guppy Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Παιδιά υπάρχει κάποιο free πρόγραμμα ή και αγορας για να μπορώ να κάνω αλλαγές τραγουδιών-dj απο τον Η/Υ;; Αν υπάρχει και κάτι με ελληνικό μενού, ή θέλω πολλά;;;
DIGITHEOS Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 http://www.virtualdj.com/ το εχω δοκιμασει και ειναι πολυ καλο και ευκολο... και κανει και μονο του μιξη αμα θες..
guppy Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Ευχαριστώ....είναι free;;;;;; Πατάω λογικά στη free έκδοση......
NiKoS WSN Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 όταν λες αλλαγές εννοείς μίξεις και scratches; Τότε το virtual είναι το καλύτερο! Αν θες να κόψεις, ράψεις, πειράξεις πολύ καλό free είναι το audiacity
aworldinagrainofsand Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Σα συμπληρωματικά με το virtual dj (συνδύασέ τα) δες και τα adobe soundbooth + audition ! Φυσικά υπάρχουν πάντοτε (πολύ καλά έχω ακούσει) και τα Native Instruments Traktor Scratch Pro MixMeister Fusion (επαγγελματικό) FutureDecks Pro OtsAV DJ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.