Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμηση PC

tmgiorgio24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σκέπτομαι να κάνω αναβάθμιση το pc μου κ θα χρειαστώ cpu + motherboard + μνήμη + κάρτα γραφικών + δίσκο ssd

το κόστος να είναι 600 με 700 maximun.

για cpu θα προτιμούσα μάλλον i7

επίσης με ενδιαφέρει να είναι όσο το δυνατών πιο αθόρυβο, να μην ακούγετε τπτ αν είναι δυνατόν

ακούω γνώμες κ για ψήκτρα επεξεργαστή κ όσο πιο αθόρυβη κάρτα γραφικών γίνεται.

το τροφοδοτικό είναι 700w thermaltake όποτε δεν πιστεύω να έχω πρόβλημα

η οθόνη 24' lg led

το pc χρησιμοποιηθεί κ για παιχνίδια

Δημοσ.

Επεξεργαστης Intel Core i5 2500K 3.3 GHz Quad Core ΤΙΜΗ 201.58

Μητρικη Gigabyte Socket 1155 GA-Z68P-DS3 (B3) ΤΙΜΗ 103.33

ψυχτρα επεξεργαστη Xigmatek Gaia SD1283 ΤΙΜΗ 26.79

μνημη Kingston Hyper X 8GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz ΤΙΜΗ 51.82

καρτα γραφικων ATI Radeon HD6850 1GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI DP (Sapphire) ΤΙΜΗ 145.52

ssd Crucial 128GB M4 CT128M4SSD2 ΤΙΜΗ 189.15

Συνολο 718.19

Ξεφυγαμε λιγο αλλα δυστηχως η μονη αξιοπρεπής καρτα γραφικων για την οθονη σου και σε καλη τιμη ηταν αυτη.

Ποιο ειναι το συστημα που εχεις τωρα και τι δουλειες θα κανεις?γιατι μπορεις να κοψεις και λιγα απο την μνημη και να πας σε 4 gigabyte.

Δημοσ.

+1 απο μενα και αν θες εγω θα προτεινα να παρεις μια ψυκτρα καλυτερη μεταχειρισμενη αν το ψαξεις θα δεις καλες σε καλες τιμες.Εγω πηρα πριν 3 μερες μια Xigmatek Aegir απο εδω αγγελιες στα 25Ε και πεταει.Αν θες ψαξε reviews να δεις για αυτην που σου λεω...Και γενικα μεταχειρισμενες βρισκεις γαματες ψυκτρες με λιγα λεφτα!

Δημοσ.

κουτι εχω Thermaltake Matrix,εχω 2 seagate 640gb, τωρα εχει πανω intel q6600 με 4 gb μνημη ddr2 800mhz

k μια ati 4850, ποσο αυξηση επιδοσεων θα δω με το παραπανω σύστημα?

πιο πολυ κανω αναβαθμηση για να παιζω κανενα παιχνιδακι αλλιως κ το τωρινο σύστημα εκτος απο τα games κ

το photoshop που ψιλοκολλάει την κανει την δουλεια του.

δισκος ας ειναι κ 64gb μονο για το λειτουργικο τον θελω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...