Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4S

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είδαμε να ανοίγουν κάτι πολύ βαρύ. Σε χρόνους της τάξεως των 2 και 3 δευτερολέπτων η διαφορά του μισού δευτερολέπτου φαίνεται ασήμαντη. Σε πιο βαριές σελίδες και προγράμματα η διαφορά θα είναι χαοτική.

Δημοσ.

Σήμερα η μετοχή της apple σημειώνει άνοδο οδηγώντας την αξία της σε ύψος ρεκόρ!Ο λόγος δεν είναι άλλος φυσικά από την έλευση του iphone4s.

Δημοσ.

Παιδιά έχει αγοράσει κανένας iphone (όχι το 4s, γενικά μιλάω) από Καναδά ή Αμερική? Γιατί σκέφτομαι να πάρω ένα 4s από Καναδά και δεν ξέρω τι θα γίνει με το τελωνείο... Πρώτη φορά θα πάρω κάτι τόσο μεγάλης αξίας από το ebay. Όποιος μπορεί ας με βοηθήσει :P Ευχαριστώ

Δημοσ.

Αν γινει και στην Ελλαδα αυτο με το 3g θα ξενερωσω απιστευτα! Θα γινει παρτυ με τα drop calls...

Ο διακόπτης δεν υπάρχει μόνο, ποιά drop calls?

Δημοσ.

Λεω μηπως επειδη δεν υπαρχει διακοπτης οτι θα ειναι συνεχεια σε 3g δικτυο χωρις να πηγαινει ποτε 2g με αποτελεσμα να μην εχουμε καλο σημα αλλα και μεγαλυτερο sar. Ξερεις εσυ κατι επι τουτου?

Δημοσ.

Λεω μηπως επειδη δεν υπαρχει διακοπτης οτι θα ειναι συνεχεια σε 3g δικτυο χωρις να πηγαινει ποτε 2g με αποτελεσμα να μην εχουμε καλο σημα αλλα και μεγαλυτερο sar. Ξερεις εσυ κατι επι τουτου?

Όχι βέβαια. Κανονικά δουλεύει σε 3G/2G, απλά απουσιάζει ο επιλογέας που το γυρίζεις μόνο σε 2G. Και κόβω το λαιμό ότι ούτε στο iPad 2 που είχα μέχρι πριν από λίγο καιρό υπήρχε γιατί θυμάμαι κάποια στιγμή που το έψαχνα και δεν το έβρισκα, με αποτέλεσμα να καταφύγω στο sbsettings.

Δημοσ.

Όχι βέβαια. Κανονικά δουλεύει σε 3G/2G, απλά απουσιάζει ο επιλογέας που το γυρίζεις μόνο σε 2G. Και κόβω το λαιμό ότι ούτε στο iPad 2 που είχα μέχρι πριν από λίγο καιρό υπήρχε γιατί θυμάμαι κάποια στιγμή που το έψαχνα και δεν το έβρισκα, με αποτέλεσμα να καταφύγω στο sbsettings.

Έχεις 4s? Το τέσταρες?

Δημοσ.

Ο διακόπτης δεν υπάρχει μόνο, ποιά drop calls?

Εγώ πάντως φέτος στην ίδια παραλία με iphone 4, lg optimus black και htc hd 7 με το 3g ενεργοποιημένο δεν είχα σήμα (voadafone). Και στα 3 τηλέφωνα με το που το έκλεινα ξανά είχα σήμα...

Δημοσ.

Εγώ πάντως φέτος στην ίδια παραλία με iphone 4, lg optimus black και htc hd 7 με το 3g ενεργοποιημένο δεν είχα σήμα (voadafone). Και στα 3 τηλέφωνα με το που το έκλεινα ξανά είχα σήμα...

Καλά; Σε τι παραλία πηγαίνεις; :P

Αθήνα με Cosmote, έχω μόνιμα απενεργοποιημένο το 3G γιατί πολλές φορές, ιδιαίτερα όταν μετακινούμαι, το σήμα είναι ελεεινό!!! 2G μόνιμα για να μην έχω πρόβλημα στα τηλεφωνήματα και ενεργοποιώ το 3G μόνο την ώρα που θα το χρειαστώ!!!

edit. 2G -> GSM :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...