Andreas2 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Φέτος θα αγοράσω καφετιέρα μετά παό καιρό που θέλω.Έχει και άλλα θέματα και νομίζω έκανα και εγώ ένα.Το θέμα είναι δνε ξέρω τι να πάρω και δεν ξέρω αν εδώ είναι ο κατάλληλος τόπος να ρωτήσω.Πάντα είμουν της λογικής όσο το ακριβότερο τόσο το καλύτερο.
freedubus Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Εδώ είναι τσάμπα. Γιατί δεν ακριβοπληρώνεις κάποιον ειδικό να σου πεί άποψη;
Andreas2 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 δηλαδή θα ακριβοπληρώσω και ειδικό και για μηχάνημα;Εδώ πριν λίγο καιρό είπα κάποιου πλασιέ ''και που θες να βρω 500 ευρώ'';
freedubus Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Αφού δεν έχεις λεφτά ρε Αντρέα. Τι "το ακριβότερο είναι και καλύτερο" ; Τι να την κάνεις την ακριβή άμα δεν έχεις φράγκο; Πάρε εκειπέρα μια τέτοια με 20€ (αν έχεις).
kfyros Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 τι καφετιέρα ; γαλλικού ; πάρε την πιο φτηνή.. Για οικιακή χρήση πάντα. Κι αν χαλάσει την πετάς και παίρνεις άλλη. Αν μιλάς για εσπρεσσιέρα , υπάρχουν αρκετές τιμές για όλα τα βαλάντια. Αλλά πραγματικά , αν φτιάχνεις 1-2 καφέδες τη μέρα, δεν ξέρω αν πρέπει να δώσεις πάνω από 50 ευρώ.. Αν είσαι ψυχάκιας, τότε παίρνεις αυτήν που προτείνει η μάρκα καφέ που πίνεις, και τελειώνεις.. Θεωρητικά , πέρα από διαφημιστικό κόλπο, τις δοκιμάζουν με τους καφέδες τους .
Andreas2 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Έκανα αυτό το θέμα γιατί δεν θέλω να πάνε τα λεφτά άδικα.Την θέλω για προσωπική χρήση,2-3 καφέδες την μέρα και πριν πάω δουλειά το πρωί.Όχι για ξένους.Και θέλω την καλύτερη γεύση.Το θέμα είναι ότι έχει πολλές τιμές.Δεν με νοιάζει για 1000 ευρώ να μου κάνει αμέσως και 5-6 μαζί.Απλά θέλω όλα τα είδη και τέλεια γέυση έστω και 5 λεπτά παραπάνω.Αυτή που έβαλε πάνω ο άλλος,έτσι στυλ ξαναείδα.Όπως και κάποια άλλα links που έχω.
slygeo87 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Πείτε του παιδιού ρε. Έκανε ένα νορμάλ θέμα μια φορά κι εσείς...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 γαλλικού ; πάρε την πιο φτηνή.. Για οικιακή χρήση πάντα. Κι αν χαλάσει την πετάς και παίρνεις άλλη. Μεγα λαθος η πιο φθηνη. Οχι για το αν θα χαλασει η οχι, αλλα για θεματα πρακτικοτητας που σου κανουν τη ζωη ειτε ευκολη ειτε δυσκολη.
kfyros Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Μεγα λαθος η πιο φθηνη. Οχι για το αν θα χαλασει η οχι, αλλα για θεματα πρακτικοτητας που σου κανουν τη ζωη ειτε ευκολη ειτε δυσκολη. τι θέμα πρακτικότητας ; θα φτιάχνει πάνω από μια κανάτα τη μέρα ;
Haldol Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Και μία κούπα τη μέρα μόνο να φτιάχνει, είναι σημαντικό να πάρει κάτι καλό. Είχα εγώ μία, όπου στο σημείο από το οποίο έμπαινε το νερό, δε μπορούσες με τίποτα να ρίξεις. Πάντα τα έκανα σκ**ά και έφευγε το μισό απ' έξω.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 τι θέμα πρακτικότητας ; θα φτιάχνει πάνω από μια κανάτα τη μέρα ; Nαι για αυτην την μια κανατα την μερα και τα 20-30 ευρω, αξιζει οταν πρεπει να πλυνεις το ποτηρακι του φιλτρου να πρεπει να τη βγαζεις απτη μπριζα και βαζεις ολη την καφετιερα κατω απτη βρυση, προσεχοντας να μη βρεχεις μπριζες κλπ? Απλα επειδη δεν ειναι αποσπωμενο? Μια αλλη ειχε ποτηρακι φιλτρου για τα μπαζα και αν δεν εκανες γλυπτο με το φιλτρο παιζοντας με μερικα εκατοστα, συνηθως το γυρναγε. Σου λεω το πιο προσφατο παραδειγμα fail καφετιερας που αγορασα. Υπαρχουν μερικα ακομα θεματακια πρακτικοτητας που εχω συναντησει σε φθηνες καφετιερες, οποτε καταληγω οτι για 10-20-30 ακομα και 40 ευρω δεν αξιζει να κανεις αλχημειες καθε μερα στην κουζινα σου. Μετα απο διαφορες fail αγορες πηγα πηρα μια bosch με 60 ευρω και ησυχασα.
kfyros Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 τι να πω ρε παιδιά ; είστε καντέμηδες μάλλον.. δεν έχω δώσει ποτέ λεφτά για καφετιέρα γαλλικού και δεν είχα ποτέ πρόβλημα.. Μάλιστα τα τελευταία χρόνια την κατάργησα τελείως γιατί μου έπιανε χώρο, και πήρα μια κανάτα γαλλικού (αυτές με το έμβολο) και κάνω τη δουλειά μου μια χαρά , και πιο οικολογικά (ούτε φίλτρα ούτε λαλακίες).. Αν μιλάμε για εσπρεσσιέρα εκεί αλλάζει το πράγμα. Στον εσπρέσσο παίζει ρόλο η πίεση - η θερμοκρασία, ο βραστήρας (για το αφρόγαλο).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.