Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4S

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 402
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγω το πηρα προχθες. Με χρηση 3 ωρες ειμαι στο 67%

Θέλει τουλάχιστον 6-7 full φορτίσματα για να έρθει στο 100% των δυνατοτήτων της η μπαταρία. Τώρα που είσαι στα πρώτα φορτίσματα ακόμα πρόσεχε να το φορτίζεις μόνο όταν πέφτει κάτω από το 20% (και μην το αφήνεις να σβήνει από μπαταρία).

Το έχω από την 1η μέρα κυκλοφορίας στην Ελλάδα και είμαι πολύ ικανοποιημένος πλέον από τη μπαταρία. Με μέτρια χρήση (μουσική, φωτογραφική, wifi πάντα ανοιχτό, σερφάρισμα, λίγο παιχνίδι, και γενικά πολύ πείραγμα κατά τη διάρκεια της ημέρας) μου κρατάει 16-18 ώρες η μπαταρία. Αυτό που έχω παρατηρήσει βέβαια είναι ότι όταν είμαι σε wifi η μπαταρία φεύγει πιο γρήγορα σε σχέση με το 3G. Περίεργο αλλά συμβαίνει :-(

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θέλει τουλάχιστον 6-7 full φορτίσματα για να έρθει στο 100% των δυνατοτήτων της η μπαταρία. Τώρα που είσαι στα πρώτα φορτίσματα ακόμα πρόσεχε να το φορτίζεις μόνο όταν πέφτει κάτω από το 20% (και μην το αφήνεις να σβήνει από μπαταρία).

Το έχω από την 1η μέρα κυκλοφορίας στην Ελλάδα και είμαι πολύ ικανοποιημένος πλέον από τη μπαταρία. Με μέτρια χρήση (μουσική, φωτογραφική, wifi πάντα ανοιχτό, σερφάρισμα, λίγο παιχνίδι, και γενικά πολύ πείραγμα κατά τη διάρκεια της ημέρας) μου κρατάει 16-18 ώρες η μπαταρία. Αυτό που έχω παρατηρήσει βέβαια είναι ότι όταν είμαι σε wifi η μπαταρία φεύγει πιο γρήγορα σε σχέση με το 3G. Περίεργο αλλά συμβαίνει :-(

δηλαδη ειναι νορμαλ η μπαταρια να μην κρατα ουτε μερα? ή εννοεισ 16-18 ωρες χρησης? φανταζομαι το πρωτο. αλλα δεν νομιζω να ειναι νορμαλ να μην κρατα ουτε μερα. Κ μενα ετσι ειναι δυστυχως και ελπιζω με το update να στρωσει

δηλαδη ειναι νορμαλ η μπαταρια να μην κρατα ουτε μερα? ή εννοεισ 16-18 ωρες χρησης? φανταζομαι το πρωτο. αλλα δεν νομιζω να ειναι νορμαλ να μην κρατα ουτε μερα. Κ μενα ετσι ειναι δυστυχως και ελπιζω με το update να στρωσει

Είναι γνωστό το πρόβλημα με το battery drain στα 4s.

Δεν ξέρει κανείς αν είναι θέμα hardware ή software.

Υποτίθεται πως θα διορθωθεί με κάποιο επόμενο iOS update.

Αναγκαστικά, περιμένεις.

• Super Moderators

Είναι γνωστό το πρόβλημα με το battery drain στα 4s.

Δεν ξέρει κανείς αν είναι θέμα hardware ή software.

Υποτίθεται πως θα διορθωθεί με κάποιο επόμενο iOS update.

Αναγκαστικά, περιμένεις.

Δεν συμβαίνει σε όλους (όχι στους περισσότερους βασικά) και μπορεί να εμφανιστεί με τυχαίο τροπο- αφορμή. Σε πείραμα που έγινε μεταξύ 2 συσκευών 4s όπου η μια παρουσίαζε το πρόβλημα με την μπαταρία, παρατηρήθηκε ότι αλλάζοντας τα λειτουργικά (με backup και restore) μεταξύ τους, το πρόβλημα της μπαταρίας "μεταφέρθηκε" στην άλλη συσκευη και το ανάποδο. Άρα μιλάμε για software θέμα. Στο δικό μου 4s εμφανίστηκε το πρόβλημα 2-3 φορές μέσα σε ένα μήνα σε άσχετες φάσεις. Γενικώς πάντως βγάζω άνετα όλη τη μέρα με έντονη χρήση. Σήμερα το έβγαλα απο το φορτιστής στις 9 το πρωί και τώρα είναι στο 67%.

B)

Και σε ολες να μην συμβαινει ειναι το ιδιο και χειροτερο απο το να υπηρχε σε ολες.

Θα παρω συσκευη και θα ειναι λοταρια;

Ευτυχως ειναιν Software.

Έχει κανεις πρόβλημα με την

Μπαταρία; Μου κατεβαίνει η μπαταρία ακόμα και στην αναμονή!

Δεν δέχομαι να δίνω 900 ε και να έχω προβλήματα με το

Κινητο απαράδεκτο αυτο με την

Μπαταρία επισης οτι δεν έχει αναφορά παράδοσης επισης απαράδεκτο

Λέγανε θα διορθώσουν το πρόβλημα με την

Μπαταρία τίποτα! Ποτε βγαίνει η 5.02;

• Super Moderators

Προφανώς και θα πέφτει η μπαταρία στην αναμονή! Το θέμα είναι με τι ρυθμό πέφτει. Αν είναι κάτι τραγικό εννοείται πως θα το πας πίσω.

Για την αναφορά στα sms, θα σου πω πως είναι γνωστό από την αρχή και μιας και έδωσες 900 ευρώ ίσως έπρεπε να το ψάξεις λίγο περισσότερο. Αναφορά παράδοσης και ανάγνωσης έχει προστεθεί στις αποστολές των imessages μόνο (μεταξύ iOS συσκευών)

cool.png

Πουλησε το. Δεν το ειχες ψαξει καλα φαινεται πριν το αγορασεις...

Εμένα η μπαταρία βγάζει την μια μέρα. Το προί 100% και το βράδυ 3%.

Μου έχουν λείψει τα παλιά τηλέφωνα που τα έβαζες 2 φορές την βδομάδα στην μπριζα.

Αλλα πολλα Bugs ρε παιδιά, γεμάτο!

Σιγα μην το πουλησω θα περιμένω την αναβάθμιση αλλιώς θα το πάω στη cosmote για αντικατάσταση.ποτε βγαίνει περίπου αυτη;

Μήπως πρέπει να ανενεργό ποίησω της υπηρεσιεs τοποθεσίας; Γνωστοποιησεις;

Εμενα παντως κραταει ανετα 2 ολοκληρες ημερες. Και το εβαλα για φορτιση σημερα στις 11.00 το πρωι κι ενω ηταν στο 6%

βεβαια εχω και ipad2. Παιζει κι αυτο τον ρολο του, γιατι μοιραζεται η επιβαρυνση...

• Super Moderators

Εμενα παντως κραταει ανετα 2 ολοκληρες ημερες. Και το εβαλα για φορτιση σημερα στις 11.00 το πρωι κι ενω ηταν στο 6%

βεβαια εχω και ipad2. Παιζει κι αυτο τον ρολο του, γιατι μοιραζεται η επιβαρυνση...

Εμένα 1.5 μέρα με αρκετή χρήση αν και πάντα φροντίζω να το φορτίζω κάθε βράδυ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...