Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4S

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

[...]

Το market share των smartphones στην Αμερικη:

Android market share grows again in August; iPhone flat

OS-Share.png

Και κάτι άλλο δείχνουν τα γραφηματα, κάτι που επιμελώς ξεχνάμε να αναφέρουμε: το Android φαίνεται οτι "κερδίζει" πελάτες όχι από το iOS αλλά από τα άλλα λειτουργικά. Το ποσοστό του iOS δεν μειώνεται, μειώνεται το ποσοστό της RIM και των υπόλοιπων...

;)

• Απαντ. 402
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και κάτι άλλο δείχνουν τα γραφηματα, κάτι που επιμελώς ξεχνάμε να αναφέρουμε: το Android φαίνεται οτι "κερδίζει" πελάτες όχι από το iOS αλλά από τα άλλα λειτουργικά. Το ποσοστό του iOS δεν μειώνεται, μειώνεται το ποσοστό της RIM και των υπόλοιπων...

;)

εννοειται φιλε μου! και εγω αν ειχα σκασει 700 ευρωπουλα για ενα κινητο οσο και να μην μου αρεσε το λειτουργικο του θα καθομουν να το φαω στη μαπα... :whistle:

• Super Moderators
Δημοσ.

εννοειται φιλε μου! και εγω αν ειχα σκασει 700 ευρωπουλα για ενα κινητο οσο και να μην μου αρεσε το λειτουργικο του θα καθομουν να το φαω στη μαπα... :whistle:

Βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα κατα το δοκούν. Αποκλείεις λοιπόν να είναι ευχαριστημένοι οι χρήστες iOS, ε;

Ενώ οι χρήστες των ακριβών Blackberry, για παράδειγμα, γιατί δεν κάθονται να φάνε στη μάπα τα πανάκριβα κινητά τους;

Ας είμαστε λίγο σοβαροί...

Δημοσ.

Βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα κατα το δοκούν. Αποκλείεις λοιπόν να είναι ευχαριστημένοι οι χρήστες iOS, ε;

Ενώ οι χρήστες των ακριβών Blackberry, για παράδειγμα, γιατί δεν κάθονται να φάνε στη μάπα τα πανάκριβα κινητά τους;

Ας είμαστε λίγο σοβαροί...

δε λεω οτι δεν εινια ευχαριστημένοι με το ios... απλα ενω καποιος που πηρε κινητο με 150-200€ θα αλλαζε κιν πιο ευκολα απο καποιον που ειχε παρει με 700€

Δημοσ.

Αυτό το πράγμα με τη τιμή δεν το καταλαβαίνω συνέχεια. Λες και τα υπόλοιπα high end κινητά είναι στη μισή τιμή και η κακή apple χρεώνει τα μαλλιοκέφαλά της... Πέρα από το γεγονός ότι ουσιαστικά οι υπόλοιπες συσκευές είναι πάνω κάτω στην ίδια τιμή και έχουν και λιγότερο δίσκο μέσα!

δε λεω οτι δεν εινια ευχαριστημένοι με το ios... απλα ενω καποιος που πηρε κινητο με 150-200€ θα αλλαζε κιν πιο ευκολα απο καποιον που ειχε παρει με 700€

Μα όσο και να κάνει το κινητό, δε υπάρχει λογος να το αλλάξουν...

http://mashable.com/2011/09/09/apple-customer-satisfaction-survey/

Εκτός αν και πάλι όλοι αυτοί λένε ψέμματα επειδή έδψσαν 700 ευρώ, είναι πρόβατα κλπ.

Να σημειώσουμε ότι η ικανοποίηση των πελατών της apple δεν είναι απλά μεγαλύτερη από των υπολοίπων, είναι έτη φωτός μπροστά και αυτό επι συναπτά χρόνια!

Παράξενα πράγματα ρε γαμώτο για αυτούς τους άχρηστους που δεν μπορούν να βγάλουν ούτε ένα σοβαρό κινητό μετά από ένα χρόνο. Για αυτό μάλλον εξαντλήθηκαν στην Αμερική σε μία μέρα..

Δημοσ.

Αυτό το πράγμα με τη τιμή δεν το καταλαβαίνω συνέχεια. Λες και τα υπόλοιπα high end κινητά είναι στη μισή τιμή και η κακή apple χρεώνει τα μαλλιοκέφαλά της... Πέρα από το γεγονός ότι ουσιαστικά οι υπόλοιπες συσκευές είναι πάνω κάτω στην ίδια τιμή και έχουν και λιγότερο δίσκο μέσα!

ασχολίαστο! τα gaalxy s για παραδειγμα που πανω-κατω ειναι παρομοιο με το iphone 4 κοστιζει τωρα 249€... ποσο ειπαμε οτι κοστιζει το iphone;

υ.γ. ξαναλεω οτι δεν λεω πως το iphone ειναι χαλια, απλα οτι ειναι υπερ-ακριβό για τα specs του...

υ.γ. 2 μην αρχιζουμε παλι τα ιδια, οτι και να πεις θα συνεχιζει να εινια πολυ πιο ακριβο απο τα αντίστοιχα android/symbian/bada os κινητα!

Δημοσ.

παιδια μη τα ξαναλεμε, στην apple πληρωνεις το ντιζαιν και το λειτουργικο. Δεν εχει νοημα να συγκρινουμε τις τιμες με android συσκευες αφου ΔΕΝ τρεχουν ios! Και το galaxy που αναφερθηκε, μια αντιγραφη iphone ειναι

Δημοσ.

;)

Δεν ξεχασαμε τιποτα να αναφερουμε επιμελως, το γραψαμε χαρακτηριστικα:

Το market share ομως? Δηλαδη το ποσοστο πωλησεων σε σχεση με το συνολο των smartphones που πωλουνται?

Γιατι εκει το iphone εχει μεινει σχετικα σταθερο, σε αντιθεση πχ με το android που αυξανει το ποσοστο του συνεχως...

Δημοσ.

Το λοιπών παλικάρια,οι περισσότεροι από μας θεωρήσαμε την αναβάθμιση του hardware ικανοποιητική, απλά θίξαμε ότι δεν ήτα σωστό να παραμείνει με το ίδιο design, ούτε να αφήσει την οθόνη στις 3.5"!

Φυσικά δεν περιμέναμε μια οθόνη μεγαλύτερη των 4",που θεωρητικά είναι ιδανική για τη πλειοψηφία!

Και αφού το λογισμικό είναι το παν, ορθά ειπώθηκε ότι αυτοί που έχουν το 4αρι δεν είναι λογικό κ έξυπνο να πάρουν το 4S, εφόσον και τα 2 θα τρέχουν ios5!

Διαφωνείτε σε κάτι?

Σωστά!

Μα, νομίζω, ότι το 4S δεν "απευθύνεται" σε αυτούς που έχουν ήδη iPhone 4. Δεν ξέρω, και τώρα και με την όλη κατάσταση, εάν κάποιος που έχει και 3GS θα έκανε αναβάθμιση σε 4S ή θα περίμενε το 5.

Κάποιος όμως που έχει iPhone 2, και το σκεφτόταν για αναβάθμιση, πιστεύω πως είναι καλή περίπτωση το 4S.

Δημοσ.

Έξι ημέρες μετά την παρουσίαση του νέου iphone κ οι απόψεις ακομα διίστανται...

Σίγουρα μετά απο αναμονή 1 έτους και 3 μηνών κανείς δεν περίμενε ένα iPhone 4 με αλλαγές μονο στο hardware...

Στην ουσία λοιπόν...

Αρχικά να πω οτι το 4 είναι ένα κινητο που πούλησε πολύ...πάρα πολύ...Όλοι το ξέρετε αυτο...

Η Apple έκανε μια μεγάλη επένδυση στο σασι του 4 και το μόνο σίγουρο ήταν οτι δεν θα το άφηνε μόνο για τόσο λίγο στην αγορά...(τουλάχιστον σαν καλούπι)...άρα αυτομάτως καταλαβαίνετε οτι ήταν δύσκολο για ένα καινούργιο σχεδιαστικά μοντέλο...

Προσωπικά με ενόχλησε ένα και μόνο πράγμα στο νέο iPhone...

Η οθόνη του...3.5" για κινητο εν έτει 2011-2012 είναι πλέον λίγο...αν θες να χτυπάς στα ίσια τους υπόλοιπους(Samsung,LG,HTC,NOKIA) ξεκινάς με οθόνη τουλάχιστον 3.7" και φυσικά δεν φτάνεις στην γελοιοτητα των 4.7" και κάτι άλλων παντοφλων που κυκλοφορούν...

Δεν με ενόχλησε καθόλου ο σχεδιασμός που πολλοί το θέλανε σαν δάκρυ και απο υλικό liquid metal...θα έρθει κ αυτό...αν κ οι πιο πολλοί θέλουν το iphone για βόλτα στην καφετέρια...

Η ανάλυση είναι ακόμα μέσα στον ανταγωνισμό(960*480),το ίδιο κ η τεχνολογία της οθόνης (retina).

Στο θέμα επεξεργαστή έκανε το αναμενόμενο...dual core...

Στο θέμα κάμερας προσωπικά έκανε και εκεί την μεγάλη αναβάθμιση της,8 MP,Full HD video με 3o FPS και άλλες δυνατότητες όπως η φωτεινότητα του φακού το white balance η ταχύτητα λήψης μιας φωτογραφίας...πιστεύω οτι η κάμερα απο το 4S θα είναι παρα πολύ καλή(ο μόνος λόγος που με κάνει να θέλω να το αποκτήσω - κατοχος 3GS)...

Στην μεγάλη "ανακάληψη" που όλοι έχουν να λένε...SIRI...για μένα οκ είναι εντυπωσιακό δεν λέω...ΑΛΛΑ...να σας θυμίσω την φωνητική κλήση που είχαν αρκετά κινητά πριν μερικά χρόνια(αλήθεια πόσοι απο εσάς την χρησιμοποιήσατε...;)...κάτι αντίστοιχο θα γίνει κ με αυτό....ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ!!!

Γενικά όλα ήταν αναμενόμενα και το Siri και ο dual core και η βελτίωση της κάμερας...

Όπως αναφέρω κ παραπάνω ειμαι κάτοχος 3GS...αν λοιπόν το 3GS με τον 600 επεξεργαστή καταφέρνει κ τρέχει το iOS 5 τότε οι έχοντες 4 δεν χρειάζεται να σκέφτητε καθόλου την αναβάθμιση ειδικά σε τέτοιους καιρούς...

Δεν νομίζω οτι είναι αποτυχία το νέο iPhone...δεν είναι όμως κ αυτό που περιμέναμε όλοι...σίγουρα θέλαμε κάτι παραπάνω...

Αναμονή λοιπόν μέχρι το νέο iPhone 5 (μιας κ ο κύκλος πλέον θα είναι αυτός 3G-3GS-4-4S-5-5S κοκ)

Δημοσ.

Μια διόρθωση το siri δεν είναι ανακάλυψη της apple, εδώ οι ιαπωνες έφτιαξαν ρομπότ που συνομιλούν μαζί σου, κάτι παρόμοιο με το siri, αν δε κάνω λάθος έχουν και κάποια άλλα τηλ., όπως και τα wp7.5!

Αν τώρα αυτό της apple είναι πιο λειτουργικό και αποτελεσματικό, αυτό είναι άλλη υπόθεση!

Διαφωνώ στο design και στο μέγεθος της οθόνης! Θεωρώ ότι το design του είναι ό,τι πιο όμορφο υπάρχει και καλά έκαναν και το διατήρησαν, Στο μέγεθος της οθόνης, δεν θα ήθελα κάτι μεγαλύτερο από 3.5 ίντσες! Το βρίσκω ως ιδανικό συνδυασμό χρηστικότητας και μέγεθος/φορητότητας. Για παραπάνω ίντσες υπάρχουν τα tablets που τα κάνουν όλα πολύ καλύτερα! Το iPhone είναι πρώτα απ' όλα κινητό τηλέφωνο και μετά ''έξυπνη συσκευή''!

Εγώ περίμενα ένα καινούριο design πιο λεπτό,πιο ελαφρύ και φυσικά ακόμη πιο όμορφο,απ'αυτο που έχει!

16 μήνες, νομίζω ότι ήταν αρκετός καιρός για να σκεφτούν κ σχεδιάσουν κάτι εξίσου ή κ πιο εντυπωσιακό από το προηγούμενο(εμένα προσωπικά δε μ'αρεσει, αυτό είναι άσχετο όμως)!

Και η οθόνη στα 3.8-4, πίστεψε με,θα ευχαριστούσε τους περισσοτέρους και θα έκλεινε πολλά στόματα!

Οθόνες 4.7 κ 5.3 είναι πράγματι υπερβολή, αλλά κάποιοι, όπως εγώ,θα τις προτιμούσαν γιατί απλά θα τους βόλευε μια πιο μεγάλη οθόνη!Δεν είναι φυσικά η πλειοψηφία! :-D

Και κάποιος με το 3gs κ πιο παλιό,θα ήταν μια ουσιώδης αναβάθμιση, αυτό είναι αυτονόητο!

Όσο για το κόστος, πιστεύω η αξία κάποιων πραγμάτων, είναι περισσότερο υποκειμενική, παρά αντικειμενική, όπως θέλουμε να πιστεύουμε όλοι μας! :devil:

Δημοσ.

Ολο το πακέτο καλο ειναι να το κοιταξουμε...χωρις λεπτομερειες ομως...

Το κακο ειναι το λειτουργικο συστημα...δεν μπορουμε να συγκρινουμε κινητα σε αποδοση με διαφορετικο λειτουργικο συστημα...

Η Apple γι αυτο δεν εχει προβλημα συσκευων-αποδοσης...

Βγαζει ενα κινητο κ σου λεει οτι το λογισμικο του ειναι αυτο μεχρι την εκδοση ταδε...

Σε αντιθεση με το Android που καθε κινεζος κατασκευαστης βγαζει μια συσκευη με 400 επεξεργαστη κ του βαζει τελευταια εκδοση...

Μην συγκρινουμε λοιπον τεχνολογικα με λεπτομερειες(ο ενας ειναι στα 1000Μhz ο αλλος στα 1400Μhz κοκ)...εβαλε διπυρηνο ειναι μεσα στο παιχνιδι...εβαλε διπυρηνη καρτα γραφικων το ιδιο...εχει καμερα 8ΜΡ με full hd video ειναι κ εκει μεσα...το λειτουργικο θα πεταει με διπυρηνο (αφου θα το υποστυριζει κ το 3GS)μπορει για το ios 6 να ειναι λιγος αλλα μεχρι τοτε ειναι οκ...Για μενα θα το ξαναπω η χαζομαρα της apple ειναι η οθονη...4+ χρονια με οθονη 3.5" ΛΑΘΟΣ!!!

Οποιος θελει μια συσκευη που θα κανει οτι κανει το 4 αλλα θα παιζει παιχνιδια με φοβερα γραφικα κλπ ας παρει το 4S...

Δημοσ.

Αν είσαι iphone fan και δεν έχεις το iphone 4 δεν βλέπω λόγο να μην πάρεις το 4s. Αν δεν είσαι fan βλέπεις πολλούς λόγους να ρίξεις μια ματιά σε άλλες πλατφόρμες/εταιρίες.

Κατά τα άλλα ελπίζω η apple να πάει στις 4" στο επόμενο iphone. Ότι θα πάει δεν το συζητάμε, μακάρι να είναι στο επόμενο.

Δημοσ.

To iPhone 4 ηταν πρωτοποριακο το iPhone 4S οχι ειναι ενα μετριο κινητο που δεν προτοπορει πουθενα !

Εχει σχεδιασμο 1.5 χρονου δηλαδη ιδιο με του iPhone 4 και επεξεργαστη ιδιο με το iPad 2 δηλαδη 7 μηνες+

Ειναι μια καλη συσκευη αλλα οχι η καλυτερη αν τωρα γουσταρεις το iOS τοτε ναι ειναι η καλυτερη συσκευη που κυκλοφορει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...