Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H 32αρα οντως ηταν πολυ καλη επιλογη..

Απο κει ελπιζω να σε καλυψει και αυτη...

Ασε με εμενα, εσυ θα την βλεπεις καθε μερα :)

Δεν θελω καθε φορα που περνας απο διπλα της να σου ερχονται στο μυαλο το Balthazar και διαφορα βασανιστηρια :lol: (ειπες για μαφια και εχω ανησυχησει.. χεχεχε :-D )

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

H 32αρα οντως ηταν πολυ καλη επιλογη..

Απο κει ελπιζω να σε καλυψει και αυτη...

Ασε με εμενα, εσυ θα την βλεπεις καθε μερα :)

Δεν θελω καθε φορα που περνας απο διπλα της να σου ερχονται στο μυαλο το Balthazar και διαφορα βασανιστηρια :lol: (ειπες για μαφια και εχω ανησυχησει.. χεχεχε :-D )

Ήταν ήταν είπαμε η 32άρα ήτανε (μες στη σαφήνεια είμαι)! Θα με καλύψει μωρέ , έτσι κι αλλιώς τηλεόραση ανοίγω κάνα μισάωρο τη μέρα κι αυτό για καμιά είδηση (πχ Ακριβοπούλου στο Σκάι) , τίποτα άλλο , άλλωστε πλέον τι να δεις τα τούρκικα σαπούνια ? πολύ off-topic είμαι ! ^_^ Εκεί που ήθελα (πισί) τα εξάντλησα τα λεφτά !

Αχαχα σκέψου να βρεθεί κάνα κεφάλι αλόγου στο κρεβάτι σου ε ? :P :devil: :lol:

Δημοσ.

Off topic alert

χαχαχα αυτο ηθελα...Μια δηλωση...Τωρα εχω μαρτυρες να ξερεις ^_^

Χαχαχαχαα έλεος ! :lol:

Εγώ έχω πιο προχωρημένους τρόπους από το godfather που δεν αφήνουν ίχνη (ούτε η Mrs Smith δε με φτάνει :P ) !

Εύλογη απορία Κι αντί να πιάσουν τους 300 , εμένα την τίμια δολοφόνο θα βάλουν μέσα ? Μην τα λέω αυτά γιατί θα με προλάβουν οι Αμερικάνοι για να ενισχύσουν τα περί τρομοκρατίας και μετά ... ευτυχώς που δεν έχουμε και πετρέλαια :P

Δημοσ.

Alert :shifty: To off topic εχει φτασει τα επιπεδα θερμοκρασιας του 4ου αντιδραστηρα στο Chernobyl 10 λεπτα πριν την εκρηξη :D

Με αυτα που λες αδικο θα εχουν..? :fear: Ασε τα πετρελαια...εδω μιλαμε για ενα αγγελουδι(συνεχεια απο το αλλο τοπικ :P) Δεν με λυπασαι? :unsure:

Δημοσ.

Alert :shifty: To off topic εχει φτασει τα επιπεδα θερμοκρασιας του 4ου αντιδραστηρα στο Chernobyl 10 λεπτα πριν την εκρηξη :D

Με αυτα που λες αδικο θα εχουν..? :fear: Ασε τα πετρελαια...εδω μιλαμε για ενα αγγελουδι(συνεχεια απο το αλλο τοπικ :P) Δεν με λυπασαι? :unsure:

χαχαχα μη σου πω τη θερμοκρασία πριν το big bang ! :P

Μην ξεχνάς και το διαβολάκι αρχικά αγγελούδι ήταν ! :-) Γι'αυτό και καθαρίζω άτομα (μόνο εκείνα) που έχουν προδιάθεση να παραστρατήσουν ! Για να γλιτώσει η κοινωνία από τις συνέπειες ! :ph34r: Θα μας κάνουν lock το thread με τα άσχετα που λέμε ! :D

Δημοσ.

χαχαχα μη σου πω τη θερμοκρασία πριν το big bang ! :P

Μην ξεχνάς και το διαβολάκι αρχικά αγγελούδι ήταν ! :-) Γι'αυτό και καθαρίζω άτομα (μόνο εκείνα) που έχουν προδιάθεση να παραστρατήσουν ! Για να γλιτώσει η κοινωνία από τις συνέπειες ! :ph34r: Θα μας κάνουν lock το thread με τα άσχετα που λέμε ! :D

--edit---

Η οθόνη πανέμορφη με γλυκά :rolleyes: χρώματα , ανάλυση :wub: ρύθμισα λίγο και τη φωτεινότητα +constrast και είναι ό,τι πρέπει και σε ό,τι αφορά το μέγεθος -βολεύει στο χώρο - και σε ό,τι αφορά το design -έλεγξα και τη θύρα usb+hdmi μια χαρούλα ! Α μόλις πρόσεξα ότι έχει και αυτόματο ρυθμιστή καναλιών που είναι priceless γιατί κάθε φορά με τις τηλεοράσεις βαριέμαι να ψάχνω πόση ώρα να βρω το καθένα από αυτά ! Ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που βοήθησαν ! :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...