Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4S

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι πραγματι. Την ψιλιαστικα και με σενα, γιατι εχω πολλα φιλαρακια που μου το λενε οτι, κοιτα η μαλακια 700€ τηλεφωνο και καηκε το ηχειο τη πρωτη βδομαδα. 

And they go like... whaaaaaaaaaaaaadafuq??

• Απαντ. 402
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το ότι είναι ακριβό, δεν σημαίνει ότι έχει παραπάνω αντοχές ή ότι δεν χαλάει.

Για να το πω διαφορετικά, δεν σημαίνει ότι αν κάτι είναι φθηνό, έχει περισσότερες πιθανότητες να χαλάσει. Είναι φθηνό επειδή έχει λιγότερες δυνατότητες, όχι λιγότερες αντοχές. Πολλές φορές γίνεται αυτό ο λάθος κατά τη γνώμη μου συνειρμός.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχω το 4s στα 64γιγα...

Λοιπον φτιαχνω μια λιστα 100 τραγουδιων πχ, να την περασω απο υπολογιστη μεσω i-tunes στο κινητο και μου περναει τα 70-80

Τι φταιει ?

Δημοσ.

Χαχαχα βαζω στοιχημα πως ουτε αυτη το ηξερε! Εδω σημερα, σε καταστημα της wind με ειρωνευτηκε ο υπαλληλος οταν του ειπα οτι το ασπρο 4s ειναι πιο χοντρο απο το μαυρο. Του τριψα το αρθρο στη μουρη του μαλακα και ηρεμησε. 

To αν είναι πιο χοντρό ή πιο λεπτό εξυπηρετούσε σε κάτι? Σε κάποιο θέμα με το πρόγραμμά σου, επιδότηση, service, κάτι? Γιατί εσύ έχεις 1 μοντέλο στο νου σου. Οι υπάλληλοι όμως έχουν αμέτρητα μοντέλα που προσπαθούν κάπως να μάθουν. Και όσο και να ασχολείσαι, αν δεν είσαι κάτοχος ενός τηλεφώνου είναι δύσκολο να το ξέρεις καλύτερα από έναν που το έχει και το χρησιμοποιεί.

• Like 1
Δημοσ.

Kαλημέρα σας παιδιά. Σήμερα ξαφνικά αντιμετωπίζουμε ένα πρόβλημα με το 4s του καλού μου... Ενώ το έχει κοντά ένα χρόνο και όλα ια χαρά σήμερα ξαφνικά δεν του εμφανίζει καμία επαφή... Γνωρίζει κανείς να μας βοηθήσει? Ευχαριστώ... :)

Δημοσ.

Τις παλαιότερες τις βρήκε αλλά έχει προσθέσει και πολλές καινούριες που δεν τις είχε περάσει στο outlook ή κάπου αλλού... Ξέρει κανείς γιατί συνέβη αυτό έτσι ξαφνικά?

Δημοσ.

Kαλημέρα σας παιδιά. Σήμερα ξαφνικά αντιμετωπίζουμε ένα πρόβλημα με το 4s του καλού μου... Ενώ το έχει κοντά ένα χρόνο και όλα ια χαρά σήμερα ξαφνικά δεν του εμφανίζει καμία επαφή... Γνωρίζει κανείς να μας βοηθήσει? Ευχαριστώ... :)

Μου είχε συμβεί κι εμένα αυτό όταν πειραματιζομουν με το iTunes.. Μήπως έγινε κάτι τέτοιο;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

κανα προγραμματακι σαν φακος για 4s , free, αλλα να παραμενει ανοιχτο ακομα και οταν κλεισει η οθονη ?

γνωριζετε ?

thanks.

Δημοσ.

κανα προγραμματακι σαν φακος για 4s , free, αλλα να παραμενει ανοιχτο ακομα και οταν κλεισει η οθονη ?

γνωριζετε ?

thanks.

Εγώ χρησιμοποιώ το Flashlight

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...