Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4S

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λευκά 16άρια (και για έναν φίλο). Στο τέλος, βέβαια, μπορεί να μην πάρουμε κανένα. Το σίγουρο είναι ότι την πρώτη ημέρα το κατάστημα θα έχει κλασσικά 5 κομμάτια max, από τα οποία παίζει το 1 από τα 5 να είναι αυτό που θέλουμε.

Βγήκαν κ τα λευκά, ταυτόχρονα?

Πόσο τα έχουν τα 16ρια?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 402
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Βγήκαν κ τα λευκά, ταυτόχρονα?

Πόσο τα έχουν τα 16ρια?

Ταυτόχρονα, ναι. Δεν υπάρχουν ακόμα τιμές αλλά κάπου μεταξύ 660 και 680 θα έχει το 16άρι. Δες μόνο τις φόρμες προπαραγγελίας από cote και voda αντίστοιχα.

Οι τιμές παραμένουν υψηλές για αυτές τις εποχές, ακόμα και για μένα που αγόρασα το 4 στα 150 ευρώ, το πούλησα στα 450 και καπάκι πούλησα και το ipad 2 άλλο τόσο. Με πόνο καρδιάς θα τα δώσω, αν τα δώσω.

Το θέμα είναι πως ο ανταγωνισμός αυξάνει τις διαστάσεις συνεχώς αλλα ακόμη δεν πέτυχε την ευκρίνεια του ταπεινου iphone4...

Μετά από ένα χρόνο με το iphone 4 μπορώ να ζήσω χωρίς retina... μετά από μερικούς μήνες με συσκευές 4" και 4.3" με ενοχλούν οι λιγότερες ίντσες.

Εχουμε κανα νεο gia JB του iOs5 σε 4S?

Εχω ακομα το iOs5 και δεν εκανα update γιατι ακουσα πως αργοτερα θα ειναι ποιο δυσκολο το untethered JB!!!

Τι ισχυει τελικα?

Φιλικα :)

μια ερωτηση στους εχοντες iphone κατα προτιμηση το 4s εχω την 5.0.1 αλλα η μπαταρια εχω την αισθηση οτι εξακολουθει κ πεφτει γρηγορα. μεσα σε 30 ωρες μετα τη φωρτιση του(2η φορτιση π εχει κανει ποτε του) εχω 59% με wifi ενεργο αλλα χωρις χρηση μεγαλη ως ελαχιστη. ειναι λογικο?

κάτι άσχετο!

υπάρχει κάτι που να μπορούμε να χρησιμοποιούμε το bluetooth για να στέλνουμε φώτο κτλ σε άλλα κινητά???

δυστυχως οχι :(

μια ερωτηση στους εχοντες iphone κατα προτιμηση το 4s εχω την 5.0.1 αλλα η μπαταρια εχω την αισθηση οτι εξακολουθει κ πεφτει γρηγορα. μεσα σε 30 ωρες μετα τη φωρτιση του(2η φορτιση π εχει κανει ποτε του) εχω 59% με wifi ενεργο αλλα χωρις χρηση μεγαλη ως ελαχιστη. ειναι λογικο?

απο οτι λενε θα βγει νεο update το οποιο θα διορθωνει αρκετα πραγματα

Εμενα με 5.0 λιγα τηλεφωνα και φουλ wifi με 5.0 ιος κραταει γυρω στις 16-18 ωρες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...