Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4S

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια, SOS..... Χτες εσβησε το iphone 4s μου επειδη τελειωσε η μπαταρια. Οταν το συνεδεσα για φορτιση εκανε συνεχως επανεκκινηση καθε 10 δευτερολεπτα (respring). Προσπαθησα να κανω restore με οποιονδηποτε τροπο (ειτε με το τελευταιο λογισμικο ειτε με το τρεχον 5.0.1) και συνεχως λαμβανω την ενδειξη (απ'το itunes) "παρουσιαστηκε σφαλμα 3194". Εχω δει 500 διαφορετικους τροπους για να διορθωσω αυτη την ενδειξη αλλα δε γινεται τιποτα.... Μηπως γνωριζει καποιος τι φταιει;;;

Δημοσ.

Αν και δεν νομίζω να κάνει τίποτα, δοκίμασε να πατήσεισταυτόχρονα το home button και το sleep/weak button μέχρι να εμφανιστεί το μήλο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδια είχα ρωτήσει και πριν κανά χρόνο για το 4 αλλά τελικά δεν πήρα...

Τέσπα, σκέφτομαι να πάρω ένα 4S από ΗΠΑ (ζώ εδώ). Να βρω ξεκλείδωτο δύσκολο, οπότε πρέπει να πάρω ένα AT&T.

Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα το jailbreak, αλλά θέλω οπωσδήποτε unlock.

Που να βρω κανά οδηγό για το πώς να κτο κάνω; Υπάρχουν μοντέλα που δεν ξεκλειδώνουν (πχ baseband); Ξεκλειδώνει μόνιμα ή σε κάθε αναβάθμιση θα πρέπει να ακολουθώ την ίδια διαδικασία;

Μιλάμε πάντα για μοντέλα AT&T, δηλαδή GSM.

EDIT:

Αυτό δουλεύει ή είναι απάτη; http://www.officialiphoneunlock.co.uk

Επεξ/σία από marios_geo
Δημοσ.

Τέσπα, σκέφτομαι να πάρω ένα 4S από ΗΠΑ (ζώ εδώ). Να βρω ξεκλείδωτο δύσκολο, οπότε πρέπει να πάρω ένα AT&T.

Που να βρω κανά οδηγό για το πώς να κτο κάνω; Υπάρχουν μοντέλα που δεν ξεκλειδώνουν (πχ baseband); Ξεκλειδώνει μόνιμα ή σε κάθε αναβάθμιση θα πρέπει να ακολουθώ την ίδια διαδικασία;

EDIT:

Μπορείς να αγοράσεις και ξεκλείδωτο από applestore.

Δημοσ.

Παιδιά, έβαλα προχθές το iOS 6 στο iPhone 4S μου. Ένα από τα νέα χαρακτηριστικά που έχει, είναι ότι μπορείς να κάνεις κλίση FaceTime μέσω 3G. Έχω λοιπόν την εξής απορία: Η κλίση γίνεται μέσω data ή όπως η τηλεφωνική κλίση? Δηλαδή θα μου καταναλώνει MB και αν ναι πόσα περίπου ανά λεπτό?

Δημοσ.

Παιδιά, έβαλα προχθές το iOS 6 στο iPhone 4S μου. Ένα από τα νέα χαρακτηριστικά που έχει, είναι ότι μπορείς να κάνεις κλίση FaceTime μέσω 3G. Έχω λοιπόν την εξής απορία: Η κλίση γίνεται μέσω data ή όπως η τηλεφωνική κλίση? Δηλαδή θα μου καταναλώνει MB και αν ναι πόσα περίπου ανά λεπτό?

Η κλήση ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι γίνεται μέσω data, τώρα το πόσα MB δε μπορούμε να πούμε ακριβώς, πρέπει να το δοκιμάσεις με wifi ίσως με κάποιο data usage πρόγραμμα να δεις πόσα χρησιμοποίησες για να πάρεις μια ιδέα.

EDIT:

Πολλά θα βρεις ψάχνοντας αλλά η ΑΤ&Τ με ΠΟΛΛΗ δυσκολία έως αδύνατον να ξεκλειδώσει (είπανε πριν καιρό ότι ξεκινήσανε να ξεκλειδώνουν κινητά αλλά μέχρι στιγμής δε βλέπω πολλά πράγματα). Η συμβουλή μου να το πάρεις ξεκλειδωτο από Apple Store για να μην έχεις τρεχάματα μετά.

Παιδια, SOS..... Χτες εσβησε το iphone 4s μου επειδη τελειωσε η μπαταρια. Οταν το συνεδεσα για φορτιση εκανε συνεχως επανεκκινηση καθε 10 δευτερολεπτα (respring). Προσπαθησα να κανω restore με οποιονδηποτε τροπο (ειτε με το τελευταιο λογισμικο ειτε με το τρεχον 5.0.1) και συνεχως λαμβανω την ενδειξη (απ'το itunes) "παρουσιαστηκε σφαλμα 3194". Εχω δει 500 διαφορετικους τροπους για να διορθωσω αυτη την ενδειξη αλλα δε γινεται τιποτα.... Μηπως γνωριζει καποιος τι φταιει;;;

Ο λόγος που έβγαλε 3194 έρρορ είναι επειδή σταμάτησε να υπογράφεται η 5.0.1 εδώ και καιρό, και επίσης επειδή έχεις προφανώς jailbreak, θα ήθελαν καθάρισμα τα hosts files.

Δημοσ.

Η κλήση γίνεται μέσω data και σου καταναλώνει MB. Πόσα, δεν ξέρω.

Διαβάζω πως - στο iOS 6.0 - αν πας στις πρόσφατες κλήσεις εκτός από τη διάρκεια σου δείχνει και τα MB που κατανάλωσες (για στις κλήσεις facetime μέσω 3G).

Δημοσ.

Καλησπέρα, είχα τραβήξει ένα βίντεο με την κάμερα του iPhone 4S μου αλλά καταλάθος το πέταξα. Υπάρχει τρόπος να το πάρω πίσω?? Μήπως μέσω icloud? Έχω iOS 6 αν παίζει ρόλο...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα, είχα τραβήξει ένα βίντεο με την κάμερα του iPhone 4S μου αλλά καταλάθος το πέταξα. Υπάρχει τρόπος να το πάρω πίσω?? Μήπως μέσω icloud? Έχω iOS 6 αν παίζει ρόλο...

δεν κραταει αντιγραφα video το icloud

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά καλησπέρα! Στα ξαφνικά, το iphone σταμάτησε να μου κατεβάζει τα mail του Yahoo.gr και του gmail. Μετά από απανωτά reset και προσπάθειες να το φτιάξω, το gmail φαίνεται να δουλεύει πάλι. Το Yahoo όμως μου βγάζει ότι ο διακομιστής δεν είναι διαθέσιμος και έχει να κάνει ένα μήνα update τα mail. Υποψιάζομαι ότι φταίει το ios 6. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα;

Edit: Έφτιαξε!

Επεξ/σία από Watt
Δημοσ.

Καλησπέρα, αγόρασα από το Amazon αυτό. Πρόσεξα ότι το παλιό πίσω κάλυμα, ήταν από μέσα μεταλλικό και ένα σιδεράκι στο σημείο που συνδέεται και η μπαταρία ακούμπαγε πάνω στο μέταλλο σκόπιμα. (όσοι το έχετε ανοίξει θα καταλάβατε ποιο λέω) Στο διάφανο όμως το σιδεράκι ακουμπάει στο γυαλί που δεν είναι καλός αγωγός όπως το μέταλλο. Παίζει ρόλο αυτό στη λειτουργία του? Ξέρει κανείς να μου πει τι είναι εκείνο το σιδεράκι??

Δημοσ.

καλημερα! , θελω να αγορασω ενα iphone 4s , ειναι ηδη ομως ios 6.Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση αν γινεται jb κ αν οχι αν μπορω να γυρισω στην 5.1.1. η 5.0.1

το παλικαρι δεν τον εχει κανει jb ποτε απο οτι μου ειπε..

παιδια καθοτι ασχετος θελω βοηθεια, ευχαριστω.

Δημοσ.

Όχι δεν υπάρχει ακόμα Jailbreak για iOS 6 και νομίζω δεν γίνεται να γυρίσεις σε προηγούμενη έκδωση και αν γίνεται θα είναι πολύ δύσκολο και δεν στι συνιστώ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...