mentos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Από αλλά καταστήματα δεν μπορείς να κανείς αγορές ; . Γιατι σε συμφέρει πολύ περισσότερο απο που εννοεις?για εξηγησε μου τι σκεφτεσαι...
dimitrisOS Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 απο που εννοεις?για εξηγησε μου τι σκεφτεσαι... εκτος απο εκει που μενεις οπως το visionstudio (θεσσαλονικη) ή το digital-master (χανια) θα ερθουν πιο φτηνα
rafail1994 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Για ποιο κοντά θα πας σε καταστήματα της Θεσσαλονίκης η γενικά στην περιφέρεια εάν εχει . Θα σου κάνω μια σύνθεση από το vision studio να δεις
mentos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Για ποιο κοντά θα πας σε καταστήματα της Θεσσαλονίκης η γενικά στην περιφέρεια εάν εχει . Θα σου κάνω μια σύνθεση από το vision studio να δεις οκ περιμενω...απλα θελω να σηκωσει και κανενα παιχνιδι (πχ sims,manager,pro ή καποιο αλλο) και να μπορει να το κανει και για μερικα χρονια στο μελλον χωρις καποια αλλαγη...
rafail1994 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Για δες αυτά .Για οθόνη που θέλεις να πάρεις μετα δες αυτην case:Xigmatek Asgard cpu:AMD Phenom II X4 955 mobo:Gigabyte Socket AM3+ GA-990XA-UD3 ram:Corsair Vengeance 4GB gpu:ATI Radeon HD6670 hdd:Samsung 1TB SpinPoint F3 psu:Corsair Power Supply 430W Συνολο:481.71E Η κάρτα γραφικών είναι υπερ αρκετή για τα παιχνίδια που θα παίζεις .Εγώ στην αρχή θα σου πρότεινα την fm1 πλατφόρμα οπού μεσα στα 500Ε θα χωρούσε άνετα και η οθόνη ,οπού παλι θα ήσουν καλυμμένος σε αυτά τα παιχνίδια απλώς οχι για πολλά χρόνια
mentos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 θα πειραζε αν εβαζα αυτην την καρτα γραφικων? GIGABYTE GEFORCE GT440 βασικα δεν ξερω την διαφορα ati radeon και geforce... επισης προτεινε μου και ram αν ειναι ευκολο...
rafail1994 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Η amd που σου έβαλα είναι ανώτερη και ποιο καινούρια γενιά . Σου έχω βάλει και ram
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.