soulkeeper4 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 αγορασμενο απο κωτσοβολο,εντοε εγγυησης με αποδειξη αγορας,πρεπει να απευθυνθω σε αυτους για service? 1
June Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Όχι. Κάνε ένα τηλέφωνο στην Infoquest και μάθε ποιος είναι ο εισαγωγέας του τηλεφώνου σου (βάσει ΙΜΕΙ). Είναι ή η Cosmote ή η Vodafone. Εμένα αγορασμένο από το Πλαίσιο, μου είπαν ότι ήταν η Vodafone και να το παραδώσω σε ένα οποιοδήποτε κατάστημα vodafone και να το στείλουν στην Αθήνα στο service των iphone (arvato). Αυτά. Υπολόγιζε κάπου στις 2 εβδομάδες χωρίς το κινητό πάνω κάτω... 1
manic Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 σε 2 μερες θα παραλαβω με αντικαταβολη ενα iphone 4s πριν το παρω ζητησα το s/n του κινητου το εβαλα εδω http://www.s-url.ro/ και εδω http://sndeep.info/en και βλεπω το εξης: SIM lock: Locked Ειναι οντως κλειδωμενο? εγω οταν θα το παραλαβω θα το ελεγξω (με την δικια μου καρτα) αλλα παιζει μετα να κλειδωθει (πχ. σε καποια αναβάθμιση ios? )
iMarilina Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 σε 2 μερες θα παραλαβω με αντικαταβολη ενα iphone 4s πριν το παρω ζητησα το s/n του κινητου το εβαλα εδω http://www.s-url.ro/ και εδω http://sndeep.info/en και βλεπω το εξης: SIM lock: Locked Ειναι οντως κλειδωμενο? εγω οταν θα το παραλαβω θα το ελεγξω (με την δικια μου καρτα) αλλα παιζει μετα να κλειδωθει (πχ. σε καποια αναβάθμιση ios? ) δεν θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις αν είναι κλειδωμένο. Και ειδικά με τα 4s θέλει προσοχή, αν αναβαθμίσεις ios θα κλειδώσει και ξανα μανα. Θέλει Gevey Ultra S (εξαρτάται και από τη baseband που έχει πάνω),και είναι μπελάς εν ολίγοις. Ρώτα πρώτα σε ποιόν πάροχο είναι κλειδωμένο, και δες αν ο πάροχος το ξεκλειδώνει (θέλει να μιλήσεις με τον πάροχο να στο ξεκλειδώσουν για να μπορέσει να δουλέψει ως εργοστασιακά ξεκλείδωτο με οποιονδήποτε πάροχο). καλημερα! , θελω να αγορασω ενα iphone 4s , ειναι ηδη ομως ios 6.Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση αν γινεται jb κ αν οχι αν μπορω να γυρισω στην 5.1.1. η 5.0.1 το παλικαρι δεν τον εχει κανει jb ποτε απο οτι μου ειπε.. παιδια καθοτι ασχετος θελω βοηθεια, ευχαριστω. Δεν μπορείς από ios 6 να πάς πίσω σε 5.χ.χ στο 4s.
Chris hometech Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Καλημέρα Στο 4s η Μπαταρια δεν έχει διάρκεια ούτε μέχρι το απόγευμα απο τις 08:00 το πρωι που ξεκιναω την ημέρα μου μέχρι τις 17:00 το κινητο σβήνει , φυσικά μιλάω και δουλεύω αρκετά αλλα έχω και το iPhone 4 και δεν συμπεριφέρεται έτσι , κοιτάζω τις αντίστοιχες ρυθμίσεις και δεν εχουν διαφορα απλα στο 4 iOS 6 ! Αλλάζει η Μπαταρια του ; Τι μπορω να κάνω γιατι αναγκάστηκα να πάρω ένα απλό κινητο και το 4s το έχω μόνο για email και αλλα, και χρησιμοποιώ dual sim ! Σημερινό παράδειγμα με πλήρης φόρτιση το πρωι δίχως ενεργοποίηση της sim και είναι τώρα στο 80 % ! Ένω το 4 το είναι στο 75 και το φορτηγά χθες το πρωι ... Τεράστια διαφορα ανάμεσα στα δυο κινητά , το 4 είναι 2 1/2 χρόνια και το 4s αγοράσμενο τον Φεβρουάριο του 2012 Ευχαριστω ! Στο 69% είναι τελικα το επίπεδο μπαταρίας και το 4 που λειτουργεί απο χθες είναι στο 66% και εγω στο 4s δεν έχω ούτε το τηλέφωνο ανοιχτο ! Υπάρχει λύση , εκτός απο τα σκουπίδια ;
TEOKOS Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Καλημέρα Στο 4s η Μπαταρια δεν έχει διάρκεια ούτε μέχρι το απόγευμα απο τις 08:00 το πρωι που ξεκιναω την ημέρα μου μέχρι τις 17:00 το κινητο σβήνει , φυσικά μιλάω και δουλεύω αρκετά αλλα έχω και το iPhone 4 και δεν συμπεριφέρεται έτσι , κοιτάζω τις αντίστοιχες ρυθμίσεις και δεν εχουν διαφορα απλα στο 4 iOS 6 ! Αλλάζει η Μπαταρια του ; Τι μπορω να κάνω γιατι αναγκάστηκα να πάρω ένα απλό κινητο και το 4s το έχω μόνο για email και αλλα, και χρησιμοποιώ dual sim ! Σημερινό παράδειγμα με πλήρης φόρτιση το πρωι δίχως ενεργοποίηση της sim και είναι τώρα στο 80 % ! Ένω το 4 το είναι στο 75 και το φορτηγά χθες το πρωι ... Τεράστια διαφορα ανάμεσα στα δυο κινητά , το 4 είναι 2 1/2 χρόνια και το 4s αγοράσμενο τον Φεβρουάριο του 2012 Ευχαριστω ! Στο 69% είναι τελικα το επίπεδο μπαταρίας και το 4 που λειτουργεί απο χθες είναι στο 66% και εγω στο 4s δεν έχω ούτε το τηλέφωνο ανοιχτο ! Υπάρχει λύση , εκτός απο τα σκουπίδια ; Άνοιξε τα δεδομένα μπάς και ειναι κανά mms που προσπαθεί να έρθει και σου ρουφαει την μπαταρία. Αστα αρκετή ώρα ανοικτά. Αν δεν ειναι αυτο πας για restore as new
Athanasios2104 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 καλημέρα παιδιά, μόλις άνοιξα ένα 4S που μου πήρανε, το συγχρόνισα με iTunes και λέει ότι είναι διαθέσιμο το iOS 6 η ερώτησή μου είναι, με το iOS 6 θα έχω κανονικά ελληνικά μενού + πληκτρολόγιο όπως έχω τώρα με το iOS 5 ; επίσης, αξίζει η αναβάθμιση, δεδομένου ότι τα google maps δεν με ενδιαφέρουν (θα χρησιμοποιώ το navigon) ;
Chris hometech Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Ευχαριστω ! Θα ενημερώσω για την εξέλιξη
darklordvader77 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Αν θέλεις Jailbreak μην αναβαθμίσεις..! Αν δε σε ενδιαφέρει τότε αναβάθμισε το. Στη θέση σου θα έμενα στην iOS 5 πάντως.. 1
Athanasios2104 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Αν θέλεις Jailbreak μην αναβαθμίσεις..! Αν δε σε ενδιαφέρει τότε αναβάθμισε το. Στη θέση σου θα έμενα στην iOS 5 πάντως.. από απόκριση / bugs κτλ δηλαδή δεν έχει καμία διαφορά; από JB δεν πρόκειται να ασχοληθώ τώρα, αν και ψάχνομαι πως να βάλω δικό μου ήχο κλήσης χωρίς αυτό.........
TEOKOS Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 από απόκριση / bugs κτλ δηλαδή δεν έχει καμία διαφορά; από JB δεν πρόκειται να ασχοληθώ τώρα, αν και ψάχνομαι πως να βάλω δικό μου ήχο κλήσης χωρίς αυτό......... μην άναβαθμίσεις απο την 5 \
darklordvader77 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 από απόκριση / bugs κτλ δηλαδή δεν έχει καμία διαφορά; από JB δεν πρόκειται να ασχοληθώ τώρα, αν και ψάχνομαι πως να βάλω δικό μου ήχο κλήσης χωρίς αυτό......... αν δε βαζεις οτι σαβουρα βρισκεις απο tweaks οχι Οσο για το ringtone μπες στο http://audiko.net κατεβασε οποιο θες (εχει κ ελληνικα) κ συρε τα αφου κατεβουν στο "tones" του iTunes κ συγχρονισε το με το iPhone σου (αφου βεβαιωθεις πως το χεις ορισει να συγχρονιζει τα tones) 1
Athanasios2104 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 ευχαριστώ παίδες, και για το ringtone όντως υπάρχει λύση χωρίς JB
iMarilina Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 καλημέρα παιδιά, μόλις άνοιξα ένα 4S που μου πήρανε, το συγχρόνισα με iTunes και λέει ότι είναι διαθέσιμο το iOS 6 η ερώτησή μου είναι, με το iOS 6 θα έχω κανονικά ελληνικά μενού + πληκτρολόγιο όπως έχω τώρα με το iOS 5 ; επίσης, αξίζει η αναβάθμιση, δεδομένου ότι τα google maps δεν με ενδιαφέρουν (θα χρησιμοποιώ το navigon) ; Εννοείται οτι θα έχεις ελληνικά. 1
iMarilina Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Καλημέρα, αν πάρεις μπαταρία δεν θα αλλάξει κάτι, γιατι οι περισσότερες μπαταρίες που πουλάνε στο ebay που υποτιθεται ότι είναι μεγαλύτερες σε χωρητικότητα είναι μούφες, καλύτερα να πάρεις μια θήκη μπαταρία και να καθαρίσεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα