xristos636 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Στο restore που έκανες φώρτωσες κάποιο backup η πάτησες set as new;
georgeadams Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα Δεν ξέρω ποσο έχεις ενημερωθεί περί αυτού του θέματος αλλα υπάρχουν και εφαρμογές που τρέχουν στο background μόνιμα.εως ότου τις κλείσεις φυσικά.στο άρθρο που έδωσες το αναφέρει σε ολόκληρη παράγραφο.αμα υπήρχαν λίγες εφαρμογές που κάνουν κάτι τέτοιο δεν νομίζω να το ανέφερε καν.στο app store μπορείς να βρεις αρκετές απο αυτές. Το άρθρο αναφέρει συγκεκριμένα: Υπάρχουν, όμως, και μερικά είδη εφαρμογών που χρειάζεται να τρέχουν απεριόριστα στο background. Συγκεκριμένα, υπάρχουν πέντε είδη εφαρμογών: εφαρμογές που παίζουν μουσική, εφαρμογές που καταγράφουν την τοποθεσία, εφαρμογές που περιμένουν εισερχόμενες κλήσεις VOIP (πχ Skype), εφαρμογές του Newsstand για να κατεβάσουν νέο περιεχόμενο και εφαρμογές που συνεργάζονται με κάποιο εξωτερικό αξεσουάρ. Ας δούμε αναλυτικά: - εφαρμογές που παίζουν μουσική: αν έχεις τέτοια εφαρμογή ανοιχτή στο background θα το καταλάβεις πολύ εύκολα γιατί ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΥΣΙΚΗ - εφαρμογές που καταγράφουν την τοποθεσία: αν έχεις τέτοια εφαρμογή ανοιχτή στο background θα το καταλάβεις από το εικονίδιο της πυξίδας πάνω δεξιά δίπλα από το σύμβολο της μπαταρίας. - εφαρμογές που περιμένουν εισερχόμενες κλήσεις VOIP: εδώ όντως υπάρχει ένα θέμα. Αν βγεις από το Skype χωρίς πριν να γυρίσεις το status σου σε offline, ένα κομμάτι του skype παραμένει ενεργό στη μνήμη περιμένοντας μήπως κάποιος σε καλέσει. Παλιότερα, είχα ακούσει πως το Skype είχε ένα θέμα με την κατανάλωση της μπαταρίας. Πιθανώς να έχει ακόμα. - εφαρμογές του Newsstand για να κατεβάσουν νέο περιεχόμενο: ΑΝ έχεις συνδρομή σε κάποιο περιοδικό μέσω του Newsstand, ΑΝ είσαι σε Wi-Fi, ΑΝ υπάρχει νέο τεύχος, τότε θα κατέβει αυτόματα. Δεν υπάρχει κάποια εφαρμογή την οποία μπορείς να κλείσεις με τον task switcher για να σταματήσεις αυτή τη λειτουγία. Πρέπει να πας στο Settings -> App Store και να το σταματήσεις από εκεί. - εφαρμογές που συνεργάζονται με κάποιο εξωτερικό αξεσουάρ: αν έχεις τέτοια εφαρμογή ανοιχτή στο background θα το καταλάβεις πολύ εύκολα γιατί ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως, οι περιπτώσεις που κάποια εφαρμογή παραμένει στο backgound και σου τρώει μπαταρία είναι πολύ συγκεκριμένες και είναι πολύ εύκολο να τις διαπιστώσεις. Σε μια τέτοια περίπτωση (πχ Skype) μπορείς να πας και να κλείσεις τη συγκεκριμένη εφαρμογή. Με το να πηγαίνεις στον Task Switcher και να διαγράφεις όλα ανεξαιρέτως τα εικονίδια, το μόνο που κάνεις είναι να χάνεις το χρόνο σου.
x_vagos_x Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Με το να πηγαίνεις στον Task Switcher και να διαγράφεις όλα ανεξαιρέτως τα εικονίδια, το μόνο που κάνεις είναι να χάνεις το χρόνο σου. Πάλι και είσαι και το πρώτο control freak, υπάρχουν jailbreak λύσεις. Εγώ προ-Notificationcenter είχα το KillBackground, και τώρα σαν notification center widget το WeeKillBackground. Βέβαια, το πλεονέκτημα του πρώτου είναι ότι μπορείς να κάνεις blacklisting ή whitelisting. Να επιλέξεις ποιες εφαρμογές θα μείνουν ανοιχτές οπωσδήποτε, ή ποιες είναι αυτές που θα κλείνουν και μόνο.
leonidas_fs Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Ρε παιδιά, πώς βάζω υπενθύμιση στο iphone αλλα με ήχο?
x_vagos_x Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Από το Ρολόι. Βάλ'το σαν alarm. Αλλιώς από το Calendar. Κάνε το νέο event και πρόσθεσε Alert.
leonidas_fs Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Αμα θέλω να το βάλω απο τις υπενθυμίσεις ? Δεν έχουν ήχο οι υπενθυμίσεις?
shodan Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Από τις υπομνήσεις εννοείς; Έχουν ήχο αλλά είναι πολύ σύντομος και χτυπάει μόνο μια φορά. Προσωπικά για γρήγορες υπενθυμίσεις χρησιμοποιώ το Later.
georgeadams Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Πάλι και είσαι και το πρώτο control freak, υπάρχουν jailbreak λύσεις. Χωρίς jailbreak όμως, όχι. Το θέμα δεν είναι αυτό όμως. Επαναλαμβάνω πως στο 99% των περιπτώσεων ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να διαγράφεις μόνος σου τις εφαρμογές από τον task switcher.
leonidas_fs Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Ναι σόρι στις υπομνήσεις . Πως μπορώ να βάλω ήχο?
shodan Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Αν πατήσεις πάνω στην υπόμνηση εμφανίζονται οι επιπλέον επιλογές, εξ' ορισμού η επιλογή υπενθύμιση είναι στο "ποτέ" βάλε ημερομηνία και ώρα που θέλεις και θα χτυπήσει.
kebinB Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 2 βδομάδες που το έχω σε 5.01 (όχι jailbreak) βρίσκω τη μπαταρία απαράδεκτη.
Runner25 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 ρε παιδια δε βρισκεται τη καμερα του 4ς σε συγκριση με το 4 οτι εχει ποιο "αχνα" χρωματα, μονο εμενα μου φαινεται
Heatspreader Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 2 βδομάδες που το έχω σε 5.01 (όχι jailbreak) βρίσκω τη μπαταρία απαράδεκτη. Πόσο σου κρατάει δηλαδή; Τη χρήση κάνεις;
kebinB Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 μια μέρα με το ζόρι. με μέτρια χρήση, άμα το πίεσω πολύ δεν βγάζει καν το 16άωρο ;ρ
Heatspreader Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Σημερα ξυπνησα 9.00πμ και το κινητο το ειχα στη φορτιση, οποτε ηταν στο 100%. Αυτη την στιγμη ειναι στο 15%. Αυτα που εκανα ηταν: Ακουσα μουσικη απο το Metro Μαρουσι μεχρι Αιγαλεω. Οχι βεβαια σε ολη τη διαδρομη. Εβγαλα 3-4 φωτογραφιες, εκ των οποιων τη μια την επεξεργαστηκα. Τραβηξα 2 λεπτα Video. Μιλησα λιγη ωρα και εστειλα μερικα sms. Μπηκα 6-7 φορες Facebook και χρησιμοποιησα αλλες τοσες το Find My Friends. Εστειλα 2 emails μεσω GPRS και χρησιμοποιησα το Google Maps για περιπου 20 λεπτα για να παω στον προρισμο μου. Μιλησα με Viber καποια ωρα (10-15 λεπα) μεσω 3G. Αυτα μπορει να φαινονται πολλα, αλλα δεν ειναι και τοσο πολλα. Θεωρω πως καποια στιγμηνθα πρεπει να γυριζουμε σπιτι με την μπαταρια το λιγοτερο στο 50%. Με χαλαρη χρηση με βγαζει μιαμιση μερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα