Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4S

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 402
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αν στην απόδειξη αγοράς δεν έχεις συμπληρώσει τον ένα χρόνο, η εγγύηση τότε ισχύει ακόμα. Αν στο Site που σου έδειξε ο alexzzz σε δείχνει με εγγύηση δεν χρειάζεται η απόδειξη αγοράς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ενα μεταχειρισμενο θελω να παρω και ενω εχει λεει εγγυηση ακομη, το ιμει δειχνει αλλα και αποδειξη δεν βρισκει το παλικαρι... 

Ωραια.

Παρε αυριο τηλεφωνο στο επισημο Service στην Ελλαδα και πες του οτι εχεις ενα iPhone χαλασμενο. Μην πεις για αποδειξη. Πες οτι στο site της Apple εμφανιζεται εντος εγγυησης.

Πήρα άλλο τελικά... Έχω ομως απιστευτο προβλημα με τη μπαταρια. Θελει 2 φορες τη μερα γεμισμα. Εχω κανει set up as new και μετα εριξα παλι μεσα τα backup. Εχω κλεισει το icloud και γενικα, ο,τι κι αν κανω το προβλημα παραμενει. Υπαρχει καποια λυση; 

Σα ταλαιπωρημένη μπαταρία μου ακουγεται... εχεις jailbreak να κατεβασεις ενα προγραμμα για την μπαταρια να μας πεις κυκλους φορτισης κτλ.?

Όπως και να χει, σε κόβω να πηγαίνεις για καινούργια.. υπολόγιζε 30Ε Μπαταρια+εργαλεια (απο αξιοπιστο πωλητη ebay), ευκολο ειναι να την αλλαξεις

πέρασα σήμερα απο το applestore sto golden hall και τους ρώτησα, για το 4s που μου έχει χαλάσει το ένα ηχείο και είναι εντός εγγύησης. μου είπε ότι αυτοι δεν αναλαμβάνουν σερβις(!!!!) και ότι πρέπει να πάω ή στο πλαίσιο που το αγόρασα ή σε κατάστημα γερμανός ή vodafone ή cosmote (και ας είμαι συνδρομητής vodafone). ότι να ναι!!!!

αλλα το κορίτσι δε μου είπε να πάρω την Infoquest Και να δώσω το imei να μου πουν ποιος είναι ο εισαγωγέας να το πάω.....

Υποψιν σου οτι εχει ενα ηχειο το iphone... Δεν ξερω αν εννοεις κατι αλλο, αλλα οι 2 σχαρες που εχει κατω δεν ειναι και τα δυο ηχεια. Το ενα ειναι το μικροφωνο σου

ώπα μεγάλε κάτσε γιατί τώρα με έστειλες μαλάκα. οι δύο οι σίτες που έχει απο κάτω δεν είναι και τα δύο ηχεία?!! πωωωωω. και εγώ νόμιζα ότι είχε κάψει το ένα απο τα 2!! τσάμπα θα τραβιόμουνα?

και η παπάρω στο μαγαζί που της λέω ότι έχει χαλάσει το ένα απο τα 2 ηχεία κάτω δε μου ειπε κάτι.

Χαχαχα βαζω στοιχημα πως ουτε αυτη το ηξερε! Εδω σημερα, σε καταστημα της wind με ειρωνευτηκε ο υπαλληλος οταν του ειπα οτι το ασπρο 4s ειναι πιο χοντρο απο το μαυρο. Του τριψα το αρθρο στη μουρη του μαλακα και ηρεμησε. 

Ρε φιλαράκι σε ευχαριστώ! θα έτρεχα άδικα!! ασε που πιστέυω ότι και το πρόβλημα να τους έλεγα θα μου κρατάγανε κανονικά τη συσκευή!

και το ίδιο ισχύει και στο 5 απο ότι βλέπω

specs_connectors.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...