Προς το περιεχόμενο

Αγορα ram απο αμαζον

teoefsta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια θελω να αγορασω αυτες τις μνημες Linkβγαινου στα 44 ευρω ,εδω ξεκινανε απο 53.Θα θελα να ρωτησω τι παιζει με τελωνειο κτλπ?Λεει free shiping.Κανεις που να εχει αγορασει απο κει και ξερει τι παιζει?Και κατι τελευταιο αν τελικα τις παρω εγγυηση ποιανεται μονο για αμερικη ή και για εδω?

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια θελω να αγορασω αυτες τις μνημες Linkβγαινου στα 44 ευρω ,εδω ξεκινανε απο 53.Θα θελα να ρωτησω τι παιζει με τελωνειο κτλπ?Λεει free shiping.Κανεις που να εχει αγορασει απο κει και ξερει τι παιζει?Και κατι τελευταιο αν τελικα τις παρω εγγυηση ποιανεται μονο για αμερικη ή και για εδω?

φιλε καλυτερα κανε αγωρες απο amazon.co.uk που δεν εχει τελονεια κλπ..

Δημοσ.

Αυτές πήρα εγώ πριν 2-3 εβδομάδες, από άλλο πωλητή όμως, στις £42.50.

Οι τιμές και οι πωλητές αλλάζουν συνεχώς από μέρα σε μέρα, ρίχνε μια ματιά τι σε συμφέρει περισσότερο.

Δημοσ.

Αυτές πήρα εγώ πριν 2-3 εβδομάδες, από άλλο πωλητή όμως, στις £42.50.

Οι τιμές και οι πωλητές αλλάζουν συνεχώς από μέρα σε μέρα, ρίχνε μια ματιά τι σε συμφέρει περισσότερο.

Ο αλλος πωλητης δεν χρεωνε για τα μεταφορικα??? Γιατι συνηθως χρεωνουν και δε συμφερει συγκριτικα με την τιμη του ιδιου του amazon.

Γενικα αγορες απο το amazon UK μην τις φοβασαι εαν βρεις κατι σε συμφερουσα τιμη!

Αλλωστε υπαρχουν κι αλλες να διαλεξεις: http://www.amazon.co.uk/dp/B004QBUL1C/

ή http://www.amazon.co.uk/dp/B004HZG4ZO/

Δημοσ.

Όχι, ήταν sold by Nord and fulfilled by Amazon.

Γι' αυτό λέω να τσεκάρει συνεχώς γιατί αλλάζουν συνεχώς.

Εγώ έχω bookmarked το συγκεκριμένο link που στην αρχή μου έβγαζε sold by Amazon και κάθε λίγο και λιγάκι αλλάζουν οι πωλητές.

Δημοσ.

ευχαριστω παιδια για την γρηγορη ανταποκριση.Στο uk εχει αυτες Link αλλα σε ευρω βγαινουν 53 σχεδον ιδια τιμη με εδω..Αρα μαλλον θα τις παρω απο δω..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...