aworldinagrainofsand Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Με ολα οσα εχω διαβασει εδω αποφασισα να πρωτοτυπησω..Ετσι λοιπον πολυ συντομα θα παρω την μικρη ξαδερφουλα της δικιας σου...Την U2311H Για το zoom in/out υπαρχει το ctl +/- Ή δεν καταλαβα καλα..? Αληθεια μιας και το αναφερεις και τις εχεις και διπλα διπλα..ποιες ειναι οι εντυπωσεις σου οσον αφορα αυτο το θεμα...?Εχω ακουσει αρκετους να παραπονιουνται απο το antiglare coating..Προσωπικα δεν εχω καποια εμπειρια..Εγω ουτως η αλλος οταν ειμαι στον υπολογιστη εχω χαμηλο φωτισμο στο δωματιο...Οποτε δεν θα ειχα κανενα θεμα με την glossy.. Δεν τις θεωρω κουραστικες γιατι δεν ειχα ποτε μου τετοια εμπειρια.. Σε 22'/23' εχω κατσει μονο.. Απλα εχω την εντυπωση οτι ειναι μεγαλη η 27αρα για γραφειο γιατι ειναι μικρη η αποσταση..αλλα και παλι εξαρταται απο το πλατος του γραφειου..και φυσικα της οθονης..(πριν απο 2 εβδομαδες καηκε η 19"αρα tft οθονη μου...Μεχρι να την παρω πισω ξεθαψα μια Crt(15αρα πρεπει να ηταν) με την οποια ισα ισα χωρουσε το πληκτρολογιο... ) Η 23άρα πολύ καλή επιλογή εκτός αν ανεβάσεις το budget και πας στην u2410. Κρίμα για τη 19άρα σου ! Crt (καιρό έχω να δω) είναι λίγο ογκώδης ή όχι ? Στα windows 7 είναι built in η επιλογή του ζουμαρίσματος , να ένας τρόπος control panel/ease of access/optimize visual display και κλικάρεις το turn on magnifier (dual boot σε μακ αλλά χρησιμοποιώ ελάχιστα windows αν ξέρουν κάτι πιο βολικό τα άλλα παιδιά ας προτείνουν). Κοίταξε οι glossy νομίζω πλέον ότι είναι πιο πολύ για μόστρα , δες εδώ δίπλα δίπλα Εδώ καθαρά το display του imac είναι πολύ καλύτερο ! Και τα άσπρα στη dell φαίνονται πιο κιτρινισμένα αλλά εντάξει παίζεις με τις ρυθμίσεις και έρχονται στα ίσα τους για να τα συγκρίνεις σωστά , άλλωστε έχουν ίδιο πάνελ ! Να δες κι εδώ δύο μακ ένας matte ένας glossy http://www.youtube.com/watch?v=SQ2CZ-nh-tk&feature=related (πήγαινε στο 4.46 και μετά) Φαίνονται να έχουν πιο ζωντανό και γυαλιστερό χρώμα για ο,τιδήποτε ταινίες , παιχνίδια κλπ και σίγουρα σε δωμάτιο με ελάχιστο φωτισμό βοηθάνε πολύ ! όσον αφορά τη dell είναι μύθος για το ghosting στα παιχνίδια ! Όταν όμως είσαι σε photoshop και θες να το εκτυπώσεις μετά καμία σχέση το χρώμα στην οθόνη με το χαρτί , οι glossy τα δείχνουν όλα πιο ωραιοποιημένα ) 3 χρόνια χρήσης) ! Επομένως εξαρτάται από τη χρήση του. (Δε μου αρέσει γενικά το χρώμα να έρχεται σαν αντανάκλαση) Εγώ με το antiglare δεν είχα κανένα θέμα , δεν ξέρω πολύ θέμα το έχουν κάνει όντως αλλά οκ ! Μη σου πω παίζει να βάλω ClearCal Anti-Glare και στον imac !
BalthazarX Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Ευτυχως μετα την επισκευη ειναι μια χαρα η 19αρα Αλλωστε αμεσως φανηκε οτι το προβλημα ηταν στο τροφοδοτικο και μονο οποτε δεν ανησυχησα ιδιαιτερα... Ακομα θυμαμαι την αντιδραση μου οταν πριν απο 6 χρονια περιπου μου πηραν την οθονη αυτη και αλλαξα απο crt...Απολυτη ξενερα..Ειπα οκ. Δεν θα χαλαω τα ματια μου..Επιτελους εχω γραφειο...Ωραια εμφανιση..Αλλα τα χρωματα που ειναι??? Ο πατερας μου στη δουλεια του εχει ακομα μια Eizo crt 17αρα..Θα την επαιρνα πολυ ευκολα..Αν χωρουσε στο γραφειο μου Απο τις φωτογραφιες που ανεβασες δεν βλεπω τιποτα που να με ενοχλει στην dell..Οποτε..αντε να ερθει επιτελους η 23αρα Οσον αφορα τα παιχνιδια και τις ταινιες ισχυει λιγο πολυ οτι και για το antiglare..αλλοι παραπονιουνται αλλοι καθολου..Προσωπικα δεν νομιζω να εχω κανενα απολυτως προβλημα..(ποια παιχνιδια εχεις δοκιμασει? )
aworldinagrainofsand Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Ευτυχως μετα την επισκευη ειναι μια χαρα η 19αρα Αλλωστε αμεσως φανηκε οτι το προβλημα ηταν στο τροφοδοτικο και μονο οποτε δεν ανησυχησα ιδιαιτερα... Ακομα θυμαμαι την αντιδραση μου οταν πριν απο 6 χρονια περιπου μου πηραν την οθονη αυτη και αλλαξα απο crt...Απολυτη ξενερα..Ειπα οκ. Δεν θα χαλαω τα ματια μου..Επιτελους εχω γραφειο...Ωραια εμφανιση..Αλλα τα χρωματα που ειναι??? Ο πατερας μου στη δουλεια του εχει ακομα μια Eizo crt 17αρα..Θα την επαιρνα πολυ ευκολα..Αν χωρουσε στο γραφειο μου Απο τις φωτογραφιες που ανεβασες δεν βλεπω τιποτα που να με ενοχλει στην dell..Οποτε..αντε να ερθει επιτελους η 23αρα Οσον αφορα τα παιχνιδια και τις ταινιες ισχυει λιγο πολυ οτι και για το antiglare..αλλοι παραπονιουνται αλλοι καθολου..Προσωπικα δεν νομιζω να εχω κανενα απολυτως προβλημα..(ποια παιχνιδια εχεις δοκιμασει? ) Αχ καλές εποχές , crt τις θυμάμαι Μόνο που αυτή είναι η 27άρα dell , νομίζω υπάρχουν διαφορές μεταξύ τους (με την 23άρα εννοώ) . 'Αντε καλώς να τα δεχτείς και με γεια ! (call of duty , deus ex human revolution , crysis, battlefiled 2 αλλά και ελαφρά angry birds etc) Παρεπιπτόντως επανέρχομαι στο δικό μου θέμα για πες μου τη γνώμη σου για αυτές (αν και οι lg με χαλάνε γενικώς αλλά οκ) LG Electronics M2780DF-PZ 27¨ Wide LED http://www.msystems.gr/index.php?category=2325&product=11656 LG 32LD420 http://www.skroutz.gr/s/263018/LG-32LD420.html#specs_container LG 32LK450 http://www.skroutz.gr/s/330944/LG-32LK450.html#specs_container Και αυτή Samsung LE32C530 32 http://www.skroutz.gr/s/265254/Samsung-LE32C530-32.html Συμφορουμίτης πρότεινε αυτή (καλά δεν το συζητώ 3xUSB, 4xHDMI, Composite, MPEG-4, Analog, DVB-T) Panasonic TX-L32E30E 32 http://www.skroutz.gr/s/322035/Panasonic-TX-L32E30E-32.html Καλές οι 32άρες να πάρει αλλά τελικά εξαιτίας χώρου πρέπει να πάρω 27άρα. Τι λες , σου έκατσε καμία στο μάτι ? Πχ στο πλαίσιο είδα αυτήν (αλλά δε με τρελαίνει) αν και έχει DVB-T. Samsung T27A300 LED Monitor 27''
BalthazarX Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Κοιτα..Εχω την εντυπωση οτι η Panasonic σου αρέσει πιο πολύ...(το κληρονομικο χαρισμα που λεγαμε.. ) Και εγώ απο αυτά που ειδα τείνω προς την Panasonic..Παρολα αυτα θέλω να κανω καλυτερη συγκριση με την samsung.. Παντως κατα πάσα πιθανότητα σε βλεπω με την Panasonic..Και αφου σου αρεσει κιολας πολυ περισσοτερο μου φαινεται οτι κακως το σκεφτεσαι... Βλεπω μεγαλη γκαμα απο fps..Very nice. Λες να σε πετυχω σε κανενα game cod? Edit Αφου αλλαζουμε και παμε σε 27αρες θα χρειαστω σιγουρα και αλλο χρονο
aworldinagrainofsand Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Κοιτα..Εχω την εντυπωση οτι η Panasonic σου αρέσει πιο πολύ...(το κληρονομικο χαρισμα που λεγαμε.. ) Και εγώ απο αυτά που ειδα τείνω προς την Panasonic..Παρολα αυτα θέλω να κανω καλυτερη συγκριση με την samsung.. Παντως κατα πάσα πιθανότητα σε βλεπω με την Panasonic..Και αφου σου αρεσει κιολας πολυ περισσοτερο μου φαινεται οτι κακως το σκεφτεσαι... Βλεπω μεγαλη γκαμα απο fps..Very nice. Λες να σε πετυχω σε κανενα game cod? Edit Αφου αλλαζουμε και παμε σε 27αρες θα χρειαστω σιγουρα και αλλο χρονο Ναι με κάποια τύχη μπορεί να με πετύχεις Χαχα , το κακό με την panasonic είναι ότι αν την παραγγείλω από τον κωτσόβολο τη βλέπω να τη φέρνουν σε κάνα μήνα ! Οκ έχεις διορία μέχρι το απόγευμα , μέχρι να πάω σε κατάστημα ! (σοβαρή απειλή , viva la mafia ) Τι έγινε παιδιά καμιά άλλη πρόταση στις 27'' ?
BalthazarX Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Το ψαχνω..Παντως την panasonic την ξεχναμε..ειναι το μονο σιγουρο..απλα δεν εχει 27αρα.. εκτος και αν πας για την 32 η οποια δειχνει πολυ καλη. Δεν ξερω..Τι εγινε τελικα με τη λυση του mpeg4 για να μεινεις με την ηδη υπαρχουσα dell..?
aworldinagrainofsand Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Το ψαχνω..Παντως την panasonic την ξεχναμε..ειναι το μονο σιγουρο..απλα δεν εχει 27αρα.. εκτος και αν πας για την 32 η οποια δειχνει πολυ καλη. Δεν ξερω..Τι εγινε τελικα με τη λυση του mpeg4 για να μεινεις με την ηδη υπαρχουσα dell..? Ναι τι καλά σαν τα γραφεία να παραγγέλναμε και τις τηλεοράσεις , την ίδια σε 27 ? Μπα τελικά λεώ να πάω σε 2η τιβί και όχι σε mpeg (ανωτέρα βία , επιμονή της μάνας μου αυτό που σε όλα ανακατεύονται )
BalthazarX Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Οχι απλα την ιδια...γενικα δεν εχει 27αρες..εκτος και αν κατι μου διεφυγε... Μια πιθανη ειναι αυτη.. Lg 26lv5500 (ξερω ειναι lg.. αλλα μην εισαι και εσυ τοσο σκληρη.. ) χαχα μολις ειδα το σχολιο οσον αφορα την ανωτερα βια..Τι να κανουμε..Δεν γλυτωνουμε ποτε..
aworldinagrainofsand Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Οχι απλα την ιδια...γενικα δεν εχει 27αρες..εκτος και αν κατι μου διεφυγε... Μια πιθανη ειναι αυτη.. Lg 26lv5500 (ξερω ειναι lg.. αλλα μην εισαι και εσυ τοσο σκληρη.. ) χαχα μολις ειδα το σχολιο οσον αφορα την ανωτερα βια..Τι να κανουμε..Δεν γλυτωνουμε ποτε.. Τώρα τη βλέπω και σου λέω εντυπώσεις ! Και τώρα στη φοτητική αλλά και μετά με αυτήν την ανεργία , άντε πες και κουβέντα ! Αργείς αλλά όμως είσαι ωραίος !!!! Καλή αυτή η lg !
BalthazarX Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Ειχα μπλέξει και με κατι αλλες δουλειες αλλα δεν πρεπει να ξεπερασα την διορια..Δεν ειναι να μπλεκεις με την μαφια.. Παντως αν οντως σου αρεσει και καλυπτει τις αναγκες σου αξιζε η αναμονη. Χαιρομαι που βοηθησα
aworldinagrainofsand Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Ειχα μπλέξει και με κατι αλλες δουλειες αλλα δεν πρεπει να ξεπερασα την διορια..Δεν ειναι να μπλεκεις με την μαφια.. Παντως αν οντως σου αρεσει και καλυπτει τις αναγκες σου αξιζε η αναμονη. Χαιρομαι που βοηθησα Σε αφήνω να συνεχίσεις τη δουλειές σου , τώρα όλα κι όλα και η μαφία έχει φιλότιμο (βλέπε godfather) ! Και ευχαριστώ για το χρόνο σου , τώρα θα πάω σε λίγο μόλις ανοίξουν να ρωτήσω γιατί είμαι τελικά ανάμεσα σε 3 ! Και όταν επιστρέψω ποστάρω και τα νέα !
GoLdMaNn Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Αντε να ρθει και το pc να μας πεις εντυπωσεις...
BalthazarX Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Με το καλο οποια και αν τελικα διαλεξεις..Και μην ξεχασεις να γραψεις τις εντυπωσεις σου αφου την ξεπακεταρεις και δοκιμασεις Με το pc τελικα τι εγινε...? χαχαχα Με προλαβατε και οι 2...τζαμμπα το εγραψα το μηνυμα..
aworldinagrainofsand Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Αντε να ρθει και το pc να μας πεις εντυπωσεις... Άσε ανυπομονώ ακόμα μόνο ο σκληρός μένει αλλά δε βλέπω φως μάλλον τέλη της άλλης βδομάδας , έτσι για να έχω και μαθήματα ! χαχαχα Με προλαβατε και οι 2...τζαμμπα το εγραψα το μηνυμα.. ε σιγά δεν πειράζει ! + thanks Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2011 από aworldinagrainofsand
aworldinagrainofsand Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Με το καλο οποια και αν τελικα διαλεξεις..Και μην ξεχασεις να γραψεις τις εντυπωσεις σου αφου την ξεπακεταρεις και δοκιμασεις Λοιπόν παρήγγειλα τη δική σου επιλογή (για να σε ευχαριστήσω κιόλας ! ) Τι καλά θα ήταν όμως να πήγαινα και για τη 32άρα ! Αχ αυτή η ανωτέρα βία , βραχνάς ! Α και σόρι για το double post , κατά λάθος έγινε ! Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2011 από aworldinagrainofsand
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα