alexzzz Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Καλά; Σε τι παραλία πηγαίνεις; Αθήνα με Cosmote, έχω μόνιμα απενεργοποιημένο το 3G γιατί πολλές φορές, ιδιαίτερα όταν μετακινούμαι, το σήμα είναι ελεεινό!!! 2G μόνιμα για να μην έχω πρόβλημα στα τηλεφωνήματα και ενεργοποιώ το 3G μόνο την ώρα που θα το χρειαστώ!!! Στην αρχή απόρησα και εγώ αλλά μετά είδα ότι το κάνει σε πολλές συσκευές οπότε δεν είναι θέμα συγκεκριμένα του iphone αλλά αν λείπει από το 4s το 3g switch θα είναι ένα θέμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Μα τι στο καλό; Μόνο τα δικά μου τηλέφωνα γυρίζουν αυτόματα από 3G σε 2G; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Μα τι στο καλό; Μόνο τα δικά μου τηλέφωνα γυρίζουν αυτόματα από 3G σε 2G; Γυρίζει... αλλά δεν δουλεύει shit. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Νομίζω ότι γυρίζει αυτόματα όταν δεν έχει καθόλου 3G σήμα! Αν έχει 1-2 γραμμούλες, διατηρεί το 3G αλλά η σύνδεση είναι χάλια και με διακοπές, ιδιαίτερα όταν μετακινείσαι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Παιδιά ξέρετε πόσο βάρος έχει το πακέτο του iPhone 4ς που στέλνει η apple? ξεπερνάν το 1,5 κιλό τα 2 iPhone? γιατί θέλω να υπολογισω το κόστος των μεταφορικών απο την aramex. Tελος ξέρετε η aramex με ποια εταιρία στέλνει τα πακέτα? ελπίζω όχι την fedex γιατί έχω ακούσει τα χειρότερα και ότι εχουν κλαπεί πολλά πακέτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maletianoi Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Παιδιά ξέρετε πόσο βάρος έχει το πακέτο του iPhone 4ς που στέλνει η apple? ξεπερνάν το 1,5 κιλό τα 2 iPhone? γιατί θέλω να υπολογισω το κόστος των μεταφορικών απο την aramex. Tελος ξέρετε η aramex με ποια εταιρία στέλνει τα πακέτα? ελπίζω όχι την fedex γιατί έχω ακούσει τα χειρότερα και ότι εχουν κλαπεί πολλά πακέτα. μπες shopandship.com και σου εχει υπολογισμο βαρους,παντως η aramex στην Ελλαδα συνεργαζεται με Γενικη Ταχυδρομικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Τωρα που κατεληξαν στο 4S, το 5 ποτε θα βγει? Μαζι με το iPad 3 ή παμε για νεο Σεπτεμβριο? Αυτο υπηρχε ποτε ή ηταν fake? Τωρα παντως δεν υπαρχει. http://www.apple.com/iphone/features/siri.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Siri Authentication bypass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Siri Authentication bypass Don't Panic! Υπάρχει σχετική ρύθμιση στα settings: How to prevent Siri access on a locked iPhone 4S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 παιδια οσοι παραγγειλατε απο το Αγγλικο apple store μεσω καποιας εταιριας πχ aramex κλπ.. Ζητησε η apple απο εσας σκαναρισμενα εγγραφα? Αφου εκανα παραγγελεια τα iphone 4s , και μου δεσμευσαν τα χρηματα, πριν λιγη ωρα μου ηρθε ενα μαιλ που μου γραφει με λιγα λογια αν καταλαβα καλα να τους σκαναρω και να τους στειλω καποια ενγραφα, αλλα τι κανω τωρα που εχω βαλει στην παραγγελεια μου τα στοιχεια της ARAMEX? μονο το ονομα μου εχω βαλει απο δικα μου στοιχεια, και ολα τα αλλα ειναι η διευθηνση τους που μου εστειλαν... Τι να κανω τωρα? σε 5 ημερες αν δεν τα στειλω λενε θα ακυρωσουν την παραγγελεια ......................... Please scan a copy of the following documentation to us in jpeg format and email to [email protected] as soon as possible. Please quote your Web Order Reference number when sending and feel free to black-out any other non-relevant information. Please submit a copy of: Card holders Drivers license or National Identity Card or Passport and Recent Credit Card / Bank Statement showing card holder name, address and card number. Alternatively, you can Fax these documents to us via our Secure Fax + 353 21 428 3032. Once the required documents have been received, we will continue the processing of your order. Subsequently these documents will be destroyed once we have processed your order. If we do not receive any documentation within 5 working days from the date of this request, your order will not be processed by Apple, and the reason will be noted in our database. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Siri Superstar!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=hckrig2BwNY Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Βελτιωμένο σύστημα εντοπισμού με υποστήριξη GLONASS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Don't Panic! Υπάρχει σχετική ρύθμιση στα settings: How to prevent Siri access on a locked iPhone 4S να δω ποσοι θα το κανουν αυτο. :mrgreen: κατσε να βρω κανενα γνωστο και την επομενη φορα που θα παει τουαλετα θα δουμε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Αν δεν κανω λαθος παντως, για το θεμα του προβληματος με το 3g στο iphone4 που εχω με ios5 αν βαλω το cellular data στο off κι αφησω ανοιχτο αυτον του 3g τοτε το σημα 3g εξαφανιζεται απο την status bar, αλλα δεν παιρνει και ip οπως βλεπω απο το sbs settings. Αυτο σημαινει οτι εχει γυρισει σε 2g ασχετως αν ο διακοπτης 3g ειναι ανοικτος? Αν ναι τοτε το ιδιο θα ισχυει και στο 4s απλα χωρις τον διακοπτη του 3g. Θα κλεινουμε το cellular data και θα γυριζει αυτοματα σε 2g? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis222 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Ήρθε το iPhone 4S 32GB σε άσπρο. Δεν αξίζει η αλλαγή από το 4 στο 4S. Ωραίο το Siri αλλά τα πρώτα 10λεπτα μόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα