Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4S

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας μάγκες. Έχω κάποιες απορίες σχετικά με το 4s.

Πρώτον, υπάρχει κάποιο app που μπορώ να κατεβάσω το οποίο θα παίζει βίντεο με πολλές προεκτάσεις και ιδιαίτερα .avi .mkv .flv .mp4 χωρίς να είναι jailbroken;

Επίσης, ένα jailbroken 4s κολλάει περισσότερο από ένα μη jailbroken;

Τέλος, επειδή δεν έχω πιστωτική κάρτα, υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος ώστε να αγοράζω εφαρμογές από το appstore;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators

Γεια σας μάγκες. Έχω κάποιες απορίες σχετικά με το 4s.

Πρώτον, υπάρχει κάποιο app που μπορώ να κατεβάσω το οποίο θα παίζει βίντεο με πολλές προεκτάσεις και ιδιαίτερα .avi .mkv .flv .mp4 χωρίς να είναι jailbroken;

Επίσης, ένα jailbroken 4s κολλάει περισσότερο από ένα μη jailbroken;

Τέλος, επειδή δεν έχω πιστωτική κάρτα, υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος ώστε να αγοράζω εφαρμογές από το appstore;

Λοιπόν, απαντήσεις με τη σειρά:

1. Βεβαίως υπάρχουν τέτοια applications στο AppStore που παίζουν αρχεία βίντεο χωρίς πρόβλημα. Αν και μου φαίνεται λίγο υπερβολή να βλέπεις mkv στο iPhone, παρ' όλα αυτά το AVPlayer παίζει άνετα όλα τα αρχεία που αναφέρεις (το iPhone 4S υποστηρίζει εγγενώς αρχεία .mp4).

2. Όταν είχα jailbroken iPhone είχα παρατηρήσει μερικά κολληματάκια, τότε όμως το jailbreak ήταν στα σπάργανα. Τα τελευταία χρόνια δεν έχω jailbroken συσκευές αλλά σε γενικές γραμμές δεν έχω ακούσει προβλήματα.

3. Δυστυχώς δεν υπάρχει. Μπορείς να δημιουργήσεις λογαριασμό στο AppStore και να "αγοράζεις' τις δωρεάν εφαρμογές χωρίς πιστωτική αλλά το AppStore δεν υποστηρίζει άλλο τρόπο αγοράς. Δεν ξέρω κατά πόσον μπορείς να κάνεις χρήση προπληρωμένης κάρτας (prepaid), η οποία δεν είναι πιστωτική αλλά χρησιμοποιείται ευρέως στο διαδίκτυο για αγορές.

Λοιπόν, απαντήσεις με τη σειρά:

1. Βεβαίως υπάρχουν τέτοια applications στο AppStore που παίζουν αρχεία βίντεο χωρίς πρόβλημα. Αν και μου φαίνεται λίγο υπερβολή να βλέπεις mkv στο iPhone, παρ' όλα αυτά το AVPlayer παίζει άνετα όλα τα αρχεία που αναφέρεις (το iPhone 4S υποστηρίζει εγγενώς αρχεία .mp4).

2. Όταν είχα jailbroken iPhone είχα παρατηρήσει μερικά κολληματάκια, τότε όμως το jailbreak ήταν στα σπάργανα. Τα τελευταία χρόνια δεν έχω jailbroken συσκευές αλλά σε γενικές γραμμές δεν έχω ακούσει προβλήματα.

3. Δυστυχώς δεν υπάρχει. Μπορείς να δημιουργήσεις λογαριασμό στο AppStore και να "αγοράζεις' τις δωρεάν εφαρμογές χωρίς πιστωτική αλλά το AppStore δεν υποστηρίζει άλλο τρόπο αγοράς. Δεν ξέρω κατά πόσον μπορείς να κάνεις χρήση προπληρωμένης κάρτας (prepaid), η οποία δεν είναι πιστωτική αλλά χρησιμοποιείται ευρέως στο διαδίκτυο για αγορές.

Βασικά μία ταινία θέλω να βάλω που είμαι πολύ δεμένος μαζί της. Είναι κάτι σαν μανιφέστο και θέλω να το έχω εύκαιρο όταν μπορώ.

Αν επαναφέρεις το 4s στην αρχική κατάσταση προ-jailbreak, μένουν στο σύστημα κατάλιπα;

Θα το ψάξω πάντως να δω τι γίνεται με αυτές τις κάρτες.

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.

• Super Moderators

Βασικά μία ταινία θέλω να βάλω που είμαι πολύ δεμένος μαζί της. Είναι κάτι σαν μανιφέστο και θέλω να το έχω εύκαιρο όταν μπορώ.

Αν επαναφέρεις το 4s στην αρχική κατάσταση προ-jailbreak, μένουν στο σύστημα κατάλιπα;

Θα το ψάξω πάντως να δω τι γίνεται με αυτές τις κάρτες.

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.

Αρκεί να χωράει η ταινία (από πλευράς χωρητικότητας σε MB/GB εννοώ) και το iPhone 4S θα την αναπαράγει απροβλημάτιστα. Αν μάλιστα είναι σε mp4, δεν χρειάζεσαι καν εφαρμογή επί πληρωμή, αρκεί μια απλή εφαρμογή όπως το flex:player που είναι δωρεάν.

Αν επαναφέρεις το iPhone 4S στην αρχική του κατάσταση, δεν μένουν στο σύστημα κατάλοιπα, μην ανησυχείς.

Ψάξτο γιατί δεν είμαι σίγουρος να σου πω με βεβαιότητα αν δουλεύουν στο AppStore. Κάπου διάβασα ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, δουλεύουν κανονικά (αρκεί να'χεις τουλάχιστον 4-5 ευρώ μέσα) αλλά δεν έχω χρησιμοποιήσει οπότε δεν το γράφω με βεβαιότητα.

Αν θες πάντως περισσότερες πληροφορίες, κάνε μια αναζήτηση στο forum με λήμμα prepaid ή προπληρωμένες, θα βρεις αρκετά θέματα. Πρόσεχε: διαφορετικές οι προπληρωμένες (prepaid) κάρτες, τις οποίες προμηθεύεσαι από τράπεζα και διαφορετικές οι paysafe κάρτες που αγοράζεις στα περίπτερα. Οι paysafecards δεν δουλεύουν στο AppStore.

Υπάρχουν δυο ειδών κάρτες.

α) Οι πιστωτικές

β) οι όχι πιστωτικές

Οπότε μιλάμε για τη δεύτερη περίπτωση.

Ανοίγεις έναν λογαριασμό σε κάποια τράπεζα. Βάζεις σε αυτόν το λογαριασμό κάποια χρήματα, ας πούμε 20€. Η τράπεζα σου δίνει μια κάρτα από την οποία μπορείς να κανείς ανάληψη από το ATM ή ακόμα και αγορές από καταστήματα.

Αυτήν την κάρτα την δηλώνεις στο AppStore και κανείς τις αγορές σου.

Όταν σου τελειώσουν τα χρήματα, πας στην τράπεζα και ξανά βάζεις λεφτά.

Κάτι κάρτες από περίπτερα, για Online αγορές, κλπ, υπάρχουν μόνο για να μπερδεύουν τον κόσμο.

• 1 μήνα μετά...
  • Super Moderators

Υπάρχουν δυο ειδών κάρτες.

α) Οι πιστωτικές

β) οι όχι πιστωτικές

Οπότε μιλάμε για τη δεύτερη περίπτωση.

Ανοίγεις έναν λογαριασμό σε κάποια τράπεζα. Βάζεις σε αυτόν το λογαριασμό κάποια χρήματα, ας πούμε 20€. Η τράπεζα σου δίνει μια κάρτα από την οποία μπορείς να κανείς ανάληψη από το ATM ή ακόμα και αγορές από καταστήματα.

Αυτήν την κάρτα την δηλώνεις στο AppStore και κανείς τις αγορές σου.

Όταν σου τελειώσουν τα χρήματα, πας στην τράπεζα και ξανά βάζεις λεφτά.

Κάτι κάρτες από περίπτερα, για Online αγορές, κλπ, υπάρχουν μόνο για να μπερδεύουν τον κόσμο.

Δεν χρειάζεται καν λογαριασμός. Βγάζει μια prepaid (visa) την οποία γεμίζει είτε από το ταμείο είτε από το ATM και τη χρησιμοποιεί κανονικά στο app store.

cool.png

Μπερδεμα χωρις λογο.

Εχεις εναν λογαριασμο τραπεζας και τελειωνει το πραγμα. Μπορει να χρειαστει να σου βαλει καποιος λεφτα.

Prepaid και afterpaid. Φοβαται ο κοσμος να βαλει καρτα στο iPhone με το μπερδεμα που συμβαινει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλημέρα, έχω προσέξει ότι αν φορτίσω το iPhone με τον φορτιστή του iPad, φορτίζει πιο γρήγορα. Μήπως όμως κάνει κακό στην μπαταρία?

Καλημέρα, έχω προσέξει ότι αν φορτίσω το iPhone με τον φορτιστή του iPad, φορτίζει πιο γρήγορα. Μήπως όμως κάνει κακό στην μπαταρία?

Το έχουμε ξαναπεί, όχι δεν υπάρχει πρόβλημα από επίσημο οδηγία της Apple. Αναφέρει ότι ο φορτιστής του iPad κάνει για iPhone.

Από θέμα φυσικής όμως, όταν μία μπαταρία φορτίζεται πιο γρήγορα είναι λόγω περισσότερου ρεύματος. Η ζωή της θεωρητικά μικραίνει.

Προσωπικά προσπαθώ να φορτίζω με τον κανονικό φορτιστη του iPhone. Όταν βιάζομαι, βάζω του iPad.

Πώς γίνεται να στείλω MMS από το iPhone? Όταν πάω να στείλω μια εικόνα μου βγάζει δίπλα ένα κόκκινο θαυμαστικό και λέει ότι δεν στάλθηκε. Έχω Cosmote.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...