aworldinagrainofsand Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Κατ'αρχάς καλησπέρα (και καλή όρεξη σε όσους δεν γευμάτισαν ακόμη ! Θα ήθελα τη γνώμη σας για οθόνη τηλεόρασης value for money budget 300-400 ευρώ γύρω στις 27 ίντσες , τώρα λίγο μεγαλύτερη δε με ενοχλεί να μη ξεφεύγει όμως πολύ σε μέγεθος λόγω περιορισμένου χώρου .Δε με ενδιαφέρει αν είναι led lcd ή ψευδο3d.Ποιες νομίζετε ότι είναι οι καλύτερες σε αυτό το εύρος τιμής ? Αυτά που σίγουρα ζητώ είναι τα αναμενόμενα φαντάζομαι : ανάλυση full hd (τώρα μεγαλύτερη με τέτοια τιμή δε νομίζω να υπάρχει) , καλή αντίθεση και φωτεινότητα , καλή συχνότητα (μάλλον 100άρα σε τέτοια τιμή γιατί 200άρα ανεβαίνει η τιμή) , hdmi ή vga ,scart, usb , dvi . Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων !
GoLdMaNn Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Link Παιρνεις αυτην την τηλεοραση και την συνδεεις με το pc για να χεις και οθονη και κατα κυριο λογο τηλεοραση που ειναι και το ζητουμενο.Όλα αυτα που ζητησες καλυπτονται.Οσο για το 100αρι σε συχνοτητα ειναι πολυ καλυτερη απο αλλες 200αρες που κυκλοφορουν.
aworldinagrainofsand Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Link Παιρνεις αυτην την τηλεοραση και την συνδεεις με το pc για να χεις και οθονη και κατα κυριο λογο τηλεοραση που ειναι και το ζητουμενο.Όλα αυτα που ζητησες καλυπτονται.Οσο για το 100αρι σε συχνοτητα ειναι πολυ καλυτερη απο αλλες 200αρες που κυκλοφορουν. Για πισί έχω τη dell u2711 , αποκλειστικά τηλεόραση θέλω απλά δεν ξέρω αν είμαι off-topic και έπρεπε να το δημοσιεύσω σε άλλη κατηγορία . Πάντως κάτσε να δω αυτή που μου προτείνεις και θα σου πω σε λιγάκι ! Ευχαριστώ όπως και να χει ! edit 32άρα μεγάλη είναι ... βλεπω usb , hdmi δε βλέπω scart στα χαρακτηριστικά !
GoLdMaNn Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Link το scart γιατι το θες αληθεια??Παντως λυνεται με αυτο που σου εδειξα.32αρα ειναι μεγαλη??Χαχα εσυ δν θα πας να φοιτησεις εξω?Εγω πηρα μια 40αρα για το δωματιο και πιστεψε με δν το μετανιωσα οτι δν πηρα 32αρα...Η 32αρα για ενα μικρο σπιτακι ειναι μια χαρα και για τηλεοραση αυτη ειναι οτι καλυτερο σε διαβεβαιω σε αυτα τα λευτα.Ευτυχως που εχεις οθονη γιατι οι plasma δν ειναι πολυ καλες στις στατικες εικονες (βλεπε pc).Ασε που αν μπορεις σε αυτα τα λεφτα να παρεις κατι καλο γιατι να μην το παρεις?
aworldinagrainofsand Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Link το scart γιατι το θες αληθεια??Παντως λυνεται με αυτο που σου εδειξα.32αρα ειναι μεγαλη??Χαχα εσυ δν θα πας να φοιτησεις εξω?Εγω πηρα μια 40αρα για το δωματιο και πιστεψε με δν το μετανιωσα οτι δν πηρα 32αρα...Η 32αρα για ενα μικρο σπιτακι ειναι μια χαρα και για τηλεοραση αυτη ειναι οτι καλυτερο σε διαβεβαιω σε αυτα τα λευτα.Ευτυχως που εχεις οθονη γιατι οι plasma δν ειναι πολυ καλες στις στατικες εικονες (βλεπε pc).Ασε που αν μπορεις σε αυτα τα λεφτα να παρεις κατι καλο γιατι να μην το παρεις? Χαχαχα καλά θα ήταν να σπούδαζα έξω , σκεφτόμουν απλώς ότι μπορεί να χρειαστεί για σύνδεση με blu ray player ή καμιά κονσόλα μελλοντικά , τώρα θα μου πεις με καλύπτει το hdmi αλλά να βλέπεις έχω και τις ιδιοτροπίες του στυλ -μπας και χρειαστεί . Ωραία ευχαριστώ ό,τι πρέπει ! Θα μπει στη σαλοκουζίνα η τιβί και όχι στο δωμάτιο για αυτό δε θέλω γκουμούτσα , στο σπίτι μου -πατρικό- έχουμε 40άρα και πίστεψέ με και η 32άρα για φοιτητικό μεγάλη μου φαίνεται αλλά οκ ! Πάντως παίζει να την πάρω , πολύ καλη όντως για τα λεφτά που δίνεις ! Παρόλα αυτά έχω ακούσει για τη συγκεκριμένη ότι έχει χαμηλή κατανάλωση , Wide viewing angles κι από την άλλη χαμηλό contrast ratio ! -Δε θα έπαιρνα ποτέ plasma οθόνη για πισί , είναι αμαρτία ! -
Ntinaras Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 αφου εχεις την 27αρα γιατι δε παιρνεις ενα Mpeg4 να το συνδεσεις εκει?
aworldinagrainofsand Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 αφου εχεις την 27αρα γιατι δε παιρνεις ενα Mpeg4 να το συνδεσεις εκει? Από την μια έχεις δίκιο γιατί μου γλιτώνει έτσι και λεφτά +τηλεόραση ανοίγω ελάχιστα για καμιά είδηση , απεργία κλπ + κανένα ντοκιμαντέρ στο σκάι γιατί με αυτά τα αργεντίνικα+ελληνικά+τούρκικα σαπούνια τι να δεις , από την άλλη όμως θα πρέπει πχ βραδάκια κλπ γενικά σε ακατάλληλες ώρες (για την οικοδομή όχι για μένα) να τρέχει όλο το σύστημα με τη θορυβώδη 6990 +υπερθέρμανση. Ποια κάρτα τηλεόρασης θα πρότεινες ?
Ntinaras Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 οχι καρτα τηλεορασης,εκει ειναι το θεμα παιρνεις ενα Mpeg 4 δεκτη που δε θα χρειαζεται να χεις ανοιχτο ολο το Pc,μονο την οθονη και τα ηχεια
aworldinagrainofsand Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 οχι καρτα τηλεορασης,εκει ειναι το θεμα παιρνεις ενα Mpeg 4 δεκτη που δε θα χρειαζεται να χεις ανοιχτο ολο το Pc,μονο την οθονη και τα ηχεια Α σόρι δεν το έπιασα με την πρώτη , κάτι σε digea εννοούμε ! Τι προτείνεις ?
BalthazarX Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Μιας και απο οτι φαινεται τετοια ωρα δεν ειναι μεσα..Θα τολμησω να μαντεψω.. Edifier s730. Συγκεκριμένα μάλλον θα έχει συντομα..
aworldinagrainofsand Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 ποια ηχεια εχεις? Δεν έχω ακόμη , λέω να πάρω τα edifier s730. Μιας και απο οτι φαινεται τετοια ωρα δεν ειναι μεσα..Θα τολμησω να μαντεψω.. Edifier s730. Συγκεκριμένα μάλλον θα έχει συντομα.. χαχαχα με πρόλαβες τώρα το είδα ! Κληρονομικό χάρισμα , υποθέτω !
BalthazarX Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Χεχεχε Καπως ετσι... Παντως και εμενα με ενδιαφερει το θεμα...Ειδικα αν παρω την οθονη που θελω... Και κατι full off-topic..Επειδη εχω ακουσει και αλλους να λενε οτι εχουν την ιδια οθονη στο γραφειο... Σας βολευουν οι 27 ιντσες?Δεν ειναι πολυ μεγαλη για τοσο μικρη αποσταση?? Βεβαια παιζει ρολο και το μεγεθος του γραφειου...
aworldinagrainofsand Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Χεχεχε Καπως ετσι... Παντως και εμενα με ενδιαφερει το θεμα...Ειδικα αν παρω την οθονη που θελω... Και κατι full off-topic..Επειδη εχω ακουσει και αλλους να λενε οτι εχουν την ιδια οθονη στο γραφειο... Σας βολευουν οι 27 ιντσες?Δεν ειναι πολυ μεγαλη για τοσο μικρη αποσταση?? Βεβαια παιζει ρολο και το μεγεθος του γραφειου... Ποια οθόνη θέλεις ? ( Όνειρο ζωής δικό μου eizo or nec) Άντε στο εύχομαι να την πάρεις ! Κοίτα , τώρα την έχω σαν external δίπλα στον 24άρη imac (μέχρι να έρθει το πισί) και μου φαίνεται μια χαρά ! (Βέβαια , σίγουρα κάτι πρέπει να βρεις στους browsers+ office κλπ για να ζουμάρεις (στο σαφάρι γίνεται εύκολα από το μενού view ) διότι διαφορετικά με το προεπιλεγμένο μέγεθος θα σε κουράζει για πολλές ώρες όταν το χρησιμοποιείς για να διαβάσεις ή να πληκτρολογήσεις κλπ ! όταν όμως κάθεσαιι σε photoshop , aperture , final cut είναι ότι πρέπει !) Εγώ την έχω σε απόσταση περίπου μισού (και λίγο παραπάνω) μέτρου και πλέον δε ενοχλεί τα μάτια μου (και μιλώ για πολύωρη χρήση) Αν έχεις ευαίσθητα μάτια και ειδικά στην αρχή τοποθέτησέ την σε μεγάλη απόσταση .Άλλωστε μεγάλες οθόνες -πολλαπλές χρήσεις , πολλαπλά παράθυρα ... - ομολογώ ότι την πρώτη βδομάδα είχα θέμα , matte με antiglare δίπλα σε glossy ! Τώρα το συνήθισα - Αν νομίζεις ότι οι 27άρες είναι κουραστικές γιατί δεν παίρνεις 2 24άρες ή 3 23άρες που δίνουν άλλη αίσθηση ? Νομίζω ότι είναι λιγότερο κουραστικό (βέβαια μάλλον θα ανέβει και η τιμή)!
BalthazarX Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Με ολα οσα εχω διαβασει εδω αποφασισα να πρωτοτυπησω..Ετσι λοιπον πολυ συντομα θα παρω την μικρη ξαδερφουλα της δικιας σου...Την U2311H Για το zoom in/out υπαρχει το ctl +/- Ή δεν καταλαβα καλα..? Αληθεια μιας και το αναφερεις και τις εχεις και διπλα διπλα..ποιες ειναι οι εντυπωσεις σου οσον αφορα αυτο το θεμα...?Εχω ακουσει αρκετους να παραπονιουνται απο το antiglare coating..Προσωπικα δεν εχω καποια εμπειρια..Εγω ουτως η αλλος οταν ειμαι στον υπολογιστη εχω χαμηλο φωτισμο στο δωματιο...Οποτε δεν θα ειχα κανενα θεμα με την glossy.. Δεν τις θεωρω κουραστικες γιατι δεν ειχα ποτε μου τετοια εμπειρια.. Σε 22'/23' εχω κατσει μονο.. Απλα εχω την εντυπωση οτι ειναι μεγαλη η 27αρα για γραφειο γιατι ειναι μικρη η αποσταση..αλλα και παλι εξαρταται απο το πλατος του γραφειου..και φυσικα της οθονης..(πριν απο 2 εβδομαδες καηκε η 19"αρα tft οθονη μου...Μεχρι να την παρω πισω ξεθαψα μια Crt(15αρα πρεπει να ηταν) με την οποια ισα ισα χωρουσε το πληκτρολογιο... )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα