Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4S

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γίνεται να αλλάξω το χρώμα του iPhone μου (από μαύρο σε άσπρο) και από πίσω αλλά και από μπροστά? Αν ναι, από μπροστά είναι δύσκολο?

Δημοσ.

ναι το πίσω το ξέρω ότι είναι πανεύκολο, για το μπροστά, έχω δει πολλά βίντεο teardown στο youtube, το έχω προσπαθήσει, μα σαν να το εμποδίζει κάτι να βγει στην πάνω δεξιά γωνία (εκεί που είναι η κάμερα) και φοβάμαι να βάλω δύναμη μην σπάσει η οθόνη, διότι όσοι το κάνουν στο youtube φαίνεται να μην βάζουν καθόλου δύναμη και να βγαίνει χαλαρά...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα, έχω Jailbroken iPhone 4S και πολλές από τις εφαρμογές που έχω κατεβάσει από το installous κάποιες φορές ανοίγουν κανονικά, και κάποιες με το που ανοίγουν κλείνουν. Έχω προσέξει ότι σε κάποιες από αυτές, όταν ανοίξω πριν μια άλλη εφαρμογή από αυτές που ανοίγουν κανονικά και μετά προσπαθήσω να ανοίξω κάποια που δεν άνοιγε τώρα ανοίγει, κάποιες όμως δεν ανοίγουν ούτε έτσι και σαν να είναι θέμα τύχης το αν θα ανοίξουν ή όχι. Γίνεται να διορθωθεί αυτό???

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να μπορέσω να διαχειριστώ το υλικό που έχει αποθηκευτεί στο iCloud?

Έχει γεμίσει και θέλω να διαγράψω κάποια πράγματα (όπως διπλές φωτογραφίες λόγω HDR λειτουργίας κλπ)

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να μπορέσω να διαχειριστώ το υλικό που έχει αποθηκευτεί στο iCloud?

Έχει γεμίσει και θέλω να διαγράψω κάποια πράγματα (όπως διπλές φωτογραφίες λόγω HDR λειτουργίας κλπ)

Τις φωτογραφίες στο icloud μπορείς να τις διαχειριστείς από το άλμπουμ ροή φωτογραφιών (photo stream) στην εφαρμογή φωτογραφίες. Επίσης αν δεν θες να γίνεται backup κάποιων εφαρμογών στο icloud μπορείς να πας ρυθμίσεις->iCloud->αποθήκευση και αντίγραφα->διαχείριση χώρου αποθήκευσης, να επιλέξεις τη συσκευή σου και από εκεί να απενεργοποιήσεις όποια εφαρμογή δεν θες να κάνει backup στο iCloud.

Δημοσ.

Στο Photostream ("ροή φωτογραφιών" στα ελληνικά) αποθηκεύονται αυτόματα οι 1000 πιο πρόσφατες φωτογραφίες που τραβάς με το iPhone και ΔΕΝ προσμετρούνται στα 5GB δωρεάν χώρο που σου δίνει το iCloud.

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Η πλάκα είναι ότι έχω απενεργοποιημένο το photo stream και στο iCloud που μπήκα δεν υπάρχουν πουθενά φωτογραφίες.

Τι στο καλό μπορεί να πιάνει 3,7 gb και να μου ζητάει 1,7 gb επιπλέον για backup στο iCloud, από τη στιγμή που δεν χρησιμοποιώ καν το email του iCloud??

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια...να ρωτισω και εγω θελω κατι...θα ερθει ο κολλητος μου απο Αμερικη και θελω να μου φερει το I Phone 4S εχει γυρω στα 160ε το 8gb αν βαλω την sim της κοσμοτε που εχω θα ειναι οκ???? ευχαριστω!!

Δημοσ.

Η πλάκα είναι ότι έχω απενεργοποιημένο το photo stream και στο iCloud που μπήκα δεν υπάρχουν πουθενά φωτογραφίες.

Τι στο καλό μπορεί να πιάνει 3,7 gb και να μου ζητάει 1,7 gb επιπλέον για backup στο iCloud, από τη στιγμή που δεν χρησιμοποιώ καν το email του iCloud??

Όπως σου είπα και πριν, το Photostream δεν σου πιάνει χώρο από τα 5GB. Είναι ανεξάρτητο και δεν φταίει αυτό για το μέγεθος του backup σου.

Τη λύση στην έδωσε ο Simos805 πιο πάνω:

Επίσης αν δεν θες να γίνεται backup κάποιων εφαρμογών στο icloud μπορείς να πας ρυθμίσεις->iCloud->αποθήκευση και αντίγραφα->διαχείριση χώρου αποθήκευσης, να επιλέξεις τη συσκευή σου και από εκεί να απενεργοποιήσεις όποια εφαρμογή δεν θες να κάνει backup στο iCloud.

Αν πας σ' εκείνο το μενού θα δεις αναλυτικά πόσο χώρο πιάνει κάθε εφαρμογή στο backup και θα μπορέσεις να απενεργοποιήσεις κάποιες από αυτές.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια...να ρωτισω και εγω θελω κατι...θα ερθει ο κολλητος μου απο Αμερικη και θελω να μου φερει το I Phone 4S εχει γυρω στα 160ε το 8gb αν βαλω την sim της κοσμοτε που εχω θα ειναι οκ???? ευχαριστω!!

Δεν υπάρχει iphone 4s στα 8giga.

Με 160 ευρώ είναι απίθανο να βρείς iphone 4s

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...