x_vagos_x Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Καλά είσαι. Το 20λεπτο maps το γονάτισε. Φωτεινότητα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Λιγο πιο πανω απο τη μεση. Σχεδον στη μεση. Ημουν ομως κατω απο νταλα ηλιο, οποτε φανταζομαι οτι την εβαζε στο τερμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lazlo1992 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα παιδιά! ειμαι προσφάτος κάτοχος iphone 4s και θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα για την μπαταρία! εμένα προσωπικά μου κρατάει κοντά στις 2 μέρες(κατι λιγότερο απο 48 ωρες βασικά) και θα ήθελα να μάθω άμα ειναι καλά. η πρωτη φόρτιση που του έκανα οταν το έβγαλα απο το κουτι ηταν να του φαώ την μπαταρία και μετα το εβαλα 2 ώρες μέχρη να πάει δλδ 100% η μπαταρία! εκανα καλά? και κάτι ακόμα το να φορτίζει 2 ώρες δεν είναι περίεργο? μήπως θέλει παραπάνω ώρα? γιατι το παλιό μου htc desire εκανε 2:30 ωρες να φορτίσει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Απο τη στιγμη που η μπαταρια φτανει στο 100% δεν καταλαβαινω γιατι καποιοι λενε πως πρεπει να την αφησεις παραπανω. Μαλιστα κατι λενε για 8 ωρες για ολες τις μπαταριες, ολα τα κινητα. Και ρωταω τωρα εγω, γιατι 8 και οχι 7 ή 9; Τις Κυριακες; Γιορτες; Μην αγχωνεσαι με την μπαταρια. Εδω ακομα δεν εχει ξεκαθαριστει αν πρεπει να αδιαζει τελειως ή οχι. Τις πρωτες φορες εκανα αυτο που εκανες και εσυ παντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Μην αγχωνεσαι με την μπαταρια. Εδω ακομα δεν εχει ξεκαθαριστει αν πρεπει να αδιαζει τελειως ή οχι. Ακριβώς! Εγώ ξέρω ότι όταν δεν έχει μπαταρία, το βάζω να φορτίσει. Όταν έχει, δεν το βάζω. Όταν το επιτρέπουν οι συνθήκες, το αφήνω να ξεφορτίσει εντελώς και το πριζώνω μετά. Απλά τα πράγματα. εμένα προσωπικά μου κρατάει κοντά στις 2 μέρες(κατι λιγότερο απο 48 ωρες βασικά) και θα ήθελα να μάθω άμα ειναι καλά. Το πόσο θα κρατήσει η μπαταρία είναι καθαρά υποκειμενική υπόθεση. Εξαρτάται από τη χρήση του κινητού και την παραμικρή ρύθμιση. και κάτι ακόμα το να φορτίζει 2 ώρες δεν είναι περίεργο? μήπως θέλει παραπάνω ώρα? γιατι το παλιό μου htc desire εκανε 2:30 ωρες να φορτίσει! Τόσο κάνει. Και λιγότερο, μη σου πω. Το 4 κάνει 1:30 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lazlo1992 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 ευχαριστώ πολύ παιδιά! και μάλλον το κατι λιγότερο απο 48 ώρες ήταν μεγάλο ψέμα.. απλα δεν έιχα την σιμ μεσα και έπαιζα με το κινητό χωρίς τηλέφωνα και τέτοια με την σιμ που έβαλα χτεσ λογικα θα με βγάλει γύρο 28-30 ωρες! το έβαλα δλδ χτες για φόρτισμα και το έβγαλα στης μία το μεσημέρι και τώρα είναι στο 56%! απλά έχω κόλλημα με την μπαταρία με ενδιαφέρει η αυτονομία του κινητού και γιατι άμα χαλάσει στο iphone και δεν κρατάει πολυ δεν μπορεις να την βγάλεις μόνοσ σου και να βάλεις αλλη! να φανταστείτε στο παλιό μου κινητό ειχα δύο μπαταρίας για να με βγάζει 2,5 μερες!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axaxouxas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 ευχαριστώ πολύ παιδιά! και μάλλον το κατι λιγότερο απο 48 ώρες ήταν μεγάλο ψέμα.. απλα δεν έιχα την σιμ μεσα και έπαιζα με το κινητό χωρίς τηλέφωνα και τέτοια με την σιμ που έβαλα χτεσ λογικα θα με βγάλει γύρο 28-30 ωρες! το έβαλα δλδ χτες για φόρτισμα και το έβγαλα στης μία το μεσημέρι και τώρα είναι στο 56%! απλά έχω κόλλημα με την μπαταρία με ενδιαφέρει η αυτονομία του κινητού και γιατι άμα χαλάσει στο iphone και δεν κρατάει πολυ δεν μπορεις να την βγάλεις μόνοσ σου και να βάλεις αλλη! να φανταστείτε στο παλιό μου κινητό ειχα δύο μπαταρίας για να με βγάζει 2,5 μερες!! Εχει μεγαλυτερη μπαταρια απο το 4 και γιαυτο θελει περισσοτερη ωρα να φορτισει αν δεν κανω καπου λαθος. Απο την αλλη υπαρχει μια θηκη με ενσωματωμενη μπαταρια που σου υπερδιπλασιαζει την παρουσα διαρκεια με 100 ευρω δεν ξερω αν υπαρχει διαθεσιμοτητα στα public (ψαχτο αν θες διαρκεια στην μπαταρια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Έχει και στο eBay τέτοιες θήκες-batery packs. Και φτηνότερες [και λιγότερο ποιοτικές, of course ] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimAslan Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μια ερώτηση, γιατί αν και έψαξα γούγλη δεν βρήκα κάτι... το Siri δεν ήταν να ενεργοποιηθεί στα ελληνικά στις αρχές του χρόνου; Γιατί μόλις παρέλαβα ένα 4S και το στήνω αλλά δεν το βλέπω... Πότε το περιμένουμε στα ελληνικά; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 http://www.apple.com/iphone/features/siri-faq.html Κάτω κάτω. English, German, French. Και scheduled για Korean, Chinese, Japanese, Italian and Spanish μέσα στο 2012. Ελληνικά άφαντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Πολύ μικρή μερίδα αγοράς στην Ελλάδα, γιατί να μπουν στον κόπο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatoulis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μπορώ να χρησιμοποιώ τους φορτιστες ( αυτοκινητου,dock station)του 3gs για το 4s? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MostDef Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IMMORTALFRANK Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Από τις λίγες ώρες χρήσης της 5.1 σε 4s διέκρινα ένα θέμα με το wifi. Γενικά όταν είναι σε lock screen αποσυνδέεται (χωρίς λόγο, με φουλ σήμα) από το wifi και "τρώει" αν χρειαστεί από το 3G. Με το που ανοίξει το τηλέφωνο και πάλι, επανασυνδέεται. Το παρατήρησε κανείς άλλος αυτό?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Και στην 5.0.1 το κανει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα