Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4S

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μια ερωτησούλα... έχετε παρατηρήσει αν με την αναβάθμιση σας βγάζει υπενθυμίσεις για τα γενέθλια στις επαφές;

Απ΄ ότι θυμάμαι όταν έχεις καταχωρήσει γενέθλια σε μια επαφή, χτυπάει υπενθύμιση... Θυμάμαι λάθος;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 402
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

με την 5.1 αμα κλεισεις το 3g σχεδον διπλασιαζεται η διαρκεια της μπαταριας... αλλα το bug που οταν τραβας φωτο με το volume up προς τα πανω τις δειχνει στο pc αναποδα και δεν μπορεις να τις κανεις rotate ακομα δεν το φτιαξανε.

Παιδια ειδατε καμια διαφορα στην μπαταρια με την καινουργια αναβαθμηση; Εγω παλη νομιζω οτι ειναι το ιδιο και το αυτο..!

Κλεισε το 3g και θα δεις τρελη διαφορα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

iPhone 4s με μια πληρη φορτιση της μπαταριας καταφερε το κινητο με τη 5.1 να φτασει 5 ωρες 10 λεπτα και 1 ημερα αναμονη. μεχρι το 1% μπαταριας! Με ανοιχτα wifi, location services και σημα, Φουλ φωτεινοτητα, κλειστα data και 3G. Αρκετη χρηση WiFi, και αρκετα παιχνιδακια.. Νομιζω οτι η Apple εκανε παλι το θαυμα της!

Επεξ/σία από Jason13

iPhone 4s με μια πληρη φορτιση της μπαταριας καταφερε το κινητο με τη 5.1 να φτασει 5 ωρες 10 λεπτα και 1 ημερα αναμονη. μεχρι το 1% μπαταριας! Με ανοιχτα wifi, location services και σημα, Φουλ φωτεινοτητα, κλειστα data και 3G. Αρκετη χρηση WiFi, και αρκετα παιχνιδακια.. Νομιζω οτι η Apple εκανε παλι το θαυμα της!

Και στο δικο μου 4S το εκανε :P

• 2 εβδομάδες αργότερα...

<< Στις φωτογραφίες έκανα συγχρονισμό ένα φάκελο απ'τον υπολογιστή μου με φωτος και μαζί μ'αυτόν μου δημιούργησε και τη βιβλιοθήκη (πριν δεν υπήρχε) με τις ίδιες ακριβώς φωτος που είχε ο φάκελος. Αυτό σημαίνει ότι, ότι φωτογραφία συγχρονίζω θα περνιέται εις διπλούν στο κινητό? >>

και δεν υπαρχει delete.ξερει κανεις τι κανουμε?

Καλησπερα παιδια ..εχω το εξης προβλημα στο iphone 4s .. Ενω εχω περασμενες τις επαφες μου πανω οταν χτυπω τηλεφωνω στον αλλο δεν μου δειχνει που παιρνω τηλ...τι μπορω να κανω γι΄αυτο???

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Να και τα αποτελέσματα στο δικό μου 4S με 5.1

Όλα ανοικτά συνέχεια εκτός του 3G που την μισή μέρα ήταν κλειστό.

6836472712_69176d41cc_b.jpg

Περιπου ποσες ωρες χρησης σας εβγαζε με την 5.0.1 ? (Θα το εκτιμουσα να μου ελεγε καποιος που δε κλεινει το 3g)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...