Προς το περιεχόμενο

iPhone 4 Βίντεο κλήση

evoracing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι.

Η βιντεοκλήση του iPhone 4 λέγεται Facetime

και γίνεται μόνο μέσω WiFi

και μόνο ανάμεσα σε συσκευές Apple που υποστηρίζουν το Facetime(iPod touch τελευταίας γενιάς, iMac κλπ).

Αν με jailbrake μπορεί να γίνει, θα μας πουν οι πιο ειδικοί.

Δημοσ.

Η βιντεοκλήση του iPhone 4 λέγεται Facetime

και γίνεται μόνο μέσω WiFi

Και με mobile internet έτσι???

Και κάτι αλλο υπάρχει κανένα site με ελληνικά apps για το iphone (πριν λίγο καιρο δείχνανε μια εφαρμογή για να καλείς ταξί)

Δημοσ.

Μπορείς μέσω Skype με αλλα mobile κινητά!

Και μέσω 3g οχι μονο με wifi.

Καμία σχέση το skype.

Ως βιντεοκλήση εννοούμε το videotelephony που δεν χρειάζεται προγράμματα τύπου Skype,Vider,Fring κλπ...

Απλά συσκευές τηλεφώνου με δυνατότητα βιντεοκλήσης μέσω 3G πάντα.

Δημοσ.

Καμία σχέση το skype.

Ως βιντεοκλήση εννοούμε το videotelephony που δεν χρειάζεται προγράμματα τύπου Skype,Vider,Fring κλπ...

Απλά συσκευές τηλεφώνου με δυνατότητα βιντεοκλήσης μέσω 3G πάντα.

αυτο ειναι χαζο :) μπορεις να κανεις video κληση με δεκαδες τροπους. Και το facetime εφαρμογη ειναι. Εχει σημασία αν γινετε μεσω εφαρμογης που δεν ερχετε μαζι με το τηλεφωνο?

Δημοσ.

αυτο ειναι χαζο :) μπορεις να κανεις video κληση με δεκαδες τροπους. Και το facetime εφαρμογη ειναι. Εχει σημασία αν γινετε μεσω εφαρμογης που δεν ερχετε μαζι με το τηλεφωνο?

Φίλε μου η βιντεοκλήση υπάρχει εδώ και χρόνια σε κινητά όπως SE W850i κλπ.

Δεν έχει να κάνει με software, ούτε με internet.

Είναι απλά λειτουργία του 3G δικτύου με κόστος όσο μια απλή κλήση.

Σαφώς και έχει σημασία αν γίνεται μέσω εφαρμογής γιατί αυτό έχει αντίκτυπο στην συμβατότητα.

Υπάρχουν ένα σωρό μη smartphone που έχουν βιντεοκλήση.

Γιατί κάποιος να πρέπει να πάρει iPhone(για facetime) ή κάποιο smarthone(για Skype,Fring,Kakao κλπ) ενώ

έχει ήδη συσκευή που υποστηρίζει βιντεοκλήση;

Προφανώς αγνοείς την βιντεοκλήση.

edit: Δες ένα παράδειγμα με ένα Nokia N82 http://www.youtube.c...h?v=yiVWtOd-vDw

και με Galaxy S

edit 2: Σου επιστρέφω τον χαρακτηρισμό "χαζό" για τα περισσότερα posts σου που έχω αφήσει ασχολίαστα. :)

Δημοσ.
Είναι απλά λειτουργία του 3G δικτύου με κόστος όσο μια απλή κλήση.
Τιμοκατάλογος WIND To All 20+

Κλήσεις ομιλίας προς εθνικά δίκτυα (€/δευτ) 0,0057 €

Κλήσεις βίντεο προς εθνικά δίκτυα (€/δευτ) 0,0123 €

Υπάρχουν ένα σωρό μη smartphone που έχουν βιντεοκλήση.

Δέν ξέρω τι εννοεί ο θεματοθέτης οταν λέει "προς όλα τα κινητα" αλλά η βίντεο κλήση που λες εσυ ήταν μια φούσκα τις προηγούμενης 5ετιας που ποτε δεν διαδωθηκε για διάφορους λόγους οπως πχ ή 3g κάλυψη που ήταν ελεεινή στην Ελλάδα, τα κινητά παντόφλες που επρεπε να είχες για να την υποστηρίζουνε και το εξτρα κόστος.

Οι πιθανότητες να εχει κάποιος smartphone ειναι περισσότερες απο το να εχει συσκευή που υποστηρίζετε η "βιντεοκλήση".

Προφανος για αλλη μια φορα βγάζεις την χολή σου στο forum

Και η σωστή ερώτηση στον θεματοθέτη ειναι "Προς πια κινητα θες να κανεις βιντεοκλήση"?

Δημοσ.

Τιμοκατάλογος WIND To All 20+

Κλήσεις ομιλίας προς εθνικά δίκτυα (€/δευτ) 0,0057 €

Κλήσεις βίντεο προς εθνικά δίκτυα (€/δευτ) 0,0123 €

Δέν ξέρω τι εννοεί ο θεματοθέτης οταν λέει "προς όλα τα κινητα" αλλά η βίντεο κλήση που λες εσυ ήταν μια φούσκα τις προηγούμενης 5ετιας που ποτε δεν διαδωθηκε για διάφορους λόγους οπως πχ ή 3g κάλυψη που ήταν ελεεινή στην Ελλάδα, τα κινητά παντόφλες που επρεπε να είχες για να την υποστηρίζουνε και το εξτρα κόστος.

Οι πιθανότητες να εχει κάποιος smartphone ειναι περισσότερες απο το να εχει συσκευή που υποστηρίζετε η "βιντεοκλήση".

Προφανος για αλλη μια φορα βγάζεις την χολή σου στο forum

Και η σωστή ερώτηση στον θεματοθέτη ειναι "Προς πια κινητα θες να κανεις βιντεοκλήση"?

Σε Cosmote και Vodafone που έχω, ισχύει κοινή χρέωση με της ομιλίας.

Δεν χρειάζεται να έχεις κινητό παντόφλα για να υποστηρίζει videotelephony.

Το αν βγάζω χολή, ας το κρίνουν άλλοι.

Τουλάχιστον δεν γράφω απλά για να φορτώνω το post count μου και να παίρνω κοσμάκι στο λαιμό μου.

Μέχρι τώρα είχαμε τον ακατονόμαστο, τώρα έχουμε τον orlox.

edit: Είδες τα video στο Youtube και ακόμα ποστάρεις; Έλεος, ρε σεις... Ήμαρτον.

edit: Προσπάθησε να φτιάξεις την ορθογραφία σου.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κινητό παντόφλα όπως το htc diamond. Είναι μία από τις ελλείψεις που επίτηδες βάζουν στο iphone και από τα πράγματα που μου λείπουν αρκετά στο iphone 4 που έχω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...