Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4S

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Και αφού είδαμε τι ψάρια πιάνει το "σκουπίδι" σε επιδόσεις, ας δούμε και το... έλα-μωρέ-τώρα-siri!

http://www.youtube.c...player_embedded

Θυμάσαι που στην αρχή έλεγαν "α και το Sony k500 είχε φωνητικές οδηγίες"...

Χι χι χι χι χι

http://macdailynews.com/2011/10/11/stuff-tv-hands-on-with-apple-iphone-4s-siri-is-amazing-with-video/

android.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παντως παιδια οτι και να λεμε το siri ειναι επανασταση στο τροπο αλληεπιδρασης με το κινητο μας.Ειναι κατι που πριν λιγα χρονια μονο επιστημονικη φαντασια θα το χαρακτηριζες.Οπως και τα benchmarks του 4σ ειναι πολυ καλα.Ααα και δεν ειμαι fanboy.Εδω και 2.5 χρονια φανατικος του ανδροιδ ειμαι.

Πραγματικά έχω μεγάλη απορία πόσοι θα χρησιμοποιήσουν πραγματικά το Siri πέρα από τα πρώτα 10 λεπτά που ανοίξουν το κουτί ή για να πουλήσουν μούρη στην καφετέρια ("Siri με θέλει η Μαρία;" και άλλα τέτοια χαζά). Και μην ξεχνάτε ότι το Siri απαιτεί σύνδεση στο internet για να λειτουργήσει οπότε δεν θα έχει τα ίδια αποτελέσματα στο δρόμο με τα WiFi demo που βλέπουμε στο youtube.

Φωνητικές εντολές για τις λειτουργίες του κινητού είχαν πολλές συσκευές εδώ και χρόνια, αλλά δεν έχω δει κανέναν να τις χρησιμοποιεί ποτέ (φίλους ή στον δρόμο κτλ). Και δεν νομίζω ότι το να μπορεί να σου φέρει στην οθόνη πρόβλεψη καιρού θα κάνει την φωνητική λειτουργία πιο χρήσιμη από ότι είναι τώρα.

Βλέπετε τον εαυτό σας να μιλάει στο κινητό του στον δρόμο ή στο μετρό (που δεν έχει και σήμα);

"Σίρι τί καιρό θα έχει σήμερα;"

3 λεπτά μετά

"Σήμερα θα έχει λιακάδα"

Δεν έχεις δει να τις χρησιμοποιούν γιατί είναι χάλια η υλοποίηση. Το siri φαίνεται να διαφέρει και οι προοπτικές που ανοίγει μοιάζουν αμέτρητες.

android.png

Και αφού είδαμε τι ψάρια πιάνει το "σκουπίδι" σε επιδόσεις, ας δούμε και το... έλα-μωρέ-τώρα-siri!

http://www.youtube.com/watch?v=MKRwV3DTVLo&feature=player_embedded

να δω τον ελληναρα να οδηγαει η να ειναι πεζος σε μερη που οχι ιντερνετ αλλα ουτε σημα δεν θα εχει στο κινητο και να φωναζει 5-6 φορες "Τ Ε Χ Τ MANOLIS ΙΑΜ COMING IN 3 HOURS" και τι στο κοσμο.

Δεν έχεις δει να τις χρησιμοποιούν γιατί είναι χάλια η υλοποίηση. Το siri φαίνεται να διαφέρει και οι προοπτικές που ανοίγει μοιάζουν αμέτρητες.

Η υλοποίηση των φωνητικών κλήσεων στο nokia n90 που είχα αγοράσει το 2005 ήταν πάρα πολύ καλή και δεν την χρησιμοποιούσα (είχε αναγνώριση φωνής σε ελληνικά ονόματα χωρίς να προ-ηχογραφείς τίποτα). Και στα τελευταία ~6 χρόνια δεν έχω δει κανέναν να κάνει κλήσεις μέσω φωνητικών εντολών ή να γράφει μηνύματα μέσω φωνής (νομίζω η επιλογή voice-to-text υπάρχει ήδη στο android και πρόσφατα στο mango). Δεν μπορώ να καταλάβω πως το να σου πει το siri τον καιρό ή να φέρει ένα google search στην οθόνη είναι αυτό που θα αλλάξει τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα κινητά τηλέφωνα.

το marketing της Apple δεν υπαρχει ρε παιδια, δεν το εχετε καταλαβει ακομη....

Ουσιαστικα σου πασαρουν το ιδιο κινητο, αντε εχει και καλυτερη καμερα και γρηγορο επεξεργαστη, δηλ φορτωνει τις σελιδες και παιζει ποιο ωραια τα παιχνιδια.....μην τρελαθουμε..

Οσο θα υπαρχουν ευκολοπιστοι και αγοραζουν καθε τι καινουργιο χωρις να το σκεφτουνε πρωτα, η καθε Apple θα κανει παρτυ.

Να μην αναφερω την τρελη διαφημιση που πεφτει απο τα block, και τα τρελα ποσα που δινει η ιδια η εταιρια για promotion.

Και μετα ερχεται ο αλλος που πηρε το μαραφετι και σου το πασαρει σαν κατι που θα αλλαξει τον κοσμο... ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΤΕ!!!!

Εγώ πάντως έχω καβάτζα 400 ευρώ από εταιρική επιδότηση Vodafone και ήδη τους έχω πει να μου το στείλουν με το που βγει τέλη Νοέμβρη, αρχές Δεκέμβρη από ότι μου είπαν. Επίσης μου είπαν, μόλις ανακοινωθεί ότι το φέρνει η Voda επίσημα, να τους πάρω τηλ για να κρατηθεί η παραγγελία έτσι ώστε να μου το στείλουν πρώτες μέρες.

Πουλάω εκείνες τις ημέρες και το 4αρι μου και είμαι κομπλέ...Δεν δίνω φράγκο

Τώρα για χρονισμούς, μνήμες και άλλα δεν με απασχολούν. Οι κουμούτσες τύπου Galaxy δεν μου αρέσουν...Αν θέλω οθόνη έχω και tablet...

Έχει τόσο μεγάλη διαφορά η οθόνη των 4,3'' από αυτήν των 3.5'' σε λειτουργικότητα; Καλά για ταινίες κτλ δε με νοιάζει, διότι πολύ απλά μπορώ να δω video και στο nano μου. Και αν οι 4,3'' είναι πολύ καλύτερες το κινητό μετά χωρά στην τσέπη ενός παντελονιού;

Έχει τόσο μεγάλη διαφορά η οθόνη των 4,3'' από αυτήν των 3.5'' σε λειτουργικότητα; Καλά για ταινίες κτλ δε με νοιάζει, διότι πολύ απλά μπορώ να δω video και στο nano μου. Και αν οι 4,3'' είναι πολύ καλύτερες το κινητό μετά χωρά στην τσέπη ενός παντελονιού;

Εγώ που δεν έχω πρόβλημα μεταφορά κινητού με 4.3" (αυτοκίνητο, γραφείο, σπίτι, ποτέ σε μμμ κτλ) την βρίσκω πολύ πιο άνετη και ξεκούραστη. Δεν είναι το πρώτο μου μέλημα βέβαια αλλά είναι ένα +

Και, ναι... στις τσέπες χωράει άνετα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...