Stavmitsos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Ναι πραγματι. Την ψιλιαστικα και με σενα, γιατι εχω πολλα φιλαρακια που μου το λενε οτι, κοιτα η μαλακια 700€ τηλεφωνο και καηκε το ηχειο τη πρωτη βδομαδα. And they go like... whaaaaaaaaaaaaadafuq??
Heatspreader Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Το ότι είναι ακριβό, δεν σημαίνει ότι έχει παραπάνω αντοχές ή ότι δεν χαλάει. Για να το πω διαφορετικά, δεν σημαίνει ότι αν κάτι είναι φθηνό, έχει περισσότερες πιθανότητες να χαλάσει. Είναι φθηνό επειδή έχει λιγότερες δυνατότητες, όχι λιγότερες αντοχές. Πολλές φορές γίνεται αυτό ο λάθος κατά τη γνώμη μου συνειρμός. 1
Socratis_g Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 είναι πιο ακριβό λόγω brand και λόγω ποιότητας υλικών.
axaxouxas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Εχω το 4s στα 64γιγα... Λοιπον φτιαχνω μια λιστα 100 τραγουδιων πχ, να την περασω απο υπολογιστη μεσω i-tunes στο κινητο και μου περναει τα 70-80 Τι φταιει ?
sdfun Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Χαχαχα βαζω στοιχημα πως ουτε αυτη το ηξερε! Εδω σημερα, σε καταστημα της wind με ειρωνευτηκε ο υπαλληλος οταν του ειπα οτι το ασπρο 4s ειναι πιο χοντρο απο το μαυρο. Του τριψα το αρθρο στη μουρη του μαλακα και ηρεμησε. To αν είναι πιο χοντρό ή πιο λεπτό εξυπηρετούσε σε κάτι? Σε κάποιο θέμα με το πρόγραμμά σου, επιδότηση, service, κάτι? Γιατί εσύ έχεις 1 μοντέλο στο νου σου. Οι υπάλληλοι όμως έχουν αμέτρητα μοντέλα που προσπαθούν κάπως να μάθουν. Και όσο και να ασχολείσαι, αν δεν είσαι κάτοχος ενός τηλεφώνου είναι δύσκολο να το ξέρεις καλύτερα από έναν που το έχει και το χρησιμοποιεί. 1
maraki_89 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Kαλημέρα σας παιδιά. Σήμερα ξαφνικά αντιμετωπίζουμε ένα πρόβλημα με το 4s του καλού μου... Ενώ το έχει κοντά ένα χρόνο και όλα ια χαρά σήμερα ξαφνικά δεν του εμφανίζει καμία επαφή... Γνωρίζει κανείς να μας βοηθήσει? Ευχαριστώ...
thodoris20s Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Έχει κάνει κάποιο back up σε icloud ή outlook? Επίσης ας δοκιμάσει να μπει από τον υπολογιστή στο icloud και να δει αν εκεί τις έχει[link=https://www.icloud.com/][/link] https://www.icloud.com/
maraki_89 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Τις παλαιότερες τις βρήκε αλλά έχει προσθέσει και πολλές καινούριες που δεν τις είχε περάσει στο outlook ή κάπου αλλού... Ξέρει κανείς γιατί συνέβη αυτό έτσι ξαφνικά?
Prof_Chaos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Kαλημέρα σας παιδιά. Σήμερα ξαφνικά αντιμετωπίζουμε ένα πρόβλημα με το 4s του καλού μου... Ενώ το έχει κοντά ένα χρόνο και όλα ια χαρά σήμερα ξαφνικά δεν του εμφανίζει καμία επαφή... Γνωρίζει κανείς να μας βοηθήσει? Ευχαριστώ... Μου είχε συμβεί κι εμένα αυτό όταν πειραματιζομουν με το iTunes.. Μήπως έγινε κάτι τέτοιο;
spurakos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 τα μεταχειρισμενα 16gb σε τι τιμες παιζουν?σε σχετικα καλη κατασταση.
iMarilina Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 τα μεταχειρισμενα 16gb σε τι τιμες παιζουν?σε σχετικα καλη κατασταση. Γυρω στα 380
Unabomber Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 κανα προγραμματακι σαν φακος για 4s , free, αλλα να παραμενει ανοιχτο ακομα και οταν κλεισει η οθονη ? γνωριζετε ? thanks.
Technology fan Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 κανα προγραμματακι σαν φακος για 4s , free, αλλα να παραμενει ανοιχτο ακομα και οταν κλεισει η οθονη ? γνωριζετε ? thanks. Εγώ χρησιμοποιώ το Flashlight
Unabomber Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 κανει αυτο που λεω ομως ? με κλειστη οθονη να συνεχιζει το led να φωτιζει ?
Technology fan Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Όταν λες κλειστή οθόνη? Η οθόνη είναι πάντα active! μπορείς να την δοκιμάσεις, νομίζω δε κοστίζει κάτι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα