pouli_00 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα εχω δημιουργήσει μια σελίδα με custo html και θέλει ορισμένες διορθώσεις! 1ον θέλω να δέχεται μια επιλογή σε κάθε σειρά 2ον όταν πατάνε καταχώρηση να πηγαίνουν κάπου τα αποτελέσματα κ 3ον τα αποτελέσματα να εμφανίζονται κάπου. Οποιαδήποτε βοήθεια θα εκτιμηθει σας επισυνάπτω και τον κώδικα
παπι Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα εχω δημιουργήσει μια σελίδα με custo html και θέλει ορισμένες διορθώσεις! 1ον θέλω να δέχεται μια επιλογή σε κάθε σειρά 2ον όταν πατάνε καταχώρηση να πηγαίνουν κάπου τα αποτελέσματα κ 3ον τα αποτελέσματα να εμφανίζονται κάπου. Οποιαδήποτε βοήθεια θα εκτιμηθει σας επισυνάπτω και τον κώδικα Μόλις μας είπες "μου έδωσαν κάτι πράγματα να τα βάλω σ' ενα σπίτι". Μήπως να έδινες καμια επιπλέον πληροφορία; Οι τηλεπαθητικές μας δυνάμεις δε λειτουργούν καλά τα ΣΚ.
pouli_00 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 δες το αρχείο που ανέβασα και λογικά θα καταλάβεις τι θέλω.. m1n.html
Gigenis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Θα χρειαστείς βάση δεδομένων και δυναμική γλώσσα (πχ php & mysql) αλλιώς φτιάξε το ερωτηματολόγιο σε κάποια online υπηρεσία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.