Προς το περιεχόμενο

Αυτό είναι "κλοπή"!

Spok

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γουστάρετε καλαμπούρι μερικοί ε; Αν σας απαιτούσαν έτσι στα καλά καθούμενα ένα 300άρι ευρώπουλα δεν θα ήταν και τόσο διασκεδαστικό όμως. Τεσπα, ξέρει κανείς κανα τρόπο να γλιτώσω έστω και τα μισά;

Δημοσ.

Γουστάρετε καλαμπούρι μερικοί ε; Αν σας απαιτούσαν έτσι στα καλά καθούμενα ένα 300άρι ευρώπουλα δεν θα ήταν και τόσο διασκεδαστικό όμως. Τεσπα, ξέρει κανείς κανα τρόπο να γλιτώσω έστω και τα μισά;

Ελα σε εκλεψε το κρατος! Πεφτω απο τα συννεφα. Καλα δε σκεφτικες να τους λαδωσεις;;;;;

Τεσπα θα μου στειλεις την ζακετα;

Δημοσ.

Ελα σε εκλεψε το κρατος! Πεφτω απο τα συννεφα. Καλα δε σκεφτικες να τους λαδωσεις;;;;;

Τεσπα θα μου στειλεις την ζακετα;

A, έχεις και λάδι; Το ξέρει αυτό η εφορία;...

Νομίζω το ξεκαθάρισα το θέμα δεν είναι μια γ....η ζακέτα, το θέμα είαι το πόσο εισπρακτικά σε αντιμετωπίζει παντού το κράτος και μάλιστα στην προκειμένη περίπτωση ληστρικά. Που ακούστηκε φορολογία 70% που μαζί με τα άλλα έξοδα φθάνει κοντά στο 100%;

Δημοσ.

Νομίζω το ξεκαθάρισα το θέμα δεν είναι μια γ....η ζακέτα,

Κανεις λαθος. Αν διαβασεις το νημα, μονο η ζακετα σου μενει.

το θέμα είαι το πόσο εισπρακτικά σε αντιμετωπίζει παντού το κράτος και μάλιστα στην προκειμένη περίπτωση ληστρικά. Που ακούστηκε φορολογία 70% που μαζί με τα άλλα έξοδα φθάνει κοντά στο 100%;

Αυτο δεν το ηξερα, και πολυ καλα εκανε που ανοιξες αυτο το θεμα. Γιατι και εγω ψαχνω κατι συγκεκριμενο*. (θα ηταν αμαρτια να δωσω τα διπλα happy.gif )

Συγκεκριμενο

gxkw038-r2.jpg

Δημοσ.

Ρώτησες το μαγαζί αν γίνεται επιστροφή χρημάτων; Λογικά αν δεν πας/πληρώσεις τον εκτελωνισμό θα το στείλουν πίσω. Ζήτα λοιπόν τα χρήματα σου πίσω και πες τους ότι τα έξοδα αποστολής για να πάει τα πληρώνεις εσύ(αν συμφωνήσουν για επιστροφή χρημάτων).

Επίσης διάβασε τους όρους του καταστήματος για επιστροφές για να ενημερωθείς, και πες μας.

Δημοσ.

απο το site που εδωσες.

FREE GLOBAL RETURNS

We’ll collect your order from you anywhere in the world and return it free of charge.

και

You may return your order for free, for any reason, within 10 days of receipt, for a full refund. And we’ll collect your return from any address in the world.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...