Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4S

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ξερω οτι εχει ερωτηθει πολλες φορες αλλα το iphone απο Aγγλια ειναι ξεκλειδωτο για να μου το φερουν Ελλαδα? Η εταιρεια που θα το παρει ο φιλος μου με συνδεση (μενει εκει) ειναι orange η voda uk.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 402
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τώρα άμα γράψω ότι στο iphone 4 είχα πιο πολλά κολλήματα στο μενού απ'ότι στο galaxy s2 θα με πείτε κολλημένο...

Οχι.Απλα είναι αδιαφορο για το μεσο χρήστη που του αρέσει το ωραίο και όχι το γρηγορο.Μηπως το αμάξι σου είναι άσχημο εμφανισιακά αλλα γρήγορο? Μπορει να είναι και τα δύο αλλα να μην αρέσει στη γυναίκα σου.(Χρησιμοποιούνε συνήθως την γνώμη των γυναικών περισσότερο στην σχεδίαση ενος αυτοκινητου)Αν πάλι το πηρες γιατί αρεσει στην γυναίκα σου τοτε είσαι κάτι χειρότερο...

• Super Moderators

Τώρα άμα γράψω ότι στο iphone 4 είχα πιο πολλά κολλήματα στο μενού απ'ότι στο galaxy s2 θα με πείτε κολλημένο...

Εσυ κατα καιρους ειχες πολλα θεματα με ολες τις apple συσκευες σου. Μαλλον γκαντεμης εισαι!

Για την ωρα βρες καμια γάζα... :P

Εσυ κατα καιρους ειχες πολλα θεματα με ολες τις apple συσκευες σου. Μαλλον γκαντεμης εισαι!

Για την ωρα βρες καμια γάζα... :P

ήπια 2 πορτοκαλάδες για να επανέλθει το αίμα :P

να πω ότι δεν είχα πρόβλημα στο 4 απλά μιλάμε για αυτό το υπέρτατο smooth. Επίσης ήταν jailbroken (φυσικά)

Ξερω οτι εχει ερωτηθει πολλες φορες αλλα το iphone απο Aγγλια ειναι ξεκλειδωτο για να μου το φερουν Ελλαδα? Η εταιρεια που θα το παρει ο φιλος μου με συνδεση (μενει εκει) ειναι orange η voda uk.

Καμια βοηθεια βρε παιδια?

• Super Moderators

Καμια βοηθεια βρε παιδια?

Το 4 ήταν unlocked στην Αγγλία οπότε δεν νομίζω να άλλαξε κάτι και με το 4S! Το Αγγλικό Apple Store πάντως τα πουλάει ξεκλείδωτα.

Γεια σας κανωντας την συγκριση του iphone 4s με το 3gs σε πραγματικο χρονο δεν ειδα μεγαλες διαφορες αν εξαιρεσεις τις 2 καμερες με το φλας και το siri που σημειωτεον δεν υποστηριζει ακομα ελληνικα για καποιον που εχει ηδη iphone δεν αξιζει να παει σε 4s εκτος αν δεν ειχε ποτε του iphone!

Γεια σας κανωντας την συγκριση του iphone 4s με το 3gs σε πραγματικο χρονο δεν ειδα μεγαλες διαφορες αν εξαιρεσεις τις 2 καμερες με το φλας και το siri που σημειωτεον δεν υποστηριζει ακομα ελληνικα για καποιον που εχει ηδη iphone δεν αξιζει να παει σε 4s εκτος αν δεν ειχε ποτε του iphone!

Από το 4 μπορεί να μην έχει και τις τρανταχτές διαφορές αλλά απο το 3gs σίγουρα έχει...

Κάνεις πλάκα έτσι; :shock:

Ντάξει, να πεις για iPhone 4 VS iPhone 4S, θα σου πω ναι, δεν έχει τεράστιες διαφορές. Οι συσκευές που αναφέρεις όμως είναι η μέρα με τη νύχτα. Με βασικότερη διαφορά την οθόνη τους. Η... κάμερα και το flash που βρήκες εσύ ως μοναδικές διαφορές είναι οι πιο ασήμαντες.

:mrgreen:

Καλησπερα παιδια να μπω κατευθειαν στο θεμα ....

iphone4 ή iphone4s ???

Να σημειωθει οτι δεν ειχα ποτε μου iphone και λεω να αγορασω το πρωτο μου ....

το 4 με το συμβολαιο που θα κανω μου βγαινει δωρεαν και το 4s +199Ε (το 16αρι)

Αξιζει η διαφορα 199Ε για το 4s ????

δεδομενου οτι δεν θα αλλαξεις μεσα στα επομενα 2 χρονια κινητο νομιζω αξιζει. Βεβαια δεν εχω πειρα επι του θεματος, κ εγω νεος ειμαι στα iphone εχω παρει το 4σ. Το λεω απλα με τη λογικη οτι ο διπυρινος επεξεργαστης ισως παιξει ρολο μετα απο ενα χρονο μιας και η τεχνολογια προχορα και θα θες πιο απαιτητικα προγραμματα. + του οτι τωρα μπορει να μην σε ενοχλει η καμερα αλλα οταν σε ενα χρονο θα νιωθεις οτι εισαι πολυ πισω ισως να ελεγες τελικα αξιζαν τα παραπανω χρηματα. Το λεω οπως το βλεπω εγω. Αν και πιστευω ομως οτι λιγοι απο μας κρατανε κινητο πανο απο 2 χρονια, να λεμε την αληθεια :D. οποτε ισως να επρεπε να τα κρατησεις για το επομενο! διαλεγεις εκδοχη και παιρνεις

Καλησπερα παιδια να μπω κατευθειαν στο θεμα ....

iphone4 ή iphone4s ???

Να σημειωθει οτι δεν ειχα ποτε μου iphone και λεω να αγορασω το πρωτο μου ....

το 4 με το συμβολαιο που θα κανω μου βγαινει δωρεαν και το 4s +199Ε (το 16αρι)

Αξιζει η διαφορα 199Ε για το 4s ????

Καταρχήν συμβόλαιο να κάνεις γιατί το θέλεις και όχι για να πάρεις πιο φθηνά το κινητό. Στην ουσία πιο ακριβά σου έρχεται με το συμβόλαιο. Αν δεν σε ενδιαφέρει ο δωρεάν χρόνος ομιλίας, καλύτερα να το πάρεις με δώσεις.

Όσον αφορά ποιο να αγοράσεις, η γνώμη μου είναι φυσικά το 4S. Θα αγοράσεις ένα κινητό τώρα, που είναι σχεδόν ενάμιση χρόνο στην αγορά; (4G).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...