Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4S

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε παιδιά πως μπορώ να βάλω και την επιλογή της φωτογραφικής οταν πατάω το κουμπί ξεκλειδώματος? Δηλαδή δίπλα απο το ξεκλείδωνα να έχει και την επιλογή της φωτογραφικής όπως στην διαφήμιση?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators

Ρε παιδιά πως μπορώ να βάλω και την επιλογή της φωτογραφικής οταν πατάω το κουμπί ξεκλειδώματος? Δηλαδή δίπλα απο το ξεκλείδωνα να έχει και την επιλογή της φωτογραφικής όπως στην διαφήμιση?

Διπλό κλικ στο home button ενώ ειναι κλειδωμένη η οθόνη.

Επίσης βγάζει φωτογραφία πατώντας το volume up button στο πλάι ή ακόμη και στο χειριστήριο των ακουστικών.

cool.png

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αντιμετωπιζει κανεις αλλος προβλημα οταν ανοιγει την καμερα απο το lock screen? Πολλες φορες κολλαει στο κλειστο "κλειστρο" και χανει το σημα το κινητο.Αν πατησω home button ανοιγει το κινητο λες και ηταν ξεκλειδωτο και ανοιγω απο εκει την καμερα κανονικα. Επισης αυτο με το σημα μπορει να το κανει και σε αλλες περιπτωσεις οταν ψιλοκρασαρει πχ σε καποια εφαρμογη. Να το στειλω στο γερμανο για σερβις ή θα μου το γυρισουν πισω γιατι δε το κανει συνεχεια??

Καλησπέρα φίλε μου

Δεν θεωρώ ότι υπάρχει λόγος να κανεις restore.το restore ειναι η τελευταία λύση.δυστυχως όπως είπε και ο φίλος απο επανω δεν λες σε τι έκδοση είσαι και άμα ειναι jailbreak το τηλέφωνο.

Στο ότι ψιλό κολλάει μπορει να φταίνε πολλά άμα είσαι jb(κάτι που πρεπει να αναφέρεις για να σε βοηθήσουμε) αν είσαι καθαρός μήπως αφήνεις εφαρμογές στο background να τρέχουν;στο δεύτερο που λες;κωδικό έχεις στο κινητο;γιατι άμα δεν έχεις το κινητο λογικό ειναι να ανοίγει.και σε εμένα ανοίγει οταν δεν έχω κωδικο.οταν όμως βάλω μου τον ζητάει Μετα.οσο για το σήμα δοκίμασε μια επαναφορα ρυθμίσεων δικτύου και δες πως παει.αλλιως εδω ειμαστε να βοηθήσουμε.

Στο restore που έκανες μήπως φόρτωσες backup η πάτησες set as new;

Θα επαναλάβω λοιπόν αυτο που είπα.μηπως αφήνεις εφαρμογές να τρέχουν στο background;πατά δυο φορές το home button και κλείσε τις εφαρμογές που τρέχουν πατώντας παρατεταμένα επάνω τους μέχρι να τρέμουν και μετα κλειστές μια μια.στο σήμα επαναφορα ρυθμίσεων δικτύου έκανες;

Στο restore που έκανες μήπως φόρτωσες backup η πάτησες set as new;

Θα επαναλάβω λοιπόν αυτο που είπα.μηπως αφήνεις εφαρμογές να τρέχουν στο background;πατά δυο φορές το home button και κλείσε τις εφαρμογές που τρέχουν πατώντας παρατεταμένα επάνω τους μέχρι να τρέμουν και μετα κλειστές μια μια.στο σήμα επαναφορα ρυθμίσεων δικτύου έκανες;

Δεν χρειάζεται να κλείνεις καμία εφαρμογή.

http://www.iphonehellas.gr/32708/multitasking-ios/

Δεν χρειάζεται να κλείνεις καμία εφαρμογή.

http://www.iphonehellas.gr/32708/multitasking-ios/

Καλησπέρα

Δεν ξέρω ποσο έχεις ενημερωθεί περί αυτού του θέματος αλλα υπάρχουν και εφαρμογές που τρέχουν στο background μόνιμα.εως ότου τις κλείσεις φυσικά.στο άρθρο που έδωσες το αναφέρει σε ολόκληρη παράγραφο.αμα υπήρχαν λίγες εφαρμογές που κάνουν κάτι τέτοιο δεν νομίζω να το ανέφερε καν.στο app store μπορείς να βρεις αρκετές απο αυτές.

Καποιες απο τις εφαρμογες που λες ειναι και αυτες για Instant messages, οπως ebuddy, imo, κλπ. Με λιγα λογια ειναι εφαρμογες που πρεπει να μενουν ανοιχτες.

Αυτα που περιγραφει το αρθρο ειναι η βασικες αρχες των λειτουργικων.

Το iOS ειναι ενα παρα πολυ καλο λειτουργικο. Διαχειριζεται οπως πρεπει της εφαρμογες.

Προσφατα ενας γνωστος που εχει κανει Jailbreak, μου ελεγε οτι πρεπει να τις κλεινεις, κατι το οποιο εκανε και ο ιδιος με ενα ασχημο προγραμμα το οποιο ηταν στην ουσια ενας Task Manager.

Του ειπα οτι το εχει κανει σαν Android το κινητο.

Οταν παιρνεις Apple, οπως iPhone, σταματας να σκεφτεσαι τι πρεπει να κανεις για να δουλεψει σωστα. Το λειτουργικο απο μονο του φροντιζει γι' αυτο. Ενας λογος που το πληρωνεις ακριβα ειναι και αυτος.

Απο εκει και περα μπορω να καταλαβω την αναγκη καποιων που θελουν να σκαλιζουν τα πραγματα, ειτε για την καλη τους ψυχολογια, ειτε για καποιον αλλον λογο. Καλο θα ηταν να παρουν Android. Θα ειναι πιο δημιουργικο αυτο νομιζω, αφου κατι που δεν δουλευει τοσο καλα θα δουλευει καλυτερα. Το iOS ειναι ηδη καλο.

Με λιγα λογια, η συνοψη ειναι, οτι δεν χρειαζεται να το ψαχνεις ιδιαιτερα το πραμα. Η συσκευη δουλευει απο μονη της σωστα. Αν υπαρχουν προβληματα κανεις Restore και αν συνεχιζουν το πας για Service.

Καλησπέρα δεν ανέφερα πουθενά ότι διαφωνώ ίσα ίσα συμφωνώ σε αυτά που λες.ο χρήστης παραπάνω όμως δεν ανέφερε πουθενά τι είδους εφαρμογές τρέχει.οποτε προς το παρών δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα.

Οσο για το restore το θεωρώ ως τελευταία λύση.φαντασου σα να κανεις format τα windows.και φυσικά οταν κανεις restore παντα πατάς set as new για να δει κάποιος πως παει το τηλέφωνο.ο φίλος απο επανω μόλις μπει θα μας πει τι έκανε για να βοηθήσουμε

Αν το κλεισει και το ανοιξει χωρις να τρεξει καμια εφαρμογη, τοτε θα δουμε αν ειναι θεμα καποιας κακογραμμενης εφαρμογης. Ετσι δεν ειναι; Και εμενα εχει τυχει να μου κολλησει σε εκεινο το σημειο παντως.

To θέμα ειναι οτι δεν ετυχε, αλλα το κανει πολυ συχνα. Επισης χανει το σημα οταν τυχει και κρασαρει σε καποια εφαρμογη. Η εφαρμογη που χρησιμοποιω συνεχως ειναι το whatsapp αλλα δε παιζει να υπαρχει καποιο προβλημα με αυτην.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...