psilos1975 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 ο λογος που δεν το συνιστάς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Simos805 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Πρώτων επειδή είπες ότι είσαι άσχετος απ' αυτά και αυτό όπως είπα είναι πολύ δύσκολο (μπορεί και αδύνατον στο iOS 6, δεν ξέρω...) και δεύτερον έχω ακούσει ότι μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα στη συσκευή μετά και δεν υπάρχει λόγος να το ρισκάρεις εφόσον σε λίγο καιρό όπως σε κάθε νέα έκδοση του iOS θα βγει Jailbreak. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psilos1975 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 μαλιστα καταλαβα σε λιγο καιρο λοιπον αντε να δουμε... συνηθως απο την εμπειρια σας ποσο καιρο κανει να βγει το JB? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athanasios2104 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 παίδες, να ρωτήσω, σκοπεύω να πάρω ένα 4S και με ενδιαφέρει το GPS τώρα πχ έχω το Destinator σε ένα HTC Diamond 2, για το iphone είδα υπάρχουν και καλύτερες επιλογές (πχ. iGo) το θέμα είναι ότι διαβάζω σε κάποια forum ότι επειδή έχει A-GPS και όχι "καθαρόαιμο" GPS, χρειάζεσαι σύνδεση internet/GPRS για navigation! ισχύει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsak4 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 παίδες, να ρωτήσω, σκοπεύω να πάρω ένα 4S και με ενδιαφέρει το GPS τώρα πχ έχω το Destinator σε ένα HTC Diamond 2, για το iphone είδα υπάρχουν και καλύτερες επιλογές (πχ. iGo) το θέμα είναι ότι διαβάζω σε κάποια forum ότι επειδή έχει A-GPS και όχι "καθαρόαιμο" GPS, χρειάζεσαι σύνδεση internet/GPRS για navigation! ισχύει; Αν του βάλεις εφαρμογή gps που θα έχει προεγκατεστημένους τους χάρτες δεν χρειάζεται ίντερνετ. Ίντερνετ θέλει μονό η προεγκατεστημένη εφαρμογή της apple για να κατεβάζει κάθε φορά τους χάρτες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Simos805 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Αν του βάλεις εφαρμογή gps που θα έχει προεγκατεστημένους τους χάρτες δεν χρειάζεται ίντερνετ. Ίντερνετ θέλει μονό η προεγκατεστημένη εφαρμογή της apple για να κατεβάζει κάθε φορά τους χάρτες. Ξέρεις καμιά καλή εφαρμογή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsak4 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Ξέρεις καμιά καλή εφαρμογή? Δεν πολυχρησιμοποιώ το gps και για αυτό δεν έχω αγοράσει καμια εφαρμογή, τις ελάχιστες φορες που το θελω χρησιμοποιώ τους χάρτες της Apple.. Καλά λόγια έχω ακούσει για το Navigon. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Ξέρεις καμιά καλή εφαρμογή? Δοκίμασε το Co-Pilot. Είναι Free και φαίνεται καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtifosi Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δοκίμασε το Co-Pilot. Είναι Free και φαίνεται καλό. Οντως το κατεβασα και δειχνει απλο και καλο για free.Θα το δοκιμασω και αλλο βεβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 εχει κι άλλα, όμως είναι αρκετα ακριβά. Διαβασε καλύτερα κανένα review Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
June Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Με το Navigon είμαι υπερευχαριστημένος προσωπικά, πολύ καλό. Το χρησιμοποιώ 4 χρόνια τώρα. Ακριβό μεν, αλλά μια φορά τα δίνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Οντως το κατεβασα και δειχνει απλο και καλο για free.Θα το δοκιμασω και αλλο βεβαια. Βλακεια ειναι,το δοκιμασα σε 4s γιατι δεν εχει βγει jailbreak.Τα καλυτερα σε Αθηνα τουλαχιστον ειναι TOM TOM και NAVIGON Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtifosi Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Βλακεια ειναι,το δοκιμασα σε 4s γιατι δεν εχει βγει jailbreak.Τα καλυτερα σε Αθηνα τουλαχιστον ειναι TOM TOM και NAVIGON Ειπα καλο με βαση το οτι ειναι δωρεαν.Φυσικα δεν υπαρχει συγκριση με αυτα τα δυο που αναφερεις τα οποια ειναι κορυφαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athanasios2104 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Παίδες, προσωπικά ενδιαφέρομαι για χάρτες Ευρώπης (κυρίως Ελβετία που είμαι τώρα) και εννοείται Ελλάδα igo VS navigon = ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Ναβιγκον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα