Technology fan Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Μπορείς να συνδέσεις bluetooth πληκτρολόγιο στο iPhone και να γράφεις από εκεί. Δεν έχω, και ήλπιζα να μην χρειαζόταν να αγοράσω...
DaRkWeAvEr Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Έχω ένα 4S αγορασμένο από Κωτσόβολο το οποίο είναι ακόμα εντός εγγύησης. Μου έχει παρουσιάσει ένα θέμα με το πλήκτρο της σίγασης που βρίσκεται αριστερά. Πού πρέπει να απευθυνθώ για service; Aν το παω στo iStorm στο Κολωνάκι θα το δεχτούν;
Technology fan Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Λογικά ναι, σε όποιο κατάστημα που πουλάει iphone το δέχονται. Εγώ πχ το είχα πάει στη vodafone ενώ το είχα αγοράσει από ένα παιδί στο forum που δεν έχω ιδέα από που το πήρε... Βασικά τι θέμα έχει?
Panagiotis Gianniris Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Παιδιά εγώ έχω ένα σοβαρό πρόβλημα που πιθανότατα μόνο με format λύνεται... μετά την ενημέρωση του Ios το μαιλ μου δεν ενημερώνεται...και έχω πρόβλημα με δουλειά κοκ... έχω iphone και ένα από τα μεγάλα avantage το μαιλ...δεν το γεύομαι... ούτε να στείλω ούτε να έρθουν.... ξέρει κανείς αν μπορώ να κάνω κάτι;
Technology fan Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 πάνε από settings και δοκίμασε να διαγράψεις τους λογαριασμούς σου και να τους ξαναβάλεις..
iMarilina Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Παιδιά εγώ έχω ένα σοβαρό πρόβλημα που πιθανότατα μόνο με format λύνεται... μετά την ενημέρωση του Ios το μαιλ μου δεν ενημερώνεται...και έχω πρόβλημα με δουλειά κοκ... έχω iphone και ένα από τα μεγάλα avantage το μαιλ...δεν το γεύομαι... ούτε να στείλω ούτε να έρθουν.... ξέρει κανείς αν μπορώ να κάνω κάτι; για τί λογαριασμό εμαιλ μιλάμε? exchange?
cris41 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Καλησπερα. Εχει ο κολλητος μου ενα προβλημα με το 4ς. Μετα το τελευταιο απντειτ χανει πυο και που το σημα του το κινητο και το ξαναβρισκει μετα. Τι γινεται ξερει κανενας; Ειναι γενικο προβλημα; Ή να το παει στη βονταφον;
iMarilina Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Καλησπερα. Εχει ο κολλητος μου ενα προβλημα με το 4ς. Μετα το τελευταιο απντειτ χανει πυο και που το σημα του το κινητο και το ξαναβρισκει μετα. Τι γινεται ξερει κανενας; Ειναι γενικο προβλημα; Ή να το παει στη βονταφον; Εχει δοκιμάσει να κάνει επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου μέσα από τις ρυθμίσεις-γενικά?
cris41 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Εχει δοκιμάσει να κάνει επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου μέσα από τις ρυθμίσεις-γενικά? Οχι δε το γνωριζα. Θα του πω να το δοκιμασει και μακαρι να λυθει! Ευχαριστω!
iMarilina Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Οχι δε το γνωριζα. Θα του πω να το δοκιμασει και μακαρι να λυθει! Ευχαριστω! ναι δοκιμάστε αυτό ειναι το πρώτο που κάνουμε. Επίσης ας βγάλει τη σιμ και ας την ξαναβάλει κι αυτό μερικές φορές βοηθάει.
YiannEle Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 παιδιά καλησπέρα, έχω ένα 4s (11/2 χρόνο) του οποιου η οθόνη έχει αρχίσει να κολλάει...Τα ίδια μου έκανε παλίοτερα και ενα 3gs, το οποιο όμως είχα κακομεταχειριστεί (πεσίματα κλπ), ενω το 4s το έχω καραπροσέξει...Ξερει κανείς τις πταιέι? και αν και πως διορθώνεται? 1
YiannEle Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δεν είναι όσο γρήγορο ήταν εννοείς; Οχι δεν είναι αυτό...η οθόνη τρωει κολληματα και δεν ανταποκρίνεται
iMarilina Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δεν είναι όσο γρήγορο ήταν εννοείς; Οχι δεν είναι αυτό...η οθόνη τρωει κολληματα και δεν ανταποκρίνεται Η οθόνη ή απλά το λογισμικό τρωει σκαλωμα;
cris41 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 ναι δοκιμάστε αυτό ειναι το πρώτο που κάνουμε. Επίσης ας βγάλει τη σιμ και ας την ξαναβάλει κι αυτό μερικές φορές βοηθάει. To ξανακανει μια στο τοσο παλι. Δηλαδη μια φορα τη μερα περιπου. Να το δωσει για αλλαγη; Θα βρουν οτι εχει προβλημα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα