mentos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα φίλοι συμφορουμήτες.Οπως λέει και ο τίτλος θέλω βοήθεια για το πως θα συναρμολογήσω το pc μου.Εχω διαλέξει ολα τα κομμάτια αλλά είναι η πρώτη φορά που θα επιχειρήσω κάτι τέτοιο. Δεν έχω ψάξει ακόμα σχετικά βιντεάκια ή οδηγίες, αλλά αν κάποιος έχει κάτι πρόχειρο στο μυαλό του μπορεί να το παραθέσει? Επέλεξα λοιπόν να τον κάνω μόνος μου για να γλιτώσω τα 40 ευρώ του e-shop. Κυρίως ήθελα να ρωτήσω,όταν τελικά συνδέσω τα πάντα και ανοίξει ο υπολογιστής χρειάζεται να πειράξω καθόλου το bios ή τίποτα τέτοιο ή ξεκινάω κανονικά να εγκαταστήσω τα windows με bootαρισμα και όλα καλά? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
dimitrisOS Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 πες μας για τη χρήση δες τον υπολογιστή και τι εχεις διαλέξει για την συναρμολογήσει .
rafail1994 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Μπορείς να δεις τον οδηγό που έχω γράψει που είναι στην υπογραφή μου . Εάν δεν τον έχεις κάνει παραγγελία απάντησε σε αυτες της ερωτήσεις για να σε βοηθήσουμε
mentos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 λοιπον αρχικα να σας πω οτι τον θελω για απλη χρηση και που και που κανενα παιχνιδακι... εχω επιλεξει τα εξης: επεξεργαστη--> intel i5-2400 : Link ή τον intel i5-2500k: Link μητρικη δεν εχω διαλεξει ακομα σιγουρα αλλα κλεινω προς καποια asus ή gigabyte με max 80-90 ευρω Ram παλι δεν εχω κατι συγκεκτιμενο απλα DDR3 kingston 4Gb καρτα γραφικων θα κινηθω σε κατι αναμεσα σε Asus και gigabyte παλι στα 80 ευρω πανω κατω... απο εκει και περα τροφοδοτικο thermaltake 600w,dvd rom Sony,ενα σκληρο 500gb western digital και ενα εσωτερικο card reader... Δεν ξερω αν βοηθησα καθολου γιατι στα ειπα πανω πανω αλλα και εγω δεν εχω καταληξει σε κατι standar Edit: παραπιπτοντως ο οδηγος που εχεις λογικα θα με βοηθησει αρκετα...
dimitrisOS Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 αν λες ότι θες τον υπολογιστη για απλή χρείση 170 ευρό για επεξεργαστή ειναι πολλά υπέρ πολλα
mentos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Ποσό που διαθέτουμε : γυρω στα 450-500(για μητρικη ,επεξεργαστη, ram και κ.γραφικων) Χρήση υπολογιστή : ειπα πιο πανω Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: οχι κατι συγκεκριμενο Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. : οχι οθονη Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? : Οχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). κομοτηνη αρα εκλεινα σε e-shop αρχικα ή multirama Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? : απο ενα εκτος απο το τροφοδοτικο Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? : θα προτιμουσα αν μπορεσω μονος μου Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . :εχω ηδη
dimitrisOS Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 λοιπόν απ οσα εχει πει - επεξεργαστη θα παμε σε κατι πιο φτηνο -τροφοδοτικο 600 εισαι υπερ αρκετος θα ελεγα εγω 500αρια -μητρικη στα 100 8α εισαι καλα -μνημεσ περιπου στα 4 -καρτα μια απλη -ποια οθονη εχεισ ομως ; -κουτι θες ; -σκληρο εναν 500αρι οπως ειπες -και dvd το ιδιο αφου θες να το φτειαξης μονος σου τοτε να τα παρεις τα πραγματα απο διαφορετικα μαγαζια
mentos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 κουτι εχω βρει 2 thermaltake το V3 ή το V4... οθονη δεν εχω δει ακομα αλλα θελω να ειναι 22"
dimitrisOS Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 αρα θες να αγορασεις ενα ολοκληρο κουτι και μια οθονη ετσι ; γυρω στα 500 ;
mentos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 περιπου...τα βασικα στα οποια θελω βοηθεια ειναι μητρικη,επεξεργαστης,καρτα γραφικων και μνημη ram ολα αυτα στα 400-500.ολα τα αλλα τα εχω βρει δεν θελω βοηθεια...
mentos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 περιπου...τα βασικα στα οποια θελω βοηθεια ειναι μητρικη,επεξεργαστης,καρτα γραφικων και μνημη ram ολα αυτα στα 400-500.ολα τα αλλα τα εχω βρει δεν θελω βοηθεια...
dimitrisOS Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 επεξεργαστη 95$ μητρικη 78$ μνημες 52$ τροφοδοτικο 59$ κουτι 30$ σκληρο 46$ οθονη 150$ Το σύνολο βγαινει στα 510$ καρτα γραφικων δεν εχω βαλει επειδη εχει ενσωματομενη καρτα η μητρικη σου εξαλου ειπες οτι δεν παιζει πολλα games οποτε θα εισαι comple !
mentos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 ευχαριστω πολυ αλλα εχω ακομα μια απορια... γιατι AMD και οχι intel?
dimitrisOS Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 ευχαριστω πολυ αλλα εχω ακομα μια απορια... γιατι AMD και οχι intel? βγεινουν πιο φτηνει και ειναι και καλυτερη !
rafail1994 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Από αλλά καταστήματα δεν μπορείς να κανείς αγορές ; . Γιατι σε συμφέρει πολύ περισσότερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.