Anubis13 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Καλησπερα, ψάχνω ένα databse tool το οποιο θα με αφησει να δημιουργω δικες μου βασεις και να τις βλεπω μεσα απο αυτο με διαφορα πεδια τα οποια θα μπορω να καθοριζω εγω. πχ θελω fields ID | Name | Position | Task | Notes | Url Υπαρχει καποιο τετοιο application?
Bspus Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Αν θες να κανεις κατι πολυ απλο δεν σε καλυπτει η access? Αν εχεις ηδη καποια βαση οπως oracle, mysql η ms sql server και θες απλα ενα γραφικο εργαλειο διαχειρισης, δοκιμασε το δωρεαν sql developer απο την Oracle. Νομιζω συνεργαζεται με ολες τις παραπανω (καλυτερα με την oracle φυσικα). Αν δεν εχεις τιποτα αποφασισε καταρχην τι θα χρησιμοποιησεις. Η mysql ειναι free αλλα η Oracle και ο MS SQL server εχουν express εκδοσεις που μπορεις να χρησιμοποιησεις δωρεαν για "μικρες" βασεις δεδομενων (πολυ δυσκολα να υπερβεις τις δυνατοτητες για προσωπικο σου project). Μπορει να εχουν επισης ηδη ενσωματωμενα εργαλεια για αυτες τις δουλειες
Anubis13 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δεν εχω βαση. Απλα θα ηθελα ενα εργαλειο το οποιο θα περναω απλα εγω τα δεδομενα και απο εκει και περα θα εχω βαση1, βαση2 και τα λοιπα. Απλα το εργαλεια θα εχει fields τα οποια θα ειναι editable,viewable μεσα απο αυτο (βασικα πραγματα add,edit,delete) save για την βαση και load. Δεν θελω να το περιπλεξω παρα πολυ. πχ: Ψαχνω κατι σαν και αυτο http://www.provue.com/panoramasheets/index.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.