Simos805 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Οι ρυθμισεις απο το δικτυο ειναι σωστες ,εννοω η υπηρεσια της cosmote ειναι ενεργη για το κινιτο σου; Ναι, αφού στο παλιό μου κινητό έστελνα κανονικά MMS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Τα δεδομενα τα εχεις ενεργα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Simos805 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Τα δεδομενα τα εχεις ενεργα?? Ναι και έχω διαθέσιμα περίπου 450MB... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Πως καταλαβαινουμε οτι ενα μηνυμα ειναι MMS; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Simos805 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Πως καταλαβαινουμε οτι ενα μηνυμα ειναι MMS; MMS είναι όταν έχει μαζί κάποιο αρχείο (εικόνα, βίντεο κλπ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Ξερω τι ειναι MMS. Εστελνα καποτε με κατι Nokia κινητα. Μαλιστα εχουν και καποιο οριο στο μεγεθος. Οταν στελνω σε καποιο iPhone εικονα και κειμενο, ειναι iMessage, σωστα; Κατι αλλο... Αν καποιος μου στειλει MMS, θα μου γραψει το iPhone οτι ειναι MMS; Πως ξερω αν ειναι ενεργοποιημενα; Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Simos805 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Ξερω τι ειναι MMS. Εστελνα καποτε με κατι Nokia κινητα. Μαλιστα εχουν και καποιο οριο στο μεγεθος. Οταν στελνω σε καποιο iPhone εικονα και κειμενο, ειναι iMessage, σωστα; Κατι αλλο... Αν καποιος μου στειλει MMS, θα μου γραψει το iPhone οτι ειναι MMS; Πως ξερω αν ειναι ενεργοποιημενα; Sent from my iPhone using Insomnia Λοιπόν, αν στείλεις σε άλλο iPad ή iPod touch είναι iMessage το οποίο είναι μέσο του e-Mail του άλλου. Αν στείλεις σε άλλο iPhone μέσω του email είναι iMessage ενώ μέσω του αριθμού του κινητού του άλλου είναι MMS. Το καταλαβαίνεις από το ότι στο iPhone όταν στέλνεις κάτι που είναι σε iMessage το κουμπί αποστολής και όλα όσα στέλνεις είναι σε μπλε χρώμα, ενώ όταν είναι σε MMS είναι σε πράσινο χρώμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moumias Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Να ρωτησω κατι,ενας θελει να ανταλλαξουμε galaxy s 2 με iphone 4s 32 gb και να του δωσω 50 ευρω...με συμφερει? τι να προσεξω επειδη δεν ειχα ποτε iphone? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Να ρωτησω κατι,ενας θελει να ανταλλαξουμε galaxy s 2 με iphone 4s 32 gb και να του δωσω 50 ευρω...με συμφερει? τι να προσεξω επειδη δεν ειχα ποτε iphone? Κρατα το S2.Προφανως ο αλλος θελει το S2 και μονο που σκεφτεσε να το ανταλλαξεις με iphone σε εκμεταλευται...Τουλαχιστον αν το θες το iphone μην δώσεις τα επιπλέον χρήματα και δες πως θα αντιδράσει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moumias Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Επειδη ειδα οτι ειναι πανακριβο το iphone και σκεφτομουν να το δωσω μετα! Φτηνα δεν το δινει? μην εχει τιποτα φοβαμαι κι ας λεει οτι ειναι μια χαρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Να ρωτησω κατι' date='ενας θελει να ανταλλαξουμε galaxy s 2 με iphone 4s 32 gb και να του δωσω 50 ευρω...με συμφερει? τι να προσεξω επειδη δεν ειχα ποτε iphone?[/quote']Αν ειναι σε καλη κατασταση το iPhone, δεν ειναι ασχημη προσφορα. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andypolitis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Να ρωτησω κατι,ενας θελει να ανταλλαξουμε galaxy s 2 με iphone 4s 32 gb και να του δωσω 50 ευρω...με συμφερει? τι να προσεξω επειδη δεν ειχα ποτε iphone? Φίλε μου αν το iphone είναι σε καλή κατάσταση το έχεις κάνει με τα 1000!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Simos805 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Παιδιά, έχω παρατηρήσει πως αν "τρανταχτεί" το iPhone, μέσα ακούγετε σαν να κουνάει κάτι και ψάχνοντας το λίγο είδα ότι αυτό που κουνάει είναι στη γωνία που βρίσκεται η πίσω κάμερα. Είναι φυσιολογικό αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzgt4 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δυστυχώς τα περισσότερα το κάνουν αυτό το τρίξιμο, κάποια περισσότερο και κάποια λιγότερο. Συνήθισε το, δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Μην αγχώνεσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Simos805 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Ααα εντάξει είπα κι εγώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα