Προς το περιεχόμενο

Αρκετο Lag τελευταια

Karxilas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Τελευταια αντιμετωπιζω ενα σοβαρο προβλημα με τον υπολογιστη μου. Κολλαει πολλες φορες, και συνηθως οταν εχω ανοιχτο τον TeamSpeak 3, ή και οταν κουναω το ποντικι, ενω παταω το Caps Lock ή καποιο αλλο κουμπι, ταυτοχρονα. Δεν ξερω καθολου γιατι γινεται αυτο, και για αυτο δυσκολευτηκα να βρω και την κατηγορια του θεματος. Επισης οταν κολλαει, παω να κουνησω το ποντικι και σε οποια κινηση αν κανω ακουγετε αυτο το ''μπιπ'' απο τον υπολογιστη. Παλιοτερα το ακουγα οταν πατουσα παρα πολλα κουμπια μαζι.

Δεν ξερω πως να λυσω το προβλημα... Μπορειτε να με βοηθησετε? Ευχαριστω! :)

Δημοσ.

Καλησπερα. Τελευταια αντιμετωπιζω ενα σοβαρο προβλημα με τον υπολογιστη μου. Κολλαει πολλες φορες, και συνηθως οταν εχω ανοιχτο τον TeamSpeak 3, ή και οταν κουναω το ποντικι, ενω παταω το Caps Lock ή καποιο αλλο κουμπι, ταυτοχρονα. Δεν ξερω καθολου γιατι γινεται αυτο, και για αυτο δυσκολευτηκα να βρω και την κατηγορια του θεματος. Επισης οταν κολλαει, παω να κουνησω το ποντικι και σε οποια κινηση αν κανω ακουγετε αυτο το ''μπιπ'' απο τον υπολογιστη. Παλιοτερα το ακουγα οταν πατουσα παρα πολλα κουμπια μαζι.

Δεν ξερω πως να λυσω το προβλημα... Μπορειτε να με βοηθησετε? Ευχαριστω! :)

Και σε μενα κανει το "μπιπ" μερικες φορες....Παντοτε αυτο συμβαινει στα windows XP μονο...Δεν ξερω λυση

Δημοσ.

Και σε μενα κανει το "μπιπ" μερικες φορες....Παντοτε αυτο συμβαινει στα windows XP μονο...Δεν ξερω λυση

Ναι μα αυτο το μπιπ το κανει οποτε κολλαει και παω να κουνησω το ποντικι... Ειναι πολυ ενοχλητικο! Και μετα απο 20 δευτερολεπτα φτιαχνει. Μετα απο λιγο ομως ξαναρχιζει.

Δημοσ.

Συγνωμη για το double-post αλλα πριν λιγο που ξαναχρησιμοποιησα τον TeamSpeaker 2 και 3, ειδα οτι οταν παταω το PushToTalk Button, αρχιζει το πολυ lag και οταν το αφηνω το πληκτρολογιο τα χανει και αναβοσβηνουν τα λαμπακια που εχει ( CapsLock, NumLock etc ). Ομως στον TeamSpeak φαινεται οτι το PushToTalk Button ειναι ακομα πατημενο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...