ektor7 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 2 λευκά 16άρια (και για έναν φίλο). Στο τέλος, βέβαια, μπορεί να μην πάρουμε κανένα. Το σίγουρο είναι ότι την πρώτη ημέρα το κατάστημα θα έχει κλασσικά 5 κομμάτια max, από τα οποία παίζει το 1 από τα 5 να είναι αυτό που θέλουμε. Βγήκαν κ τα λευκά, ταυτόχρονα? Πόσο τα έχουν τα 16ρια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Βγήκαν κ τα λευκά, ταυτόχρονα? Πόσο τα έχουν τα 16ρια? Ταυτόχρονα, ναι. Δεν υπάρχουν ακόμα τιμές αλλά κάπου μεταξύ 660 και 680 θα έχει το 16άρι. Δες μόνο τις φόρμες προπαραγγελίας από cote και voda αντίστοιχα. Οι τιμές παραμένουν υψηλές για αυτές τις εποχές, ακόμα και για μένα που αγόρασα το 4 στα 150 ευρώ, το πούλησα στα 450 και καπάκι πούλησα και το ipad 2 άλλο τόσο. Με πόνο καρδιάς θα τα δώσω, αν τα δώσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 τιμές από Cosmote iPhone 4S 16GB: 669,00€ iPhone 4S 32GB: 789,00€ iPhone 4S 64GB: 889,00€ http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/EshopMicrosite/c1/CP00-CP00-CP00-CP162/c2/CP00-CP00-CP00-CP190 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Αναμενομενες. Υποθετω και απο Voda θα βγουν σημερα και θα ειναι ιδιες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Strategos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 ισχύει οτι η wind Θα φέρει μονο 16ρια και οχι 32/64; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Scottas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 κανα νεο για JB της 5.0 εχουμε? Φιλικα Νικολας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δυστυχώς όχι. Μάλλον κοντά στα Χριστούγεννα όπως με την πάλαι ποτέ 4.1 θα γίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Το θέμα είναι πως ο ανταγωνισμός αυξάνει τις διαστάσεις συνεχώς αλλα ακόμη δεν πέτυχε την ευκρίνεια του ταπεινου iphone4... Μετά από ένα χρόνο με το iphone 4 μπορώ να ζήσω χωρίς retina... μετά από μερικούς μήνες με συσκευές 4" και 4.3" με ενοχλούν οι λιγότερες ίντσες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Και το πιο πλήρες review που μπορεί να βρει κανείς: http://www.anandtech.com/show/4971/apple-iphone-4s-review-att-verizon/ respect! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maria58 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 πολυ ακριβο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Scottas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Εχουμε κανα νεο gia JB του iOs5 σε 4S? Εχω ακομα το iOs5 και δεν εκανα update γιατι ακουσα πως αργοτερα θα ειναι ποιο δυσκολο το untethered JB!!! Τι ισχυει τελικα? Φιλικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sculper Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 κάτι άσχετο! υπάρχει κάτι που να μπορούμε να χρησιμοποιούμε το bluetooth για να στέλνουμε φώτο κτλ σε άλλα κινητά??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos7690 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 μια ερωτηση στους εχοντες iphone κατα προτιμηση το 4s εχω την 5.0.1 αλλα η μπαταρια εχω την αισθηση οτι εξακολουθει κ πεφτει γρηγορα. μεσα σε 30 ωρες μετα τη φωρτιση του(2η φορτιση π εχει κανει ποτε του) εχω 59% με wifi ενεργο αλλα χωρις χρηση μεγαλη ως ελαχιστη. ειναι λογικο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Scottas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 κάτι άσχετο! υπάρχει κάτι που να μπορούμε να χρησιμοποιούμε το bluetooth για να στέλνουμε φώτο κτλ σε άλλα κινητά??? δυστυχως οχι μια ερωτηση στους εχοντες iphone κατα προτιμηση το 4s εχω την 5.0.1 αλλα η μπαταρια εχω την αισθηση οτι εξακολουθει κ πεφτει γρηγορα. μεσα σε 30 ωρες μετα τη φωρτιση του(2η φορτιση π εχει κανει ποτε του) εχω 59% με wifi ενεργο αλλα χωρις χρηση μεγαλη ως ελαχιστη. ειναι λογικο? απο οτι λενε θα βγει νεο update το οποιο θα διορθωνει αρκετα πραγματα Εμενα με 5.0 λιγα τηλεφωνα και φουλ wifi με 5.0 ιος κραταει γυρω στις 16-18 ωρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=SHoukZpMhDE Teen anal???? Ντροπή, μας διαβαζουν και μικρά παιδιά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα