Προς το περιεχόμενο

tv tuner προβλημα

ianos666

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αγορασα το ASUS MY CINEMA-U3100MINI PLUS/T/RC USB DVB-T STICK με σκοπο να εχω τηλεοραση στο pc μου

το αποτελεσμα της αναζητησης ηταν να να πιανω μονο τα mega star skai και τα υπολοιπα να μην τα πιανω..

το σημα ειναι ψηφιακο

τι μπορω να κανω ωστε να πιασω και τα υπολοιπα καναλια?

λιγη βοηθεια παρακαλω !!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αγορασα το ASUS MY CINEMA-U3100MINI PLUS/T/RC USB DVB-T STICK με σκοπο να εχω τηλεοραση στο pc μου

το αποτελεσμα της αναζητησης ηταν να να πιανω μονο τα mega star skai και τα υπολοιπα να μην τα πιανω..

το σημα ειναι ψηφιακο

τι μπορω να κανω ωστε να πιασω και τα υπολοιπα καναλια?

λιγη βοηθεια παρακαλω !!

Xωρίς να είμαι σίγουρος,αλλά απ ότι έψαξα, το tunerακι που αγόρασες υποστηρίζει μόνο κανάλια MPEG2.Για να πιάσεις τα υπολοίπα πρέπει να υποστηρίζει η κάρτα να υποστηρίζει MPEG4.

λεει οτι υποστηριζει mpeg2 και mpeg4...

τουλαχιστον οπου κοιταξα !

Ναι,όντως βλακεία σου είπα.Είδα πως υποστηρίζει Η.264 που σημαίνει MPEG4.Το ρύθμισες με το Windows Media Center?Αν ναι,μπορεί να έκανες λάθος επιλογή στον τύπο σήματος(π.χ. αντι για ψηφιακό να πάτησες δορυφορικό).

Ναι,όντως βλακεία σου είπα.Είδα πως υποστηρίζει Η.264 που σημαίνει MPEG4.Το ρύθμισες με το Windows Media Center?Αν ναι,μπορεί να έκανες λάθος επιλογή στον τύπο σήματος(π.χ. αντι για ψηφιακό να πάτησες δορυφορικό).

το ανοιγω με το total media monitor... ειναι προγραμματακι απ το tuner

το Windows Media Center ειναι καλύτερο ?

το ανοιγω με το total media monitor... ειναι προγραμματακι απ το tuner

το Windows Media Center ειναι καλύτερο ?

Πιστεύω πως ναι.Εχώ ακούσει πως λειτουργεί σχετικά καλά για όλα τα tuners..αρκεί να τα κάνεις σωστά setup.Αν ενδιαφέρεσαι κοίτα εδώ.Προφανώς,στο Για να ρυθμίσετε τηλεοπτικό σήμα από πρίζα καλωδιακής τηλεόρασης ή τυπικής κεραίας τηλεόρασης θα κάνεις κλίκ.

Πιστεύω πως ναι.Εχώ ακούσει πως λειτουργεί σχετικά καλά για όλα τα tuners..αρκεί να τα κάνεις σωστά setup.Αν ενδιαφέρεσαι κοίτα εδώ.Προφανώς,στο Για να ρυθμίσετε τηλεοπτικό σήμα από πρίζα καλωδιακής τηλεόρασης ή τυπικής κεραίας τηλεόρασης θα κάνεις κλίκ.

ψηφιακο εχω επιλεξει και παλι τα 4 ιδια καναλια με το αλλο προγραμμα πιανει.. mega skai star και ενα που δεν εχει εικονα ( παρα μονο τις κλασσικες πολυχρωμες κατακορυφες γραμμες )

απλα μου λεει οτι για τον ταχυδρομικο κωδικα που βαζω δεν εχει πληροφοριες

( μιλαω για το Windows Media Center )

ψηφιακο εχω επιλεξει και παλι τα 4 ιδια καναλια με το αλλο προγραμμα πιανει.. mega skai star και ενα που δεν εχει εικονα ( παρα μονο τις κλασσικες πολυχρωμες κατακορυφες γραμμες )

απλα μου λεει οτι για τον ταχυδρομικο κωδικα που βαζω δεν εχει πληροφοριες

( μιλαω για το Windows Media Center )

Tι να σου πώ...μπας και βάζεις μη έγκυρο Τ.Κ?Αλλίως δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο..έκτος αν πρέπει να κάνεις update τα drivers..εχώ ακούσει πως πολλές φορές τα drivers που υπάρχουν στο CD δεν είναι πάντα τα τελευταία,οπότε ίσως χρειαστεί να τα κατεβάσεις απο το επίσημο site.

Tι να σου πώ...μπας και βάζεις μη έγκυρο Τ.Κ?Αλλίως δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο..έκτος αν πρέπει να κάνεις update τα drivers..εχώ ακούσει πως πολλές φορές τα drivers που υπάρχουν στο CD δεν είναι πάντα τα τελευταία,οπότε ίσως χρειαστεί να τα κατεβάσεις απο το επίσημο site.

βαζω τ.κ. απο το κεντρο θεσσαλονικης !!!

πως γινεται να μην ειναι έγκυρο ?

να προτεινεις καποιο αλλο λογισμικο να δοκιμασω ?

βαζω τ.κ. απο το κεντρο θεσσαλονικης !!!

πως γινεται να μην ειναι έγκυρο ?

να προτεινεις καποιο αλλο λογισμικο να δοκιμασω ?

Α,όχι νόμιζα πως έβαζες ψεύτικο..

Τώρα όσο για το software εκανά αναζήτηση αυτό που είχε το CD σου και δεν το βρηκε για download...οπότε αυτό που θα σου δώσω απο CD απο τουνερακι ιμπει είναι και αμφιβάλλω αν το βρεις...τεσπα το software λέγεται Blaze HDTV Deluxe.

Α,όχι νόμιζα πως έβαζες ψεύτικο..

Τώρα όσο για το software εκανά αναζήτηση αυτό που είχε το CD σου και δεν το βρηκε για download...οπότε αυτό που θα σου δώσω απο CD απο τουνερακι ιμπει είναι και αμφιβάλλω αν το βρεις...τεσπα το software λέγεται Blaze HDTV Deluxe.

εσενα οταν εβαζες τ.κ. θυμασε αν σου τον δεχοταν ή σου ελεγε οτι "ο οδηγος με δυνατοτητα ληψης δεν ειναι διαθεσιμος για τον τ.κ. " ?

το λογισμικο αυτο θα το βρω μονο ιμπει ??? δεν παιζει καπου σπασμενο ?

εσενα οταν εβαζες τ.κ. θυμασε αν σου τον δεχοταν ή σου ελεγε οτι "ο οδηγος με δυνατοτητα ληψης δεν ειναι διαθεσιμος για τον τ.κ. " ?

το λογισμικο αυτο θα το βρω μονο ιμπει ??? δεν παιζει καπου σπασμενο ?

Το 'χα βάλει σε έναν φίλο μου αλλά δεν θυμάμαι να σου πώ την αλήθεια.Δεν το ψήνω όμως να το βρεις κρακαρισμένο.Αν το βρείς σε τορρεντ θα είναι,και θα εχει 0 seeds.

Το 'χα βάλει σε έναν φίλο μου αλλά δεν θυμάμαι να σου πώ την αλήθεια.Δεν το ψήνω όμως να το βρεις κρακαρισμένο.Αν το βρείς σε τορρεντ θα είναι,και θα εχει 0 seeds.

με το wmc τα βρίσκει ολα και ειτε τα χανει αν ξανακανω αναζητηση ειτε οταν παω να τα ανοιξω τα παιζει παρα πολυ κολλημενα και μου λεει οτι το σημα δεν ειναι καλο....

p.s. χρησιμοποιω κεραια στην ταρατσα της πολυκατοικιας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...