vasilis123 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα, μπορεί κάποιος να μου πει το site που βάζεις το serial και λεει διάφορες πληροφορίες για το iPhone ; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Αυτό λες; https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavmitsos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Υπάρχει πιθανότητα, ενώ το κινητό είναι ακόμα σε εγγύηση, να λέει ότι έχει λήξει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Πόσο διαφορά έχεις; Γιατί η apple έχει μια δική της φιλοσοφία με τις εγγυήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis123 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Αυτό λες; https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Αν στην απόδειξη αγοράς δεν έχεις συμπληρώσει τον ένα χρόνο, η εγγύηση τότε ισχύει ακόμα. Αν στο Site που σου έδειξε ο alexzzz σε δείχνει με εγγύηση δεν χρειάζεται η απόδειξη αγοράς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavmitsos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Ενα μεταχειρισμενο θελω να παρω και ενω εχει λεει εγγυηση ακομη, το ιμει δειχνει αλλα και αποδειξη δεν βρισκει το παλικαρι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Ωραια. Παρε αυριο τηλεφωνο στο επισημο Service στην Ελλαδα και πες του οτι εχεις ενα iPhone χαλασμενο. Μην πεις για αποδειξη. Πες οτι στο site της Apple εμφανιζεται εντος εγγυησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavmitsos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Πήρα άλλο τελικά... Έχω ομως απιστευτο προβλημα με τη μπαταρια. Θελει 2 φορες τη μερα γεμισμα. Εχω κανει set up as new και μετα εριξα παλι μεσα τα backup. Εχω κλεισει το icloud και γενικα, ο,τι κι αν κανω το προβλημα παραμενει. Υπαρχει καποια λυση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Σα ταλαιπωρημένη μπαταρία μου ακουγεται... εχεις jailbreak να κατεβασεις ενα προγραμμα για την μπαταρια να μας πεις κυκλους φορτισης κτλ.? Όπως και να χει, σε κόβω να πηγαίνεις για καινούργια.. υπολόγιζε 30Ε Μπαταρια+εργαλεια (απο αξιοπιστο πωλητη ebay), ευκολο ειναι να την αλλαξεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 πέρασα σήμερα απο το applestore sto golden hall και τους ρώτησα, για το 4s που μου έχει χαλάσει το ένα ηχείο και είναι εντός εγγύησης. μου είπε ότι αυτοι δεν αναλαμβάνουν σερβις(!!!!) και ότι πρέπει να πάω ή στο πλαίσιο που το αγόρασα ή σε κατάστημα γερμανός ή vodafone ή cosmote (και ας είμαι συνδρομητής vodafone). ότι να ναι!!!! αλλα το κορίτσι δε μου είπε να πάρω την Infoquest Και να δώσω το imei να μου πουν ποιος είναι ο εισαγωγέας να το πάω..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavmitsos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Υποψιν σου οτι εχει ενα ηχειο το iphone... Δεν ξερω αν εννοεις κατι αλλο, αλλα οι 2 σχαρες που εχει κατω δεν ειναι και τα δυο ηχεια. Το ενα ειναι το μικροφωνο σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 ώπα μεγάλε κάτσε γιατί τώρα με έστειλες μαλάκα. οι δύο οι σίτες που έχει απο κάτω δεν είναι και τα δύο ηχεία?!! πωωωωω. και εγώ νόμιζα ότι είχε κάψει το ένα απο τα 2!! τσάμπα θα τραβιόμουνα? και η παπάρω στο μαγαζί που της λέω ότι έχει χαλάσει το ένα απο τα 2 ηχεία κάτω δε μου ειπε κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavmitsos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Χαχαχα βαζω στοιχημα πως ουτε αυτη το ηξερε! Εδω σημερα, σε καταστημα της wind με ειρωνευτηκε ο υπαλληλος οταν του ειπα οτι το ασπρο 4s ειναι πιο χοντρο απο το μαυρο. Του τριψα το αρθρο στη μουρη του μαλακα και ηρεμησε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Ρε φιλαράκι σε ευχαριστώ! θα έτρεχα άδικα!! ασε που πιστέυω ότι και το πρόβλημα να τους έλεγα θα μου κρατάγανε κανονικά τη συσκευή! και το ίδιο ισχύει και στο 5 απο ότι βλέπω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα