Heatspreader Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δεν ξέρω για το πόσο καλό είναι να φορτίζει κάποιος το iPhone με τον φορτιστή του iPad. Του iPhone είναι 1Α και του iPad είναι 2,1Α. Φοβάμαι πως ταλαιπωρεί την μπαταρία ένας μεγαλύτερες φορτιστής. Όποιος το έχει κάνει θα έχει δει φαντάζομαι πως με του iPad φορτίζει πιο γρήγορα η μπαταρία του iPhone. Άρα...
x_vagos_x Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Κοίτα, για να το δίνει η Apple σαν compatible κανονικά, δεν θα έχει πρόβλημα. Τι να πω...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Κοίτα, για να το δίνει η Apple σαν compatible κανονικά, δεν θα έχει πρόβλημα. Τι να πω... Αν κρίνω και με το iphone 4 που φόρτιζε από τη μέρα που κυκλοφόρησε με τον φορτιστή του ipad, δεν έπαθε το παραμικρό.
WizeMan Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Ρε παιδιά συμβαίνει κάτι παράξενο. Στο Yahoo Weather δεν υπάρχει η πόλη μου (Κυπαρισσία). Τις περισσότερες φορές στον καιρό του iPhone λέει "Τοπικός Καιρός μη διαθέσιμος" και "Απέτυχε η ενημέρωση" στο Weather.app ... μερικές στιγμές όμως όταν είχα το 4 εμφανιζόταν "Kyparissia" και ο καιρός κανονικά, για λίγο και μετά εξαφανιζόταν. Σε Windows Phone & HTC Android δείχνει καιρό κανονικά σε όλη την περιοχή... ξέρετε τι παίζει; μπορούν να προστεθούν τοποθεσίες στο καιρό;
yog35 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 παιδια πηρα το 4s 64ραρι και στο wi fi μου τελειωνει πιο γρηγορα η μπαταρια πεφτουν πιο γρηγορα τα νταμακια εχει προβλημα η μπαταρια του κινητου?
kostasR1 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δοκίμασα εχθές βράδυ να κλείσω εντελώς το κινητό (4s)-συνήθως ενεργοποιώ Flight mode-αλλά αυτό τερματίζει και ανοίγει ξανά. Έχει κανείς καμιά ιδέα?
x_vagos_x Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Κλείστο και σύνδεσέ το στο iTunes, κλειστό. Πάτα το home button και ταυτόχρονα πάτα το ON. Λογικά θα το βρει το iTunes και κάνεις restore. Αν δεν το βρει, βάλτο σε DFU Mode για να κάνεις ένα τύπου forced restore. Σε κάθε περίπτωση, κάνεις restore.
kostasR1 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Κλείστο και σύνδεσέ το στο iTunes, κλειστό. Πως να το κλείσω αφού δεν κλείνει!!! Όταν του κάνω τερματισμό, το τηλέφωνο μετά από 2 δεύτερα ανοίγει ξανά! Είναι σαν να του λέω να κάνει Shut Down και αυτό να κάνει Restart!
x_vagos_x Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Αχα. Κράτα πατημένο το Home και το on/off. Αν ανοίγει και τότε, το πας μια βόλτα από εκεί που το πήρες. [ή περιμένεις βοήθεια από κάποιον άλλο.]
georgeadams Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Αχα. Κράτα πατημένο το Home και το on/off. Μα αυτός είναι ο συνδυασμός πλήκτρων για να κάνει restart. Δε θέλει restart ο άνθρωπος, shutdown θέλει.
yog35 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 σε 3 ωρες τελειωνει η μπαταρια ειναι νορμαλ αυτο με wi fi?
x_vagos_x Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Μα αυτός είναι ο συνδυασμός πλήκτρων για να κάνει restart. Δε θέλει restart ο άνθρωπος, shutdown θέλει. Όχι. Είναι για force shutdown.
Necro17 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 δεν ειναι νορμαλ να τελειωνει η μπαταρια σε 3 ωρες. εγω με το 4αρι και κραταει πολυ περισσοτερο. υπαρχει θεμα με την αυτονομια της μπαταριας και πολυ συντομα θα βγει ενημερωση μονο για το 4s για να διορθωσει αυτο το προβλημα.
loukas77 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Εμένα η μπαταρία του 4s κρατάει περίπου 8 ώρες με νορμάλ χρήση (και παιχνίδια, και web browsing σε wifi, και μουσική, δηλαδή μία νορμάλ ημέρα). 3 ώρες νομίζω είναι πολύ λίγο. Δοκίμασε να κλείσεις τα location services ή να κάνεις update σε 5.0.1 (που διορθώνει το bug που είχαν τα location services)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα