BalthazarX Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 H 32αρα οντως ηταν πολυ καλη επιλογη.. Απο κει ελπιζω να σε καλυψει και αυτη... Ασε με εμενα, εσυ θα την βλεπεις καθε μερα Δεν θελω καθε φορα που περνας απο διπλα της να σου ερχονται στο μυαλο το Balthazar και διαφορα βασανιστηρια (ειπες για μαφια και εχω ανησυχησει.. χεχεχε )
aworldinagrainofsand Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 H 32αρα οντως ηταν πολυ καλη επιλογη.. Απο κει ελπιζω να σε καλυψει και αυτη... Ασε με εμενα, εσυ θα την βλεπεις καθε μερα Δεν θελω καθε φορα που περνας απο διπλα της να σου ερχονται στο μυαλο το Balthazar και διαφορα βασανιστηρια (ειπες για μαφια και εχω ανησυχησει.. χεχεχε ) Ήταν ήταν είπαμε η 32άρα ήτανε (μες στη σαφήνεια είμαι)! Θα με καλύψει μωρέ , έτσι κι αλλιώς τηλεόραση ανοίγω κάνα μισάωρο τη μέρα κι αυτό για καμιά είδηση (πχ Ακριβοπούλου στο Σκάι) , τίποτα άλλο , άλλωστε πλέον τι να δεις τα τούρκικα σαπούνια ? πολύ off-topic είμαι ! Εκεί που ήθελα (πισί) τα εξάντλησα τα λεφτά ! Αχαχα σκέψου να βρεθεί κάνα κεφάλι αλόγου στο κρεβάτι σου ε ?
BalthazarX Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Off topic alert χαχαχα αυτο ηθελα...Μια δηλωση...Τωρα εχω μαρτυρες να ξερεις
aworldinagrainofsand Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Off topic alert χαχαχα αυτο ηθελα...Μια δηλωση...Τωρα εχω μαρτυρες να ξερεις Χαχαχαχαα έλεος ! Εγώ έχω πιο προχωρημένους τρόπους από το godfather που δεν αφήνουν ίχνη (ούτε η Mrs Smith δε με φτάνει ) ! Εύλογη απορία Κι αντί να πιάσουν τους 300 , εμένα την τίμια δολοφόνο θα βάλουν μέσα ? Μην τα λέω αυτά γιατί θα με προλάβουν οι Αμερικάνοι για να ενισχύσουν τα περί τρομοκρατίας και μετά ... ευτυχώς που δεν έχουμε και πετρέλαια
BalthazarX Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Alert To off topic εχει φτασει τα επιπεδα θερμοκρασιας του 4ου αντιδραστηρα στο Chernobyl 10 λεπτα πριν την εκρηξη Με αυτα που λες αδικο θα εχουν..? Ασε τα πετρελαια...εδω μιλαμε για ενα αγγελουδι(συνεχεια απο το αλλο τοπικ ) Δεν με λυπασαι?
aworldinagrainofsand Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Alert To off topic εχει φτασει τα επιπεδα θερμοκρασιας του 4ου αντιδραστηρα στο Chernobyl 10 λεπτα πριν την εκρηξη Με αυτα που λες αδικο θα εχουν..? Ασε τα πετρελαια...εδω μιλαμε για ενα αγγελουδι(συνεχεια απο το αλλο τοπικ ) Δεν με λυπασαι? χαχαχα μη σου πω τη θερμοκρασία πριν το big bang ! Μην ξεχνάς και το διαβολάκι αρχικά αγγελούδι ήταν ! Γι'αυτό και καθαρίζω άτομα (μόνο εκείνα) που έχουν προδιάθεση να παραστρατήσουν ! Για να γλιτώσει η κοινωνία από τις συνέπειες ! Θα μας κάνουν lock το thread με τα άσχετα που λέμε !
aworldinagrainofsand Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 χαχαχα μη σου πω τη θερμοκρασία πριν το big bang ! Μην ξεχνάς και το διαβολάκι αρχικά αγγελούδι ήταν ! Γι'αυτό και καθαρίζω άτομα (μόνο εκείνα) που έχουν προδιάθεση να παραστρατήσουν ! Για να γλιτώσει η κοινωνία από τις συνέπειες ! Θα μας κάνουν lock το thread με τα άσχετα που λέμε ! --edit--- Η οθόνη πανέμορφη με γλυκά χρώματα , ανάλυση ρύθμισα λίγο και τη φωτεινότητα +constrast και είναι ό,τι πρέπει και σε ό,τι αφορά το μέγεθος -βολεύει στο χώρο - και σε ό,τι αφορά το design -έλεγξα και τη θύρα usb+hdmi μια χαρούλα ! Α μόλις πρόσεξα ότι έχει και αυτόματο ρυθμιστή καναλιών που είναι priceless γιατί κάθε φορά με τις τηλεοράσεις βαριέμαι να ψάχνω πόση ώρα να βρω το καθένα από αυτά ! Ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που βοήθησαν !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα