Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4S

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 402
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πρώτων επειδή είπες ότι είσαι άσχετος απ' αυτά και αυτό όπως είπα είναι πολύ δύσκολο (μπορεί και αδύνατον στο iOS 6, δεν ξέρω...) και δεύτερον έχω ακούσει ότι μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα στη συσκευή μετά και δεν υπάρχει λόγος να το ρισκάρεις εφόσον σε λίγο καιρό όπως σε κάθε νέα έκδοση του iOS θα βγει Jailbreak.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παίδες, να ρωτήσω, σκοπεύω να πάρω ένα 4S και με ενδιαφέρει το GPS

τώρα πχ έχω το Destinator σε ένα HTC Diamond 2, για το iphone είδα υπάρχουν και καλύτερες επιλογές (πχ. iGo)

το θέμα είναι ότι διαβάζω σε κάποια forum ότι επειδή έχει A-GPS και όχι "καθαρόαιμο" GPS, χρειάζεσαι σύνδεση internet/GPRS για navigation!

ισχύει;

παίδες, να ρωτήσω, σκοπεύω να πάρω ένα 4S και με ενδιαφέρει το GPS

τώρα πχ έχω το Destinator σε ένα HTC Diamond 2, για το iphone είδα υπάρχουν και καλύτερες επιλογές (πχ. iGo)

το θέμα είναι ότι διαβάζω σε κάποια forum ότι επειδή έχει A-GPS και όχι "καθαρόαιμο" GPS, χρειάζεσαι σύνδεση internet/GPRS για navigation!

ισχύει;

Αν του βάλεις εφαρμογή gps που θα έχει προεγκατεστημένους τους χάρτες δεν χρειάζεται ίντερνετ.

Ίντερνετ θέλει μονό η προεγκατεστημένη εφαρμογή της apple για να κατεβάζει κάθε φορά τους χάρτες.

• Like 1

Αν του βάλεις εφαρμογή gps που θα έχει προεγκατεστημένους τους χάρτες δεν χρειάζεται ίντερνετ.

Ίντερνετ θέλει μονό η προεγκατεστημένη εφαρμογή της apple για να κατεβάζει κάθε φορά τους χάρτες.

Ξέρεις καμιά καλή εφαρμογή?

Ξέρεις καμιά καλή εφαρμογή?

Δεν πολυχρησιμοποιώ το gps και για αυτό δεν έχω αγοράσει καμια εφαρμογή, τις ελάχιστες φορες που το θελω χρησιμοποιώ τους χάρτες της Apple..

Καλά λόγια έχω ακούσει για το Navigon.

Δοκίμασε το Co-Pilot. Είναι Free και φαίνεται καλό.

Οντως το κατεβασα και δειχνει απλο και καλο για free.Θα το δοκιμασω και αλλο βεβαια.

Οντως το κατεβασα και δειχνει απλο και καλο για free.Θα το δοκιμασω και αλλο βεβαια.

Βλακεια ειναι,το δοκιμασα σε 4s γιατι δεν εχει βγει jailbreak.Τα καλυτερα σε Αθηνα τουλαχιστον ειναι TOM TOM και NAVIGON

Βλακεια ειναι,το δοκιμασα σε 4s γιατι δεν εχει βγει jailbreak.Τα καλυτερα σε Αθηνα τουλαχιστον ειναι TOM TOM και NAVIGON

Ειπα καλο με βαση το οτι ειναι δωρεαν.Φυσικα δεν υπαρχει συγκριση με αυτα τα δυο που αναφερεις τα οποια ειναι κορυφαια.

Παίδες, προσωπικά ενδιαφέρομαι για χάρτες Ευρώπης (κυρίως Ελβετία που είμαι τώρα) και εννοείται Ελλάδα

igo VS navigon = ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...