Προς το περιεχόμενο

Ακόμα ενα τοπικ για αναβαθμιση :)

Jimys2008

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτω : 300-350 ευρω

Χρήση υπολογιστή : Καθημερινη χρηση αλλα και Gaming

Υπαρχουν ολα τα περιφερειακα, και χρειαζομαι ΜΟΝΟ MOBO, CPU, RAM

Να ειναι απο καταστημα στην αθηνα. Δεν με πειραζει αν ειναι απο διαφορετικα.

Προτασεις ειτε σε intel ειτε AMD.

Ευχαριστω :)

Δημοσ.

Εχω παρατηρησει οτι παιζει πολυ αυτος ο Phenom. Για να επιμενετε τοσο πρεπει να ειναι πολυ καλος.

Ομως θα ηθελα και μια προταση σε Intel. Ευχαριστω Terry

Δημοσ.

δεν νομιζω....εχω ακουσει οτι θα ειναι φθηνοι....και κα κανει ο πρωτοσ 290 ο αλλοσ μπορει με τους 6 πυρηνες 250...στα επιπεδα ενος intel

Δημοσ.

Δεν ξερω αν εχω την διαθεση να περιμενω. Παντως εγω υπολογιζω ενα 200ρι στην CPU, ενα κατοσταρη στην Mobo και 50 για μνημες.

Δημοσ.

Για να κάνεις ολοκληρωμένη δουλειά, δεν μας λές και το υπόλοιπο σύστημα που διαθέτεις να έχουμε πλήρη εικόνα? (δηλαδή οθόνη στην οποία θα δουλεύεις / παίζεις, κάρτα γραφικών , τροφοδοτικό κλπ).

Όσο αφορά τις προτάσεις που έπεσαν, η πρόταση του @terry308 είναι άψογη για τα χρήματά της και αναβαθμίσιμη μελλοντικά με AMD FX επεξεργαστές.

+1 απο μένα στην παραπάνω πρόταση μιας και οι καιροί είναι δύσκολοι για να σκορπάμε χρήματα. :)

Τώρα σχετικά με intel που ρωτάς, η πρόταση θα ξεφύγει σε τιμή αφού μόνο για τον cpu αν πάς σε κάτι καλό αυτή την στιγμή θα δώσεις ~200€ (i5 2500k). Πρόσθεσε και καλούτσικη μητρική στο z68 + αντίστοιχες 8GB μνήμες και ξεφεύγεις απο τα 350€ που έχεις θέσει σαν όριο. :)

Δημοσ.

Ο Χ4 955 που προτείνουμε είναι καθαρός 4πύρινος , δυνατός (αν κι έχει χρόνια στην αγορά) και ειναι value for money

Μπορείς να δεις και τον Ι3-2100 που είναι 2 πύρινος με 4 Threads

ή αν θέλεις να εξαντλήσεις όλα τα χρηματά σου (το όριο που έθεσες) ---> Intel Core i5 2500K @202€

παρέα με μια Gigabyte Socket 1155 GA-Z68M-D2H

και τις μνήμες που σου έδειξα πριν

Σύνολο 343.81

Δημοσ.

Οθονη εχω μια LG Flatron 21", Καρτα γραφικων HD4850 ( μελλοντικα θα αλλαχθει και αυτη)Τον θελω και για gaming, δλδ να σηκωνει παιχνιδακια για 2 χρονια ακομη. Το τροφοδοτικο μου ειναι ενα Corsair 400W που ειμαι σιγουρος πως θα ειναι υπεραρκετο, αλλωστε δε το σκεφτομαι για overclocking ακομα. Αυτα....

ΥΓ: ειδα αυτο σε ενα αλλο τοπικ :

Επεξεργαστης Intel Core i5 2500K 3.3 GHz Quad Core ΤΙΜΗ 201.58

Μητρικη Gigabyte Socket 1155 GA-Z68P-DS3 (B3) ΤΙΜΗ 103.33

μνημη Kingston Hyper X 8GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz ΤΙΜΗ 51.82

Μου φαινεται αρκετα καλο. Συνολο 355 ευρω περιπου...δε χαλασε και ο κοσμος για 5 ευρω..

Τι λετε?

Ο Χ4 955 που προτείνουμε είναι καθαρός 4πύρινος , δυνατός (αν κι έχει χρόνια στην αγορά) και ειναι value for money

Μπορείς να δεις και τον Ι3-2100 που είναι 2 πύρινος με 4 Threads

ή αν θέλεις να εξαντλήσεις όλα τα χρηματά σου (το όριο που έθεσες) ---> Intel Core i5 2500K @202€

παρέα με μια Gigabyte Socket 1155 GA-Z68M-D2H

και τις μνήμες που σου έδειξα πριν

Σύνολο 343.81

Προς τα εκει τεινω. Θα υπαρχει προβλημα συμβατοτητας με την καρτα γραφικων μου?

Δημοσ.

Τι λετε?

Από εμένα ΟΧΙ ... καλύτερα το πακέτο με τον Χ4 955 και μιας και θα αλλάξεις την κάρτα γραφικών , επένδυσε σε ένα καλό τροφοδοτικό από τώρα ...

Akasa ES Power AK-P550AG8-SLEU

γιατί όχι και σε μια ψήκτρα να αντικαταστήσεις τον θορυβώδη μανίσιο του 955

Akasa NERO V2 AK-CC4006SP01

ή

Enermax ETS-T40-TB

H 4850 σου θα υποστηρίζεται κανονικά .

Δημοσ.

Συμφωνώ για πακέτο με 955. Γλυτώνεις 100€ που μπορείς να τα ρίξεις άλλου (αφού σε ενδιαφέρει το gaming) όπως σε μια καινούργια HD6850 για παράδειγμα (πουλώντας αυτή που έχεις). Η 4850 είναι καλούτσικη αλλά δεν παύει να είναι παλιά, ενεργοβόρα, ζεστή (ανάλογα ποιά υλοποίηση έχεις) και φυσικά δεν υποστηρίζει DX11.

Δεν χρειάζεσαι κάτι παραπάνω απο ένα τέτοιο σύστημα για να παίζεις άνετα τα νέα games στην οθόνη σου.

Το να πάρεις μια φθηνή πετσοκομένη m/atx μητρική στο z68 προκειμένου να συνδυάσεις τον i5 2500k ώστε να μην ξεφύγεις στην τιμή, μαζί και με το υπόλοιπο σύστημα που ήδη διαθέτεις, δεν νομίζω ότι δένουν σωστά. Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους πωπούς. :P

Τέλος, αν τροφοδοτικό έχεις το CX430 της corsair δεν χρειάζεσαι μεγαλύτερο για ένα τέτοιο σύστημα. :)

Δημοσ.

Με πείσατε παίδες. Παω για amd, και φυλαω λεφτά στην άκρη + ότι βγάλω από την κάρτα για να πάρω κάτι έξτρα. Ευχαριστώ πολύ

android.png

Δημοσ.

Στο μελλον θα ηθελα και εναν SSD. Δε θα υπαρχει θεμα με την συνθεση αυτη ε?

Επισης θα ηθελα να μου προτεινατε μια Mobo ισαξιων δυνατοτητων αλλα απο καταστημα στην Αθηνα.

ευχαριστω!

ΥΓ: τι λετε για αυτη http://www.multirama.gr/products/product?pid=0608219&catid=020200 ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...