YiannEle Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Η οθόνη ή απλά το λογισμικό τρωει σκαλωμα; πως καταλαβαίνεις τι απο τα δύο είναι?
iMarilina Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 πως καταλαβαίνεις τι απο τα δύο είναι? To αν είναι λογισμικό θα το καταλάβεις μόνο αν κάνεις Restore/SETUP AS NEW και είναι καθαρό το τηλέφωνο και δεις αν το κάνει ή όχι. είναι το πρώτο πράγμα που κάνουμε όταν έχουμε οποιοδήποτε πρόβλημα για να αποκλείσουμε το αν είναι software ή hardware. 1
underground21 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα να κάνω 2 ερωτήσεις : Αν αγοράσω από Αμερική μέσω e-bay iphone 4s unlocked θα έχω πρόβλημα με το δίκτυο εδώ? Επίσης αν αλλάξω το φορτιστή σε Ευρωπαϊκό θα λειτουργεί κανονικά?
iMarilina Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα να κάνω 2 ερωτήσεις : Αν αγοράσω από Αμερική μέσω e-bay iphone 4s unlocked θα έχω πρόβλημα με το δίκτυο εδώ? Επίσης αν αλλάξω το φορτιστή σε Ευρωπαϊκό θα λειτουργεί κανονικά? αν πάρεις unlocked θα δουλεύει εδώ. Αλλά πρόσεξε να είναι FACTORY unlocked όχι κανα jailbroken με κόλπα unlock 1
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Έχω ένα θέμα με τον φορτιστή, που μου το έκανε περιστασιακά απο την αρχή, αλλά τώρα τελευταία το κάνει συνέχεια, και με έχει εκνευρίσει αφάνταστα. Όταν το βάζω να φορτίσει, δεν φορτίζει, δεν δείχνει καμία ένδειξη φόρτιση, ούτε και τον ήχο. Εκτός απο μια μπρίζα στο σπίτι, και αυτή όχι με την μια. Ακόμα και μόνο με το usb πάλι τα ίδια. Με άλλον φορτιστή όλα μια χαρά. Και ερωτώ, τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση; Το έχω στην κατοχή μου 1 1/2 χρόνο. Υπάρχει περίπτωση να μου αντικαταστήσουν τον φορτιστή?
iMarilina Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 <p>Έχω ένα θέμα με τον φορτιστή, που μου το έκανε περιστασιακά απο την αρχή, αλλά τώρα τελευταία το κάνει συνέχεια, και με έχει εκνευρίσει αφάνταστα.</p> <p>Όταν το βάζω να φορτίσει, δεν φορτίζει, δεν δείχνει καμία ένδειξη φόρτιση, ούτε και τον ήχο. Εκτός απο μια μπρίζα στο σπίτι, και αυτή όχι με την μια. Ακόμα και μόνο με το usb πάλι τα ίδια. Με άλλον φορτιστή όλα μια χαρά. </p> <p>Και ερωτώ, τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση; Το έχω στην κατοχή μου 1 1/2 χρόνο. Υπάρχει περίπτωση να μου αντικαταστήσουν τον φορτιστή?</p> Καλησπέρα, δε θα στον αντικαταστήσουν δυστυχώς εμάς μας χάλασε το καλώδιο καινούριου αειφον στις 5 μέρες και δεν το αντικαθιστούσαν.
Superpie Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Παιδια ενα iphone 4s 16gb κλειδωμενο στην orange αξιζει αγορα στα 150 ευρω? Ξεκλειδωνει ευκολα ή μπα?
iMarilina Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Παιδια ενα iphone 4s 16gb κλειδωμενο στην orange αξιζει αγορα στα 150 ευρω? Ξεκλειδωνει ευκολα ή μπα? απο ebay ξεκλειδώνει αρκετά εύκολα. Καλή τιμή είναι δεν το συζητώ (αν είναι και σε καλή κατάσταση βέβαια)
SOCRATIS1000 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 orange uk?Γιατι θελει περιπου 120 ευρω για factory εκει.
nikolaos p. Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Έχω φέρει ένα iphone 4 από Ρωσία και πέρασα κάρτα Vodaphone. Δοκίμασα να καλέσω στο νούμερό του από το σταθερό του σπιτιού και βγαίνει τηλεφωνητής που λέει: ο συνδρομητής έχει ενεργοποιήσει φραγή εισερχομένων. Πριν λίγες μέρες στη Ρωσία με την κάρτα της Μegafon δούλευε κανονικά! Γνωρίζει κάποιος κάτι γι αυτό;
Technology fan Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 ξέρει κανείς που μπορώ να βρω το iphone 4s σφραγισμένο σε λογική τιμή? Το θέλω για δώρο αλλά οι τιμές είναι εξευτελιστικές, εγώ το είχα πάρει 510 ευρώ πριν 1μιση χρόνο (από ιδιώτη) και τώρα πάλι στα 500 το βρίσκω (skroutz)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα