root και να μην το ξερω και να εχω χασει την εγγυηση? Αν εχω πειραξει κατι πως το φτιαχνω σπιτι που λες? Γιατι νομιζω οτι το κινητο κολλαει γενικα... Επισης εχω Android 2.3.3...
gilardino Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 λοιπον φιλε μου...δες τα λινκς που σου εδωσα και προσπαθησε να κανεις ροοτ στη συσκευη σου,συμφωνα με τις οδηγιες που εχει εκει...κανοντας ροοτ χανεις την εγγυηση,αλλα αυτος ειναι και ο μονος τροπος προκειμενου να σβησεις τις εφαρμογες που δε θελεις...οταν τελειωσεις μ αυτο χρησιμοποιησε το προγραμμα titanium backup pro,οπως ειπε και ο orlox...εγω ανεφερα τoν συνδυασμο του z4root με τον root explorer γιατι αυτον χρησιμοποιησα εγω σε προηγουμενα κινητα που ειχα(vodafone joy,ideos x5),για να βγαλω εφαρμογες που δεν ηθελα...φιλε νικο εσυ τι προτεινεις;
djtaz13 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 λοιπον φιλε μου...δες τα λινκς που σου εδωσα και προσπαθησε να κανεις ροοτ στη συσκευη σου,συμφωνα με τις οδηγιες που εχει εκει...κανοντας ροοτ χανεις την εγγυηση,αλλα αυτος ειναι και ο μονος τροπος προκειμενου να σβησεις τις εφαρμογες που δε θελεις...οταν τελειωσεις μ αυτο χρησιμοποιησε το προγραμμα titanium backup pro,οπως ειπε και ο orlox...εγω ανεφερα τoν συνδυασμο του z4root με τον root explorer γιατι αυτον χρησιμοποιησα εγω σε προηγουμενα κινητα που ειχα(vodafone joy,ideos x5),για να βγαλω εφαρμογες που δεν ηθελα...φιλε νικο εσυ τι προτεινεις; Απλα επρεπε να μου επις απο την αρχη οτι χανω την εγγυηση. Ευχαριστω.
gilardino Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 αν εχεις το z4root στο κινητο σου,ανοιξε το και θα δεις μια επιλογη unroot.το επιλεγεις και ετσι το κινητο δεν ειναι πλεον ρουταρισμενο...επομενως μ αυτον τον τροπο το κινητο βρισκεται κανονικα μεσα στην εγγυηση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.