DJJordan Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα, έχω την κάρτα ήχου audigy 2 zs που διαθέτει firewire, γνωρίζει κανείς αν υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω πχ με κάποιο jumper την θύρα firewire; γιατί προσπαθώ να εγκαταστήσω macintosh στο δεύτερο partition του δίσκου, και η εγκατάσταση μου βγάζει κάποιο σφάλμα στη θύρα firewire και δεν προχωράει
haris013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 βγαλε τελειως την καρτα ηχου και μεινε με την onboard
DJJordan Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 άλλη λύση δεν υπάρχει; γιατί την έχω βολευτεί την καρτούλα, καλά, κάποια στιγμή θα βγάλω την κάρτα να περάσω τα mac και μετά την ξαναβάζω..
haris013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 άλλη λύση δεν υπάρχει; γιατί την έχω βολευτεί την καρτούλα, καλά, κάποια στιγμή θα βγάλω την κάρτα να περάσω τα mac και μετά την ξαναβάζω.. η ποιο ευκολη-μη ριψοκινδυνη λυση ειναι αυτη
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 άλλη λύση δεν υπάρχει; γιατί την έχω βολευτεί την καρτούλα, καλά, κάποια στιγμή θα βγάλω την κάρτα να περάσω τα mac και μετά την ξαναβάζω.. δεν ξέρω αν έχει αυτή την εντολή στα μακ αλλά στα ουμπούντου την έχει. >dmesg με αυτήν βλέπεις σφάλματα, θα σου βγάλει ένα κατεβατό εκεί κοίτα για error - fail ή κοιτα εκεί που λέει firewire το πιο πιθανό είναι να σου λείπει firmware.
DJJordan Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 τελικά δεν φταίει αυτό, δοκίμασα χωρίς την κάρτα και κολάει πριν το setup, περίεργο, γιατί στο παλίο (pentium 4) έκανε setup κανονικά, τώρα έχω athlon x2 αλλά δεν είμαι πλέον στην κατάλληλη κατηγορία για να συζητήσω το θέμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.