Προς το περιεχόμενο

ddr 2 errors στο memtest..

BalthazarX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Όπως λέει και ο τίτλος μετά από ένα check up που εγινε με το κλασικό πρόγραμμα η θέα που αντίκρυσα δεν ήταν διόλου ευχάριστη..Αλλά ας τα πάρω με τη σειρά..

Είχα κάτι χρόνια τώρα τον υπολογιστή με 2χ1 gb ram..Σχετικά πρόσφατα βρήκα άλλα 2χ1 στα ίδια Mhz,timings και voltage και τα έβαλα...

Προχτές αποφάσισα να τρέξω το πρόγραμμα..Το αποτέλεσμα ήταν στα 10 pass να εχω 1000+ errors.. :fear: Ξεκίνησα να ψάχνω για το πρόβλημα λοιπόν..Έβγαλα τις παλιές και έβαλα τις νέες στα slot 1 και 3..το αποτέλεσμα ηταν να μου βγάλει 2 errors στο 17ο pass..λιγο αργότερα το σταμάτησα(το είχα αφήσει τη νύχτα)Την επόμενη νύχτα έβαλα τις ίδιες στα slot 2 και 4 και είδα errors στο πρώτο κιόλας pass...τελικά το πρωί είχε φτάσει στα 19 pass 96 errors(παντα στο 6ο test)

Τωρα μένει να κανω τα ίδια και με τις παλιές μνήμες για να δω τι θα βγάλει...

Παρόλα αυτά ήθελα να δω αν με τα δεδομένα ώς τώρα πάει κάπου το μυαλό σας..Με μια γρήγορη αναζήτηση, σε ένα παρόμοιο θέμα που είδα, εκτός από τα κλασικά(μνήμες,μητρική) ανέφεραν και το τροφοδοτικό, το σκληρό ως πιθανούς υπαίτιους..Υπάρχει περίπτωση να έχουν σχέση..?

Η μητρική είναι η Asus P5k-vm

btw στο cpu-z στο DC mode μου λεει assymetric.. :-( Απο τη στιγμή που όλα ταιριάζουν δεν θα έπρεπε να λεει symmetric..? Οτιδήποτε χρειαστείτε πείτε μου να το αναφέρω..

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...